Προς το περιεχόμενο

Κολλημένος στην 12αρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω Θεσσαλονίκη στην Βούλγαρη. Δηλαδή 500-1000 μέτρα από τον ΟΤΕ. Πολλοί υπάλληλοι του ΟΤΕ μου λέγαν να βάλω CONNX γιατί θα πιάνω περίπου 17-18 mbps. Βάζω που λέτε και βλέπω 12 Mbps. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους τα ψέλνω. Μου λένε δεν γίνεται παραπάνω γιατί υπάρχει αποσυχρονισμός με το ιντερνετ και δημιουργούντε προβλήματα. Τους λέω πληρώνω 24αρι για να έχω 12άρι; Και είχε το θράσος να μου πει η άχρηστη η τηλεφωνήτρια "το 12αρι δεν σας κάνει;" και της λέω "ξες, υπάρχει μια διαφορά απο 12 σε 17-18" και μου λέει σαφώς αλλά δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο. Και τώρα πρέπει να κρατήσω την CONNX 12 μήνες μέχρι να αλλάξω πάροχο. Αι σιχτιρ λαμόγια

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μένω Θεσσαλονίκη στην Βούλγαρη. Δηλαδή 500-1000 μέτρα από τον ΟΤΕ. Πολλοί υπάλληλοι του ΟΤΕ μου λέγαν να βάλω CONNX γιατί θα πιάνω περίπου 17-18 mbps. Βάζω που λέτε και βλέπω 12 Mbps. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους τα ψέλνω. Μου λένε δεν γίνεται παραπάνω γιατί υπάρχει αποσυχρονισμός με το ιντερνετ και δημιουργούντε προβλήματα. Τους λέω πληρώνω 24αρι για να έχω 12άρι; Και είχε το θράσος να μου πει η άχρηστη η τηλεφωνήτρια "το 12αρι δεν σας κάνει;" και της λέω "ξες, υπάρχει μια διαφορά απο 12 σε 17-18" και μου λέει σαφώς αλλά δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο. Και τώρα πρέπει να κρατήσω την CONNX 12 μήνες μέχρι να αλλάξω πάροχο. Αι σιχτιρ λαμόγια

Δημοσ.

Δυστυχως στην Ελλαδα δεν παιρνεις οτι πληρωνεις... Σπιτι εχω 24αρα και συγχρονιζει 16....

Για σιγουρια δοκιμασες με καποιο αλλο router?

Δημοσ.

Δυστυχως στην Ελλαδα δεν παιρνεις οτι πληρωνεις... Σπιτι εχω 24αρα και συγχρονιζει 16....

Δημοσ.

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 979 / 12.031

---------- Προσθήκη στις 12:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:55 ----------

δεν θα με χαλούσε πάντως. Από την 12 που έχω έχει 400 kb/s στο download διαφορά

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 12:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:55 ----------

δεν θα με χαλούσε πάντως. Από την 12 που έχω έχει 400 kb/s στο download διαφορά

Δημοσ.

Uptime: 0 days, 1:27:40

DSL Type: G.992.5 annex A

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,0 / 19,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 3,0 / 7,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 21,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 46

CRC Errors (Up/Down): 0 / 0

HEC Errors (Up/Down): 241.550 / 0

Δημοσ.

Uptime: 0 days, 1:27:40

DSL Type: G.992.5 annex A

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,0 / 19,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 3,0 / 7,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 21,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 46

CRC Errors (Up/Down): 0 / 0

HEC Errors (Up/Down): 241.550 / 0

Δημοσ.

Δεν ξερω τι γινεται στις αλλες χωρες, αλλα υπαρχουν πολλοι παραγοντες που μειωνουν το τελικο ευρος συνδεσης με το παροχο, οπως αποσταση, ποιοτητα δικτυου(καλωδια,κλπ),

αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα καταλαβεις, αλλα φυσικα σαν πελατης αυτα δεν σε ενδιαφερουν, οταν γινεται διαφημιση του προιοντος παντα λενε εως 24mbps.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι γινεται στις αλλες χωρες, αλλα υπαρχουν πολλοι παραγοντες που μειωνουν το τελικο ευρος συνδεσης με το παροχο, οπως αποσταση, ποιοτητα δικτυου(καλωδια,κλπ),

αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα καταλαβεις, αλλα φυσικα σαν πελατης αυτα δεν σε ενδιαφερουν, οταν γινεται διαφημιση του προιοντος παντα λενε εως 24mbps.

Δημοσ.

το γνωρίζω αυτό.. Αλλά έλεος.. 12? 12 ρε παιδιά; στο χωριό μου, πιάνω 17... εδώ 12? και είμαι και θεσσαλονίκη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...