Προς το περιεχόμενο

Κολλημένος στην 12αρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το γνωρίζω αυτό.. Αλλά έλεος.. 12? 12 ρε παιδιά; στο χωριό μου, πιάνω 17... εδώ 12? και είμαι και θεσσαλονίκη

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

το SNR Margin είναι τραγικά μεγάλο, ζήτα τους να σε βάλουν σε 24αρι προφίλ και αν έχεις disconnects δήλωσε βλάβη...

με το attenuation που έχεις κανονικά έπρεπε να παίζεις πάνω από 20mbit, κοντά στα 24 για την ακρίβεια αν δεν έχει πρόβλημα η γραμμή σου...

• Super Moderators
Δημοσ.

το SNR Margin είναι τραγικά μεγάλο, ζήτα τους να σε βάλουν σε 24αρι προφίλ και αν έχεις disconnects δήλωσε βλάβη...

με το attenuation που έχεις κανονικά έπρεπε να παίζεις πάνω από 20mbit, κοντά στα 24 για την ακρίβεια αν δεν έχει πρόβλημα η γραμμή σου...

Δημοσ.
να περασει τεχνικος απλο ειναι...

εγω περιμενα 2 χρονια να γινει σωστη δουλεια

Τεμπελη :-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
να περασει τεχνικος απλο ειναι...

εγω περιμενα 2 χρονια να γινει σωστη δουλεια

Τεμπελη :-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

τους πήρα. Αυτή ήταν πιο ξύπνια από την άλλη. Μου είπε πως βλέπει την σύνδεση και τον θόρυβο και είπε πως υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερες ταχύτητες. 1-2 εργάσιμες ημέρες είπε. Τώρα απλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει

Δημοσ.

τους πήρα. Αυτή ήταν πιο ξύπνια από την άλλη. Μου είπε πως βλέπει την σύνδεση και τον θόρυβο και είπε πως υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερες ταχύτητες. 1-2 εργάσιμες ημέρες είπε. Τώρα απλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει

Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα με βαση τα παρακατω μπορω να παω παραπανω απο τα 11 που πιανω τωρα?

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Speed 11186 kbps 903 kbps

Line Attenuation 22 db 4.5 db

Noise Margin 9 db 9 db

Δημοσ.

Eσυ δεν εχει καλο snr ομως.. Αν αναιβει η ταχυτητα σου παιζει να εχεις καποιο προβλημα με αποσυνδεσεις. Μπορεις να το ζητησεις ομως να δει καποιος τεχνικος τη γραμμη σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...