nickarmy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 εγω έχω κάνει απο όλα για να είμαι ήσυχος ... ο kastel εχει οδηγους για το acronis 9 (καιρός να φτιάξεις καινούργιους ...χεχεχ )
IOSTEFO Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ναι βρε kastel, έχει δίκιο ο nickarmy γίνε λίγο πιο μοντέρνος και αντικατέστησε τα με το acronis true image 2010.
IOSTEFO Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ναι βρε kastel, έχει δίκιο ο nickarmy γίνε λίγο πιο μοντέρνος και αντικατέστησε τα με το acronis true image 2010.
kastel Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 εγω έχω κάνει απο όλα για να είμαι ήσυχος ... ο kastel εχει οδηγους για το acronis 9 (καιρός να φτιάξεις καινούργιους ...χεχεχ ) Ναι βρε kastel, έχει δίκιο ο nickarmy γίνε λίγο πιο μοντέρνος και αντικατέστησε τα με το acronis true image 2010. Κάτι θα γίνει με τον ερχομό του Acronis True Image Home 2011 που συνοδεύεται με αρκετά νέα χαρακτηριστικά και ακόμη ποιο εύκολο στη χρήση του. Είναι ακόμη beta που κυκλοφορεί επίσημα (για τους βιαστικούς) και κατά τον Οκτώβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει στην τελική του μορφή.
kastel Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 εγω έχω κάνει απο όλα για να είμαι ήσυχος ... ο kastel εχει οδηγους για το acronis 9 (καιρός να φτιάξεις καινούργιους ...χεχεχ ) Ναι βρε kastel, έχει δίκιο ο nickarmy γίνε λίγο πιο μοντέρνος και αντικατέστησε τα με το acronis true image 2010. Κάτι θα γίνει με τον ερχομό του Acronis True Image Home 2011 που συνοδεύεται με αρκετά νέα χαρακτηριστικά και ακόμη ποιο εύκολο στη χρήση του. Είναι ακόμη beta που κυκλοφορεί επίσημα (για τους βιαστικούς) και κατά τον Οκτώβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει στην τελική του μορφή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Με το acronis για να κανουμε επαναφορα σε κατεστραμμενα windows απο image χρειαζομαστε boot cd ή γινεται και χωρις αυτο ? Ευχαριστω.
kastel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Με το acronis για να κανουμε επαναφορα σε κατεστραμμενα windows απο image χρειαζομαστε boot cd ή γινεται και χωρις αυτο ? Ευχαριστω. Από τη στιγμή που τα windows είναι κατεστραμμένα πως θα τρέξεις το Acronis σαν εφαρμογή των Windows; Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι το bootable cd.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Από τη στιγμή που τα windows είναι κατεστραμμένα πως θα τρέξεις το Acronis σαν εφαρμογή των Windows;Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι το bootable cd. Ευχαριστω.Εδω αλλα λεει χρηστης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.