Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 imho βάλε καρφωτές ips και κάνε disable το DHCP από το router αν έχεις όρεξη...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 imho βάλε καρφωτές ips και κάνε disable το DHCP από το router αν έχεις όρεξη... Χμ...Ορεξη και αν εχω γνωσεις δεν εχω....:cry:
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 imho βάλε καρφωτές ips και κάνε disable το DHCP από το router αν έχεις όρεξη... Χμ...Ορεξη και αν εχω γνωσεις δεν εχω....:cry:
lexmark Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δεν χρειαζεται να κοψεις τον DHCP τοσο οσο να βαλεις καρφωτες τις IP σε ολα τα pcia σου. Για δες το και πες μας. Ξερεις να βαζεις τουλαχιστον καρφωτες τις IP, ναι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δεν χρειαζεται να κοψεις τον DHCP τοσο οσο να βαλεις καρφωτες τις IP σε ολα τα pcia σου. Για δες το και πες μας. Ξερεις να βαζεις τουλαχιστον καρφωτες τις IP, ναι; Οχι ακριβως......Ευκαιρια να μαθω... Αλλα αφου τωρα δουλευουν σε δικτυο γιατι να τα πειραξω ? Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.