Προς το περιεχόμενο

Τρομερός καυγάς στο Ακρόπολης (Μπάσκετ).

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω παντως γουσταρα με το ξυλο που επεσε, πειτε με καφρο, τραμπουκο, απολιτιστο, αλλα ειχε ενδιαφερον

Ειχε ενδιαφερον ε?Αληθεια?

Θα ηθελες αυτο να γινοταν σε αγωνα Παναθηναικος-Ολυμπιακος με φιλαθλους και των δυο ομαδων?Ακομα πτωματα θα μαζευαμε

• Απαντ. 571
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω παντως γουσταρα με το ξυλο που επεσε, πειτε με καφρο, τραμπουκο, απολιτιστο, αλλα ειχε ενδιαφερον

Θα ηθελες αυτο να γινοταν σε αγωνα Παναθηναικος-Ολυμπιακος με φιλαθλους και των δυο ομαδων?Ακομα πτωματα θα μαζευαμε

Δημοσ.

Μα αυτο ηταν το ωραιο, οτι επεσε ξυλο αλλα μονο μεσα στο γηπεδο , σαν να ηταν στο παιχνιδι

Δημοσ.

Μα αυτο ηταν το ωραιο, οτι επεσε ξυλο αλλα μονο μεσα στο γηπεδο , σαν να ηταν στο παιχνιδι

Δημοσ.

Φωτσης παιχτης του Παναθηναικου

Τεοντοσιτς παιχτης του Ολυμπιακου

Γηπεδο Οακα...

Φιλαθλοι/Οπαδοι και των δυο ομαδων

Και ξεκινουσε το σκηνικο οπως ξεκινησε σημερα.Ποσους νεκρους θα μαζευαμε?

Δημοσ.

Φωτσης παιχτης του Παναθηναικου

Τεοντοσιτς παιχτης του Ολυμπιακου

Γηπεδο Οακα...

Φιλαθλοι/Οπαδοι και των δυο ομαδων

Και ξεκινουσε το σκηνικο οπως ξεκινησε σημερα.Ποσους νεκρους θα μαζευαμε?

Δημοσ.

ακυρο

βαρεθηκα να λεω τα ιδια, δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα. πηγε 3 και θα σκεφτομαι ποιος βαρεσε ποιον και ποιος φταει 10% παραπανω απο τον αλλο. οτι σπειρανε θα θερησουν

Δημοσ.

ακυρο

βαρεθηκα να λεω τα ιδια, δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα. πηγε 3 και θα σκεφτομαι ποιος βαρεσε ποιον και ποιος φταει 10% παραπανω απο τον αλλο. οτι σπειρανε θα θερησουν

Δημοσ.

Σκεφτειτε τι εχει να γινει στ επομενο σερβια ελλαδα κ στα των συλλογων. Κεσελι,Τσαρτσαρης,Μιλος,Φωτσης θα ναι φτιαγμενοι απο τωρα

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Σκεφτειτε τι εχει να γινει στ επομενο σερβια ελλαδα κ στα των συλλογων. Κεσελι,Τσαρτσαρης,Μιλος,Φωτσης θα ναι φτιαγμενοι απο τωρα

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Διάβασα πολλά μαργαριτάρια, αλλά κορυφαία ήταν εκείνα του τζίνου νομίζω, που μας προειδοποίησε ότι θα δει τα γεγονότα, αντικειμενικά και όχι οπαδικά. Με τελείωσες μεγάλε!! :lol: :lol:

Πάλι ύπουλο χτύπημα από το καλό και άξιο παλικάρι. Πάλι προκάλεσε. Λογική η αντίδραση του Φώτση να ζητήσει τον λόγο. Αναμενόμενη η αντίδραση του καλού και άξιου παλικαριού να ρίξει την πρώτη. Αδικαιολόγητη η απάντηση του Φώτση. Ο Τομάσεβιτς δεν ήταν εκείνος που έφαγε μία μπουνιά από έναν άλλον κόκκινο πικραμένο? Ήταν λιγότερο άνδρας που δεν το συνέχισε? Του θίχθηκε ο εγωισμός?

Μετά από κει και πέρα ο χαμός. Βαριά καμπάνα σε όσους συμμετείχαν στο ξύλο. Δεν ξέρω τι ποινές προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά πιστεύω ότι ορισμένοι δεν θα πρέπει να αγωνιστούν στο Μουντομπάσκετ μετά το όλο πανηγύρι. Τεόντοσιτς, Φώτσης, Σχορτσιανίτης,Τσαρτσαρής, ο τύπος με την καρέκλα και ένας δυο άλλοι Σέρβοι αν είδα καλά στο βίντεο. Συγνώμη αν μου διαφεύγει κανένας :lol:

Επίσης κάποια μπομπούκια αθλητοκογράφοι σε site κλπ, καθώς και ο σχολιαστής να σκεφτούν το επάγγελμα του κηπουρού διότι είναι επικίνδυνοι σε αυτό που κάνουν τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...