k_dinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω σημερα τα πηρα, το κουτι ειναι για να το βαλεις κατω απο το δεντρο τα Χριστουγεννα! Η ενταση ειναι χαμηλη μπορω να πω, και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με το κεντρικο ηχειο. Δεν να δουλευει με τον ελενχο για τα μπροστινα και το δικο του να μην κανει τιποτα. Εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?
chiderboy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Τα πήρα και εγώ σήμερα. Καλά τα 12.90€ τα αξίζουν μόνο για το packaging Σε ποιότητα και καθαρότητα ήχου δεν ξετρελάθηκα ειδικά για στερεοφωνικό ήχο. Τα Philips SHP2500 που είχα πριν μάλλον είναι πολύ καλύτερα και κάτι Sony MDR 10 χρόνων που είχα ρίχναν στα αυτιά και των δύο. Στα 10-20€ όλα. Κάπως καλύτερα τα πράγματα σε 5.1 το οποίο σαφώς δεν έχει την αίσθηση 5.1 ηχείων. Η ρύθμιση του equalizer είναι μάλλον must καθώς διορθώνει πολύ τον ήχο. Με τα προηγούμενα ηχεία/ακουστικά μου τα άφηνα στο πάντα στο προεπιλεγμένο Έκπληξη ήταν η δόνηση για την οποία δεν ήμουν πολύ αισιόδοξος αλλά τελικά έχει πολύ καλή αίσθηση. Αλήθεια ανεβάζει τα ακουστικά πολύ. Καλή θέση είναι στο medium Θα ήθελα να είχαν πιο καθαρό ήχο και να έσφιγγαν καλύτερα στο κεφάλι γιατί είναι χαλαρά. Σε άνεση είναι καλά
nem52 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με το κεντρικο ηχειο.Δεν να δουλευει με τον ελενχο για τα μπροστινα και το δικο του να μην κανει τιποτα. Εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? κουνα λιγο το καλωδιο που παει στην μοναδα των ακουστικων.. ουτε εμενα εκανε καλη επαφη και ετσι φτιαχνονται.. (πρεπει να βρεις κατι να το κραταει μονιμα εκει ομως..)
tigersgate6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας παιδια και παλι και εγω παρελαβα με την σειρα μου μολις τωρα κανω την εγκατασταση τους, καλα δεν το συζηταμε για το packaging απλα αψογο ,την δονηση εψαχνα μεχρι τωρα το καταφερα και αυτο να λειτουργησει ολα καλα λοιπον μια παρατηρηση που εχω να κανω ειναι οτι οντως παιζουν χαμηλα...αλλα μην ξεχναμε δωσαμε μονο 12,90 ...ααα και να συμπληρωσω οτι στην αρχη ειχα ενα τριξιματακι στο δεξι ηχειο αλλα και αυτο διορθωκηκε...και κατι που μπορει να ειναι ασχετο υπαρχει περιπτωση να παραμορφωνετε ο ηχος που βγαινει απο τα 5.1 creative που διαθετω μετα απο αυτη την συνδεσμολογια?
blacksuede Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ πήρα και αυτά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580123&sid=1 μολις τα παραλάβω θα δω πως παίζουν..... η μόνη βλακεία με τα 5.1 είναι ότι δεν είναι Mini jack οι επαφές, και δεν μπορώ να τα μεταφέρω από το desktop στο laptop κ.ο.κ .... η δόνηση είναι όντως όλα τα λεφτά...από ήχο είναι μουντά....
chiderboy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Η δόνηση σου δείνει αίσθηση πολύ όμοια με ένα woofer κανονικών ηχείων. Μετά από τις διάφορες ρυθμίσεις που έκανα αρχίζω να τα γουστάρω όλο και περισσότερο. H απόκριση συχνοτήτων που έχουν είναι κάθε άλλο παρά επίπεδη Κάντε οπωσδήποτε ρυθμίσεις στο equalizer. Βελτιώνει πάρα πολύ τον ήχο που με είχε ξενερώσει στην αρχή. Μπάσα δεν έχουν καλά. Ανοίξτε τη δόνηση. Λειτουργεί σαν woofer Πάντως για να μην λέμε μόνο κακά από μένα +1 στο e-shop όσον αφορά τις προσφορές του τουλάχιστον. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα και έχω τσιμπήσει αρκετά καλά πραγματάκια σε χώμα τιμές από κεί
Vive Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε με. Πήρα κι εγώ τα ακουστικα Easy touch 5.1. Αλλά δεν μπορώ να τα συνδέσω. Μπορεί κάποιος να μου πει τι χρειάζεται; Προσπαθώ να τα συνδέσω σε υπολογιστη με XP Pro. Έχω δοκιμάσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς, αλλά τίποτα. Μήπως χρειάζεται κάποιο ειδικό λογισμικό για να λειτουργήσουν; Σας ευχαριστώ.
SpirosLouis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 @ Vive Συνδεσμολογία: -Βάλε τον πλαστικό πυργίσκο(controller) σε κάποια θέση που να σε βολεύει. -Πάρε το ροζ καλώδιο και τα άλλα τρία(που είναι κολλημένα - μάυρο/πράσινο/κίτρινο) -Τοποθετησέτα κατά χρώμα στο controller στο κάτω μέρος(στα input)(ροζ στο ροζ-κιτρινο στο κίτρινο κτλ) -Τώρα συνεδεσέτα στον πύργο του υπολογιστή σου.(κατα χρώμα θα είναι αλλά και να μην είναι το πράσινο= Front / / Κίτρινο=Center / / Μαύρο=Rear // Ροζ=Μικρόφωνο) -Στην συνέχεια βάλε τον μετασχηματηστή που σου παρέχετε στην πρίζα και μετά στο controller. -Συνέδεσε τα ακουστικά στο μπροστινό μέρος του controller(σε όποια να είναι από τις 2 υποδοχές). Προσοχή: Μπορείς να βάλεις και 2α ακουστικά ή ηχεία από τα output στην πίσω μεριά του controller. Θυμήσου να ανοίξεις τον ήχο από όλα τα "κουμπάκια" που έχει στο μπροσινό μέρος. Επίσης άνοιξε και το μικρόφωνο(βάλτο στην θέση ON) Τα ακουστικά θα λειτουργούν εφόσων είναι αναμένο το μπλέ led πάνω από την υποδοχή για μικρόφωνο στο μπροστά μέρος. Συστήνω να τα συνδέσεις τα ακουστικά σου στην δεξιά υποδοχή.
k_dinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 κουνα λιγο το καλωδιο που παει στην μοναδα των ακουστικων.. ουτε εμενα εκανε καλη επαφη και ετσι φτιαχνονται.. (πρεπει να βρεις κατι να το κραταει μονιμα εκει ομως..) Οντως, δεν εκανε καλη επαφη... Παντως στις ρυθμισεις της καρτας ηχου οτι και να πειραξα δεν ειδα διαφορα στην ποιοτητα. Το εχω στα 24bits-48000Hz. Εχει μια επιλογη 'Speaker Fil" που βγαζει τον στερεοφωνικο ηχο απο ολα τα ηχεια, με αποτελεσμα να αυξανεται λιγο η ενταση. (Μιλαω για την καρτα ηχου Realtek που ειχε η μητρικη) Αυτο που με χαλαει ειναι το συνεχες βουητο που κανουν οταν δεν παιζει μουσικη. Παντως στο youtube εχει πολλα με suround ηχο για τεστ: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=6i105wP4-bM&feature=related[/ame]
Vive Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 @ ViveΣυνδεσμολογία: -Βάλε τον πλαστικό πυργίσκο(controller) σε κάποια θέση που να σε βολεύει. -Πάρε το ροζ καλώδιο και τα άλλα τρία(που είναι κολλημένα - μάυρο/πράσινο/κίτρινο) -Τοποθετησέτα κατά χρώμα στο controller στο κάτω μέρος(στα input)(ροζ στο ροζ-κιτρινο στο κίτρινο κτλ) -Τώρα συνεδεσέτα στον πύργο του υπολογιστή σου.(κατα χρώμα θα είναι αλλά και να μην είναι το πράσινο= Front / / Κίτρινο=Center / / Μαύρο=Rear // Ροζ=Μικρόφωνο) -Στην συνέχεια βάλε τον μετασχηματηστή που σου παρέχετε στην πρίζα και μετά στο controller. -Συνέδεσε τα ακουστικά στο μπροστινό μέρος του controller(σε όποια να είναι από τις 2 υποδοχές). Προσοχή: Μπορείς να βάλεις και 2α ακουστικά ή ηχεία από τα output στην πίσω μεριά του controller. Θυμήσου να ανοίξεις τον ήχο από όλα τα "κουμπάκια" που έχει στο μπροσινό μέρος. Επίσης άνοιξε και το μικρόφωνο(βάλτο στην θέση ON) Τα ακουστικά θα λειτουργούν εφόσων είναι αναμένο το μπλέ led πάνω από την υποδοχή για μικρόφωνο στο μπροστά μέρος. Συστήνω να τα συνδέσεις τα ακουστικά σου στην δεξιά υποδοχή. Ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα μου, αλλά εχω το εξής πρόβλημα. Τις συνδέσεις τις έχω κάνει έτσι, όμως ο πύργος του υπολογιστή έχει υποδοχές πράσινο, κίτρινο ροζ. δεν έχει καθόλου για μαύρο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το πρόβλημα. επίσης δεν γνωρίζω αν πρέπει να γίνου κάποιες ρυθμίσεις στον υπολογιστη. Δοκίμασα να αλλάξω στις ρυθμίσεις από οικοιακά ηχεία, σε 5.1, αλλά και πάλι δεν λειτούργησαν. Τα επιτραπέζια ηχεία πρέπει να τα αποσυνδέω; Ευχαριστώ και πάλι.
SpirosLouis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα μου, αλλά εχω το εξής πρόβλημα.Τις συνδέσεις τις έχω κάνει έτσι, όμως ο πύργος του υπολογιστή έχει υποδοχές πράσινο, κίτρινο ροζ. δεν έχει καθόλου για μαύρο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το πρόβλημα. επίσης δεν γνωρίζω αν πρέπει να γίνου κάποιες ρυθμίσεις στον υπολογιστη. Δοκίμασα να αλλάξω στις ρυθμίσεις από οικοιακά ηχεία, σε 5.1, αλλά και πάλι δεν λειτούργησαν. Τα επιτραπέζια ηχεία πρέπει να τα αποσυνδέω; Ευχαριστώ και πάλι. Προτίνω να μας δώσεις μερικές πληροφορίες: -Δώσε μας όνομα του driver(και γενικά πληροφορίες) που χρησημοποιείς για τον ήχο και αν είναι από κάρτα ήχου ή από την μητρική σου. -Δοκίμασε μήπως έχεις βάλει αλλού τα καλώδια(αν και το Front θα λειτουργούσε(πράσινο βίσμα με πράσινο))(δες που μπένει τι, από τον driver του ήχου σου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.