gatonigr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Όπως θα είδατε (θέλω να πιστεύω) διορθώθηκε και το πρόβλημα με το news flash (gatoni 24).Το πρόβλημα με το "read the full story" το οποίο έγινε "διαβάστε ολόκληρο το άρθρο" έχει διορθωθεί εν μέρη.Ψάχνουμε ακόμα πως θα λυθεί τελείως.Όσο αφορά τα comments ο λόγος που δεν τα αφήνουμε να εγκριθούν αμέσως είναι όπως είπε και ο φίλος "dinos33" είναι καθαρά για λόγους spam.Δεν είμαστε ούτε "δικτάτορες" ούτε "νταήδες" για να πούμε το Χ σχόλιο μου άρεσε το Υ όχι.Αυτό το λέω στον φίλο "dewn735" προς αποφυγή παρεξηγήσεων στην ερώτηση του.Την πλάκα μας κάνουμε και περνάμε καλά.Οι όροι χρήσης είναι τόσο απλοί όσο και αυτονόητοι.Τέλος το logo πράγματι είναι πολύ απλοϊκό αλλά σύντομα θα αντικατασταθεί με κάτι καινούργιο και πιο όμορφο.(Αν κάποιος ξέρει κάποιο πρόγραμμα δημιουργίας λογότυπων ας μου αποστείλει ένα pm ή ας το αναφέρει εδώ.) Ευχαριστώ για τα μέχρι τώρα σχολιά σας.Όλα τα σχόλια θετικά και αρνητικά αποσκοπούν στην καλύτερη ανάπτυξη της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας!
dinos33 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Αν κάποιος ξέρει κάποιο πρόγραμμα δημιουργίας λογότυπων! Και με ένα απλό Photoshop (ή GIMP σαν μια δωρεάν λύση) κάνεις εξαιρετική δουλειά
G-pal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 καλά για τα comments λογικό είναι να υπάρχει έγκριση για λόγους spam , όσο για τα "ξαναμασημένα" θέματα και εγώ συμφωνώ.. αν θες φίλε μου να κάνεις κάτι κάτσε να το γράψεις εσύ και όχι να το κάνεις copy paste.. αλλιώς κλείσε το σίτε σου μια και καλή. Όντως το λογότυπο είναι για τα μπάζα... αλλά το καλό είναι πως χρησιμοποιείς joomla που έχεις δυνατότητες .... :/ προσπάθησε περισσότερο και μετά πόσταρε την σελίδα σου εδώ..
gatonigr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Θα μπορούσες να εκφράζεις τις απόψεις σου πιο κόσμια G-pal.Δεν ξέρεις ούτε εμένα ούτε κανέναν απο την ομάδα του γατόνι.Άρα δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να εκφράζεσαι με τέτοιου είδους τρόπο!
gatonigr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Θα μπορούσες να εκφράζεις τις απόψεις σου πιο κόσμια G-pal.Δεν ξέρεις ούτε εμένα ούτε κανέναν απο την ομάδα του γατόνι.Άρα δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να εκφράζεσαι με τέτοιου είδους τρόπο!
G-pal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 δεν νομίζω πως ο τρόπος μ είναι το πρόβλημα αλλά η σελίδα σου ....
G-pal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 δεν νομίζω πως ο τρόπος μ είναι το πρόβλημα αλλά η σελίδα σου ....
dewn735 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 @gatonigr Δεν σε υποχρέωσε κανείς να μπείς!!! Ούτε κι εσένα σε υποχρέωσε κανείς να ζητήσεις τη γνώμη κάποιων σε δημόσιο forum. Αγνόησε αυτά που σ' ενοχλούν και ασχολήσου με αυτά που πρέπει... @G-pal καλά για τα comments λογικό είναι να υπάρχει έγκριση για λόγους spam , όσο για τα "ξαναμασημένα" θέματα και εγώ συμφωνώ.. αν θες φίλε μου να κάνεις κάτι κάτσε να το γράψεις εσύ και όχι να το κάνεις copy paste.. αλλιώς κλείσε το σίτε σου μια και καλή. Όντως το λογότυπο είναι για τα μπάζα... αλλά το καλό είναι πως χρησιμοποιείς joomla που έχεις δυνατότητες .... :/ προσπάθησε περισσότερο και μετά πόσταρε την σελίδα σου εδώ.. Πρωτού ξαναχρησιμοποιήσεις λέξεις και φράσεις του τύπου "για τα μπάζα" και "κλείσε το site σου", δε ρίχνεις μια ματιά και στο δικό σου, που με το καλημέρα μου πετάει "Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 7680 bytes) in /mounted-storage/home38b/sub007/sc50260-LBES/my******.com/blog/wp-includes/default-widgets.php on line 581"; [ATTACH]33760[/ATTACH]
dewn735 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 @gatonigr Δεν σε υποχρέωσε κανείς να μπείς!!! Ούτε κι εσένα σε υποχρέωσε κανείς να ζητήσεις τη γνώμη κάποιων σε δημόσιο forum. Αγνόησε αυτά που σ' ενοχλούν και ασχολήσου με αυτά που πρέπει... @G-pal καλά για τα comments λογικό είναι να υπάρχει έγκριση για λόγους spam , όσο για τα "ξαναμασημένα" θέματα και εγώ συμφωνώ.. αν θες φίλε μου να κάνεις κάτι κάτσε να το γράψεις εσύ και όχι να το κάνεις copy paste.. αλλιώς κλείσε το σίτε σου μια και καλή. Όντως το λογότυπο είναι για τα μπάζα... αλλά το καλό είναι πως χρησιμοποιείς joomla που έχεις δυνατότητες .... :/ προσπάθησε περισσότερο και μετά πόσταρε την σελίδα σου εδώ.. Πρωτού ξαναχρησιμοποιήσεις λέξεις και φράσεις του τύπου "για τα μπάζα" και "κλείσε το site σου", δε ρίχνεις μια ματιά και στο δικό σου, που με το καλημέρα μου πετάει "Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 7680 bytes) in /mounted-storage/home38b/sub007/sc50260-LBES/my******.com/blog/wp-includes/default-widgets.php on line 581";
dinos33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 που με το καλημέρα μου πετάει "Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 7680 bytes) in /mounted-storage/home38b/sub007/sc50260-LBES/my******.com/blog/wp-includes/default-widgets.php on line 581" Χαχα, τώρα έγινε on line 591! FAIL!!
dinos33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 που με το καλημέρα μου πετάει "Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 7680 bytes) in /mounted-storage/home38b/sub007/sc50260-LBES/my******.com/blog/wp-includes/default-widgets.php on line 581" Χαχα, τώρα έγινε on line 591! FAIL!!
G-pal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Πρωτού ξαναχρησιμοποιήσεις λέξεις και φράσεις του τύπου "για τα μπάζα" και "κλείσε το site σου", δε ρίχνεις μια ματιά και στο δικό σου, που με το καλημέρα μου πετάει "Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 7680 bytes) in /mounted-storage/home38b/sub007/sc50260-LBES/my******.com/blog/wp-includes/default-widgets.php on line 581"; [ATTACH]33760[/ATTACH] χαχαχα ναι όντως απλά σταμάτησα να συνεργάζομαι με την συγκεκριμένη ομάδα οπότε το σιτε δεν είναι δικό μου τώρα πια .... ίσως έπρεπε να ενημερώσω αλλά δεν το έκανα λυπάμαι
G-pal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Πρωτού ξαναχρησιμοποιήσεις λέξεις και φράσεις του τύπου "για τα μπάζα" και "κλείσε το site σου", δε ρίχνεις μια ματιά και στο δικό σου, που με το καλημέρα μου πετάει "Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 7680 bytes) in /mounted-storage/home38b/sub007/sc50260-LBES/my******.com/blog/wp-includes/default-widgets.php on line 581"; [ATTACH]33760[/ATTACH] χαχαχα ναι όντως απλά σταμάτησα να συνεργάζομαι με την συγκεκριμένη ομάδα οπότε το σιτε δεν είναι δικό μου τώρα πια .... ίσως έπρεπε να ενημερώσω αλλά δεν το έκανα λυπάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.