stMike Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Συγχρονίζεις πάρα πολύ χαμηλά για το attentuation που έχεις. Το θεωρητικό όριο για 12db att. είναι 23 MB. Πρέπει να είσαι κάτω από χιλιόμετρο απόσταση από το dslam. Για τη γραμμή που διαθέτεις είναι πολύ άσχημη η ταχύτητα που σου δίνει το connex. Πάρτους τηλέφωνο και κράχτους .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 αυτά τα στατιστικά τα postαρες με το router μόνο του πάνω στη γραμμή απευθείας χωρίς splitter? καλό θα είναι να είμαστε σίγουροι πρώτα για την εσωτερική καλωδίωση...
telegamesvg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδη και εγω εβαλα σημερα Conn-x k συμφωνα με τα στατιστικα μου θα επρεπε να πιανω μεγαλυτερη ταχυτητα ,με ποιο τηλεφωνο θα πρεπει να επικοινωνησω? Τα στατιστικα μου ειναι : Downstream : SNR 8.9 attenuation 20.0 ταχυτητα 11557 Upstream : SNR 9.0 attenuation 7.8 ταχυτητα 687 Exω ελεγξει την εσωτερικη καλωδιωση συνδεοντας απ'ευθειας το router σε τηλεφωνικο καλωδιο που συνδεσα πανω στο καλωδιο που ερχεται απο τον κατανεμητη ,παρακαμπτωντας ολη την εσωτερικη καλωδιωση κ πριζες ,χωρις να διαφοροποιηθουν τα στατιστικα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ζήτα να σε πάνε σε 24αρι profile
telegamesvg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ζήτα να σε πάνε σε 24αρι profile σε ποιο τηλ το ζηταω αυτο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 λογικά στη ΤΥ του conn-x, αριθμό δεν γνωρίζω
poihths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 αυτά τα στατιστικά τα postαρες με το router μόνο του πάνω στη γραμμή απευθείας χωρίς splitter? καλό θα είναι να είμαστε σίγουροι πρώτα για την εσωτερική καλωδίωση... εννοειται χωρίς σπλιτερ όλα πανω στο ρουτερ κατευθείαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 δήλωσε βλάβη για χαμηλό συγχρονισμό από την στιγμή που έχεις checkάρει την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού
telegamesvg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Eγω πηρα σημερα στο 1242 και μιλησα με ενα πολυ εξυπηρετικο παιδι ο ποιος πραγματικα προσπαθησε να με βοηθησει περνωντας τηλεφωνο αμεσως στον ψηφιακο ελεγχο και μη βρισκοντας ακρη απο εκει, τελικα εδωσε βλαβη .. Απο τον ψηφιακο ελεγχο ειπαν οτι κανονικα θα επρεπε να συγχρονιζω πολυ παραπανω πρεπει να ειναι θεμα βλαβης και καλο θα ειναι να μου αλλαξουν ζευγος στον κατανεμητη .. Ας ελπισουμε το συνεργειο να ερθει γρηγορα και να ειναι τοσο συνεργασιμο οσο τα Ηelpdesk του OTE .. με το οποιο πραγματικα εμεινα εκπληκτος . Επισης απο το helpdesk μου ειπαν οτι ολες οι νεες συνδεσεις ειναι fastpath εκτος εαν εχουν κ Conn-x TV οποτε τοτε πανε σε interleave mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.