imr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μαλλον επεσες σε ελατωματικο κομματι, (στραβη δισκοπλακα), η κατι εχει γινει λαθος στην τοποθετηση Καινουργια φρενα θελουν στρωσιμο αλλα σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογειται τρεμουλο κτλ, απλα θελουν μερικα χιλιομετρα για να φρεναρουν σωστα Ξαναπηγαινε στο συνεργειο να το δουν, αν ειναι καποια στραβωμενη δεν θα φτιαξει οσα χιλιομετρα και να το αφησεις
imr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μαλλον επεσες σε ελατωματικο κομματι, (στραβη δισκοπλακα), η κατι εχει γινει λαθος στην τοποθετηση Καινουργια φρενα θελουν στρωσιμο αλλα σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογειται τρεμουλο κτλ, απλα θελουν μερικα χιλιομετρα για να φρεναρουν σωστα Ξαναπηγαινε στο συνεργειο να το δουν, αν ειναι καποια στραβωμενη δεν θα φτιαξει οσα χιλιομετρα και να το αφησεις
kosmasgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εγώ κάτοχος καινούριου OPEL στην Θεσσαλονίκη αν και δεν χρειάστηκε να αλλάξω ακόμα κάτι στο αυτοκίνητο , η εμπειρία μου απο τις μεγάλες αντιπροσωπίες δεν είναι καλή. Ειναι αρπακολλαντζήδες οπως λέμε εμείς. Λόγω μεγάλης δουλειάς και πελατολόγιου σε όλους τους τομείς κάνουν γρήγορα τη δουλειά με κακή ποιότητα. Να προτιμάτε δικά σας συνεργεία αν το αυτοκίνητο σας ειναι εκτός εγγύησης. Σε περίπτωση καινούριου ή εντός εγγύησης να μεταβαίνετε σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία απο την OPEL. Για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη OPEL Μαγόπουλος είναι ο καλύτερος στο χώρο με τρομερή εκπαίδευση των μηχανικών του. Αυτά απο μένα.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Γενικά στα συνεργια ισχυει να δουλευουν οι πιτσηρικάδες ... στο περιπου... και οι μεγαλυτεροι να κανουν λιγοτερα.. Δεν εχω δει συνεργειο να ακολουθει οσα προτεινουν οι κατασκευαστες... Δυναμοκλειδα απουσιαζουν... Σημερα εβαλα νεα λαστιχα για παπι και αρνιοταν ο λαστιχας να το γυρισει εκει που εχει σημάδι για βαλβίδα δηλαδη πολυ στο περιπου ,ουτε καν γνωριζε πως τα λαστιχα συνηθως εχουν σημαδι για το που πρεπει να ειναι η βαλβιδα... πιτσηρικάς ~17 χρονων φαινοταν Ο προηγουμενος δεν ειχε κλεισει καλα τους ρεγουλατορους και καναν φωλια τα μυρμηγκια μεσα.. και το ειχε σφιζει τοσο πολυ που εκανε βαθουλωμα στο ψαλίδι.... στο παλαιο μηχανακι Χαθηκε ο κοσμος να παρει ενα δυναμοκλειδο; Η δισκοπλακα πως διαολο να στραβωσε καινουργια ομως;; Εκτος αν ειναι αστοχια υλικού....
eon.s60 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Αύριο πρωί παιδιά θα το πάω το αμάξι στην αντιπροσωπεία όπου και έγινε η δουλειά να μου πούνε τα παιδιά τι παίζει. Έκανα ένα ταξίδι στην χαλκιδική 400 χιλιόμετρα πάνε έλα αλλα δεν καλυτέρευσε κάτι.
eon.s60 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Αύριο πρωί παιδιά θα το πάω το αμάξι στην αντιπροσωπεία όπου και έγινε η δουλειά να μου πούνε τα παιδιά τι παίζει. Έκανα ένα ταξίδι στην χαλκιδική 400 χιλιόμετρα πάνε έλα αλλα δεν καλυτέρευσε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.