Προς το περιεχόμενο

δεν μπορώ να κάνω σύνδεση μεσω του ρουτερ ....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω κάτι δεν ξέρω αν είναι χαζό!!!!!! Επειδή έχω πελαγώσει, άμα πάρω το ρουτερ και το πάω σε ένα τεχνικό μαζί με τον υπολογιστή, θα μπορέσει να μου το φταίξει εκεί;;;; ξέρω ότι είναι σχετικά εύκολο για αυτούς και δεν θα μου πάρει πολλά λεφτά ….θα γίνει η δουλειά μου;;;;;;

---------- Προσθήκη στις 11:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:28 ----------

είναι standard αυτη η ip για κάθε ρουτερ, δεν έχει σχέση με την περιοχή. Αν ο φίλος έχει το ίδιο τοτε η ip 99% είναι αυτή.

centurion, γραφτου και τα default username, password

μου εδωσαν το νουμερο.....62.169.194.43 και εντερ! αλλά δεν ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ!!!!!!

Δημοσ.

Αυτή η ip που σου δώσανε σίγουρα δεν είναι του ρούτερ.

Επίσης όπως είπε και ο damastes τα default για να μπεις είναι: username:admin , password:admin .

Μην αγχώνεσαι.Να και μια φωτό:

routerft.jpg

Έτσι θα είναι και το δικό σου.Όταν θα μπεις θα σε βοηθήσω να περάσεις και τις ρυθμίσεις.Δεν αξίζει να πάρεις όλο τον υπολογιστή και το ρούτερ και να πας σε τεχνικό για αυτό το λόγο.:-)

Δημοσ.

Αυτή η ip που σου δώσανε σίγουρα δεν είναι του ρούτερ.

Επίσης όπως είπε και ο damastes τα default για να μπεις είναι: username:admin , password:admin .

Μην αγχώνεσαι.Να και μια φωτό:

routerft.jpg

Έτσι θα είναι και το δικό σου.Όταν θα μπεις θα σε βοηθήσω να περάσεις και τις ρυθμίσεις.Δεν αξίζει να πάρεις όλο τον υπολογιστή και το ρούτερ και να πας σε τεχνικό για αυτό το λόγο.:-)

Δημοσ.

αργά το μεσημερι θα μπω και θα σας πω το αργα το απογευμα......

ευχομαι να πάνε ολα καλά και ο Θεός, βοηθός!!!!!

ξερω οτι ειναι σχετικά απλό, αλλά .......

Δημοσ.

αργά το μεσημερι θα μπω και θα σας πω το αργα το απογευμα......

ευχομαι να πάνε ολα καλά και ο Θεός, βοηθός!!!!!

ξερω οτι ειναι σχετικά απλό, αλλά .......

Δημοσ.

μην αγχώνεσαι, απλή διαδικασία είναι δεν χρειάζεται τεχνικός.

Ηθελα να ξερα ποιος επιστήμονας σου δίνει αυτές τις ip :rolleyes:

Δημοσ.

μην αγχώνεσαι, απλή διαδικασία είναι δεν χρειάζεται τεχνικός.

Ηθελα να ξερα ποιος επιστήμονας σου δίνει αυτές τις ip :rolleyes:

Δημοσ.

Μια απλή και μικρή ερώτηση θελω να σας κανω πριν πάω στο σπίτι μου για να κανω τις συνδέσεις….

Αγόρασα από διπλά από την δουλειά μου ένα φιλτρακι αυτό που το βάζουμε;;;; δηλαδή με πια σειρά τα τοποθετούμε;;;;;;;

Δημοσ.

Μια απλή και μικρή ερώτηση θελω να σας κανω πριν πάω στο σπίτι μου για να κανω τις συνδέσεις….

Αγόρασα από διπλά από την δουλειά μου ένα φιλτρακι αυτό που το βάζουμε;;;; δηλαδή με πια σειρά τα τοποθετούμε;;;;;;;

Δημοσ.

M-ADSL-FILTER-Y.jpg

Εκεί που λέει phone θα συνδέσεις το καλώδιο της συσκευής του τηλεφώνου. Εκεί που λέει modem θα συνδέσεις το καλώδιο του ρούτερ. Το καλωδιάκι του σπλίτερ(φίλτρο) θα το συνδέσεις στον τοίχο στην υποδοχή της τηλεφωνικής γραμμής.

Δημοσ.

M-ADSL-FILTER-Y.jpg

Εκεί που λέει phone θα συνδέσεις το καλώδιο της συσκευής του τηλεφώνου. Εκεί που λέει modem θα συνδέσεις το καλώδιο του ρούτερ. Το καλωδιάκι του σπλίτερ(φίλτρο) θα το συνδέσεις στον τοίχο στην υποδοχή της τηλεφωνικής γραμμής.

Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιείς splitter (αυτό το κουτάκι που έχει 2 υποδοχές, Phone και Modem) τότε το φιλτράκι μπαίνει στη συσκευή του σταθερού τηλεφώνου σου και όχι στο Modem. Αν χρησιμοποιείς splitter καν' τα όπως σου είπε ο φίλος Centurion.

Όσο για την IP του router σου δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή, πρόκειται για την τοπική IP του δικτύου σου, δηλαδή μεταξύ του router και των υπόλοιπων υπολογιστών/συσκευών στο σπίτι σου. Το πρόβλημα ήταν ότι η IP που σου έδωσαν απ' την Tellas δεν ήταν τοπική IP, βάλε την 192.168.1.254 όπως σου είπε και ο Centurion και μετά βάλε τους κωδικούς που σου έδωσαν απ' την Tellas.

Πάντως, κανονικά θα έπρεπε να δίνουν ένα CD για εύκολη ρύθμιση του router.

Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιείς splitter (αυτό το κουτάκι που έχει 2 υποδοχές, Phone και Modem) τότε το φιλτράκι μπαίνει στη συσκευή του σταθερού τηλεφώνου σου και όχι στο Modem. Αν χρησιμοποιείς splitter καν' τα όπως σου είπε ο φίλος Centurion.

Όσο για την IP του router σου δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή, πρόκειται για την τοπική IP του δικτύου σου, δηλαδή μεταξύ του router και των υπόλοιπων υπολογιστών/συσκευών στο σπίτι σου. Το πρόβλημα ήταν ότι η IP που σου έδωσαν απ' την Tellas δεν ήταν τοπική IP, βάλε την 192.168.1.254 όπως σου είπε και ο Centurion και μετά βάλε τους κωδικούς που σου έδωσαν απ' την Tellas.

Πάντως, κανονικά θα έπρεπε να δίνουν ένα CD για εύκολη ρύθμιση του router.

Δημοσ.

Τελικά μετά από πολύ κόπο και ….ιδρώτα το κατάφερα!!!! Ευχαριστώ ΘΕΡΜΑ που με βοηθήσατε. Τελικά έβαλα αυτήν την διεύθυνση 192.168.1.254 και μπήκα μεσα στο ρουτερ!!!!! Έβαλα τον κωδικό που μου είχαν στείλει στο κινητό μου και ακολούθησα με θρησκευτική ευλάβεια τις οδηγίες και το …..ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!! μετά πήρα τηλέφωνο την Τελλας σαν να μην συμβαίνει τίποτα (μου είχαν περάσει τα νεύρα μου….) γιατί έτσι έλεγαν οι οδηγίες να επικοινωνήσω με την Τελλας και κάτι έκαναν εκεί…..και τελείωσα!!!!!!

Ευχαριστώ θερμά πάντως…….

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...