Προς το περιεχόμενο

ποιο προγραμμα για backup???

serafeim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω έχω κάνει απο όλα για να είμαι ήσυχος ...

ο kastel εχει οδηγους για το acronis 9

(καιρός να φτιάξεις καινούργιους ...χεχεχ )

Δημοσ.

Ναι βρε kastel, έχει δίκιο ο nickarmy γίνε λίγο πιο μοντέρνος και αντικατέστησε τα με το acronis true image 2010.:mad:

Δημοσ.

Ναι βρε kastel, έχει δίκιο ο nickarmy γίνε λίγο πιο μοντέρνος και αντικατέστησε τα με το acronis true image 2010.:mad:

Δημοσ.

Κάτι θα γίνει με τον ερχομό του Acronis True Image Home 2011 που συνοδεύεται με αρκετά νέα χαρακτηριστικά και ακόμη ποιο εύκολο στη χρήση του.

Είναι ακόμη beta που κυκλοφορεί επίσημα (για τους βιαστικούς) και κατά τον Οκτώβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει στην τελική του μορφή.

Δημοσ.

Κάτι θα γίνει με τον ερχομό του Acronis True Image Home 2011 που συνοδεύεται με αρκετά νέα χαρακτηριστικά και ακόμη ποιο εύκολο στη χρήση του.

Είναι ακόμη beta που κυκλοφορεί επίσημα (για τους βιαστικούς) και κατά τον Οκτώβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει στην τελική του μορφή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Με το acronis για να κανουμε επαναφορα σε κατεστραμμενα windows απο image χρειαζομαστε boot cd ή γινεται και χωρις αυτο ?

Ευχαριστω.

Από τη στιγμή που τα windows είναι κατεστραμμένα πως θα τρέξεις το Acronis σαν εφαρμογή των Windows;

Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι το bootable cd.

Δημοσ.
Από τη στιγμή που τα windows είναι κατεστραμμένα πως θα τρέξεις το Acronis σαν εφαρμογή των Windows;

Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι το bootable cd.

Ευχαριστω.Εδω αλλα λεει χρηστης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...