Προς το περιεχόμενο

Tp-Link + Nanostation 2 -> Static ip ..?

MAFIA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to dhcp πανω ειναιγια να μοιραζει Ip το nano station.απο εκει και περα ναι θεωρητικα θα του βαλεις ιδιο range ip με το ρουτερ αλλα εξαρτατε τι θες να κανεις με το nanostation

αλλαξα την ip και εβαλα αυτη με το ρουτερ .. και δεν ειχα ιντερνετ ουτε μπορουσα να μπω στο 192.168.10.20 που ειναι οι ρυθμισεις του νανο ... αποτελεσμα εκανα reboot το νανο για να μπορεσω να ξαναβαλω τις ρυθμισεις με dhcp ... :(

Δημοσ.
to dhcp πανω ειναιγια να μοιραζει Ip το nano station.απο εκει και περα ναι θεωρητικα θα του βαλεις ιδιο range ip με το ρουτερ αλλα εξαρτατε τι θες να κανεις με το nanostation

αλλαξα την ip και εβαλα αυτη με το ρουτερ .. και δεν ειχα ιντερνετ ουτε μπορουσα να μπω στο 192.168.10.20 που ειναι οι ρυθμισεις του νανο ... αποτελεσμα εκανα reboot το νανο για να μπορεσω να ξαναβαλω τις ρυθμισεις με dhcp ... :(

Δημοσ.

to nanostation σου εχει ηδη καρφωτα Ip.γενικοτερα δεν μπορω να καταλαβω τι θες να κανεις και σου ειπαν βαλε καρφωτες ip.

Δημοσ.
to nanostation σου εχει ηδη καρφωτα Ip.γενικοτερα δεν μπορω να καταλαβω τι θες να κανεις και σου ειπαν βαλε καρφωτες ip.

Nα εχω πιο σταθερη συνδεση. αυτο ζητησα

Δημοσ.

ΕΙΤΕ DHCP ειτε καρφωτα δεν αλλαζει κατι.απο εκει και περα το router σου εχει καρφωτα το nanostation εχει καρφωτα αμα θες βαλε και στο Pc σου καρφωτα.

Δημοσ.
ΕΙΤΕ DHCP ειτε καρφωτα δεν αλλαζει κατι.απο εκει και περα το router σου εχει καρφωτα το nanostation εχει καρφωτα αμα θες βαλε και στο Pc σου καρφωτα.

OΠ !! αρχιζουμε να βγαζουμε ακρη, πως βαζω καρφωτα την ip στο pc και τι ip πρεπει να βαλω ;

Δημοσ.

θα πας start run γραφεις cmd και μετα Ipconfig .εκει θα δεις διαφορα ip address,default gateway Κτλ κτλ.αυτα που βλεπεις εκει θα πας control panel network connections και θα πας στην καρτα δικτυου και στο tcp ip και θα βαλεις αυτα τα νουμερα εκει.dns δωσε την gateway.

Πχ

Ethernet adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :

IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.153.100

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0

Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.153.1

αυτα ειναι εδω που ειμαι εγω.

dns θα βαλεις το αντιστοιχο το δικο σου.στην δικια μου περιπτωση 192.168.153.1

Δημοσ.
θα πας start run γραφεις cmd και μετα Ipconfig .εκει θα δεις διαφορα ip address,default gateway Κτλ κτλ.αυτα που βλεπεις εκει θα πας control panel network connections και θα πας στην καρτα δικτυου και στο tcp ip και θα βαλεις αυτα τα νουμερα εκει.dns δωσε την gateway.

Πχ

Ethernet adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :

IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.153.100

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0

Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.153.1

αυτα ειναι εδω που ειμαι εγω.

dns θα βαλεις το αντιστοιχο το δικο σου.στην δικια μου περιπτωση 192.168.153.1

ευχαριστω, θα το δοκιμασω το βραδυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...