StitchontheHand Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Καλημέρα σε όλους. Το "The End of You and I" αποτελεί την τελευταία μου δουλειά. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=iC8LinRa5fY]YouTube[/ame] MySpace Η σύνθεση, ηχογράφηση και μίξη του έγιναν στο home studio μου παρακάτω αναφέρω τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε: CME UF70 Master Midi Keyboard Harley Benton HBR10BK Electric Guitar M-Audio Firewire Solo Audio Interface The T.Bone SC400 Large Diaphragm Microphone Cubase 5 Alesis M1 Active Monitors Παρακαλώ ακούστε το και αφήστε μου γνώμες.Ευχαριστώ.
StitchontheHand Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Καλημέρα σε όλους. Το "The End of You and I" αποτελεί την τελευταία μου δουλειά. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=iC8LinRa5fY]YouTube[/ame] MySpace Η σύνθεση, ηχογράφηση και μίξη του έγιναν στο home studio μου παρακάτω αναφέρω τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε: CME UF70 Master Midi Keyboard Harley Benton HBR10BK Electric Guitar M-Audio Firewire Solo Audio Interface The T.Bone SC400 Large Diaphragm Microphone Cubase 5 Alesis M1 Active Monitors Παρακαλώ ακούστε το και αφήστε μου γνώμες.Ευχαριστώ.
v_mairou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Καλημέρα σε όλους.Το "The End of You and I" αποτελεί την τελευταία μου δουλειά. YouTube MySpace Η σύνθεση, ηχογράφηση και μίξη του έγιναν στο home studio μου παρακάτω αναφέρω τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε: CME UF70 Master Midi Keyboard Harley Benton HBR10BK Electric Guitar M-Audio Firewire Solo Audio Interface The T.Bone SC400 Large Diaphragm Microphone Cubase 5 Alesis M1 Active Monitors Παρακαλώ ακούστε το και αφήστε μου γνώμες.Ευχαριστώ. ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!! Μου αρεσει τρελα!!! Πολυ ατμοσφαιρικο κοματι. Η μουσικη, οι στιχοι... ολα στη σωστη τους δοση..!! Υπηρετεις επαξια το ειδος σου. Συνεχισε την καλη δουλεια!!!!!!!
v_mairou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Καλημέρα σε όλους.Το "The End of You and I" αποτελεί την τελευταία μου δουλειά. YouTube MySpace Η σύνθεση, ηχογράφηση και μίξη του έγιναν στο home studio μου παρακάτω αναφέρω τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε: CME UF70 Master Midi Keyboard Harley Benton HBR10BK Electric Guitar M-Audio Firewire Solo Audio Interface The T.Bone SC400 Large Diaphragm Microphone Cubase 5 Alesis M1 Active Monitors Παρακαλώ ακούστε το και αφήστε μου γνώμες.Ευχαριστώ. ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!! Μου αρεσει τρελα!!! Πολυ ατμοσφαιρικο κοματι. Η μουσικη, οι στιχοι... ολα στη σωστη τους δοση..!! Υπηρετεις επαξια το ειδος σου. Συνεχισε την καλη δουλεια!!!!!!!
StitchontheHand Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου και ελπίζω να σου αρέσουν και τα επόμενα projects μου!
StitchontheHand Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου και ελπίζω να σου αρέσουν και τα επόμενα projects μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.