^LeoNine^ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 δοκιμάζω το νέο visual studio 2010 κ την c# κ είπα να κάνω κάτι απλό... τον γρίφο του Αϊνστάιν σε πρόγραμμα(σαν παιχνίδι) είναι πολύ απλό.. όποιος έχει την δυνατότητα να το δοκιμάσει, να δώσει σχόλια κ απόψεις θα του ήμουν ευγνώμων... http://rapidshare.com/files/413728881/grifos.zip http://uploading.com/files/6b3ab6fm/grifos.zip/ p.s το παραπάνω θέμα το έχω βάλει κ από χθες στο maclife.gr λόγω χρήσης mac(imac i7 2.8)
^LeoNine^ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 δοκιμάζω το νέο visual studio 2010 κ την c# κ είπα να κάνω κάτι απλό... τον γρίφο του Αϊνστάιν σε πρόγραμμα(σαν παιχνίδι) είναι πολύ απλό.. όποιος έχει την δυνατότητα να το δοκιμάσει, να δώσει σχόλια κ απόψεις θα του ήμουν ευγνώμων... http://rapidshare.com/files/413728881/grifos.zip http://uploading.com/files/6b3ab6fm/grifos.zip/ p.s το παραπάνω θέμα το έχω βάλει κ από χθες στο maclife.gr λόγω χρήσης mac(imac i7 2.8)
Giorgos3924 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Θα έπρεπε όταν επέλεγες ένα στοιχείο από τον πίνακα δεξιά αυτό να σβηνόταν έτσι ώστε να μην μπορούσες να βάλεις το ίδιο στοιχείο περισσότερες από 1 φορά. Επίσης θα μπορούσες να βάλεις και κάποια βοήθεια, όπως πχ να σου συμπληρώνει ένα κουτάκι. Πολύ καλό το πρόγραμμα. Μπράβο!
Giorgos3924 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Θα έπρεπε όταν επέλεγες ένα στοιχείο από τον πίνακα δεξιά αυτό να σβηνόταν έτσι ώστε να μην μπορούσες να βάλεις το ίδιο στοιχείο περισσότερες από 1 φορά. Επίσης θα μπορούσες να βάλεις και κάποια βοήθεια, όπως πχ να σου συμπληρώνει ένα κουτάκι. Πολύ καλό το πρόγραμμα. Μπράβο!
Technology fan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Εγώ νόμισα οτι θα το λυνε μόνο του. Σε prolog πιστέυω θα λυνόταν πολύ εύκολα...
Technology fan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Εγώ νόμισα οτι θα το λυνε μόνο του. Σε prolog πιστέυω θα λυνόταν πολύ εύκολα...
^LeoNine^ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Γιώργο σκοπεύω να κάνω αυτό που πρότεινες.. σήμερα γύρισα από τις διακοπές κ ασχολήθηκα με την ενσωμάτωση 2ης γλώσσας(αγγλικά). τώρα θέλω μια βοήθεια.. έχω στο μενού την λέξη Αγγλικά/ελληνικά κ δίπλα μια φωτο της σημαίας.. ανάλογα την γλώσσα θέλω να έχει κ την ανάλογη σημαία. ορίζω την πρώτη φωτο αλλά δεν βρίσκω την εντολή αλλαγής του image.. p.x englishGreekToolStripMenuItem.Image=Bitmap.FromFile("C:\Users\LeoNine\documents\visual studio 2010\Projects\Grifos\Grifos\Resources\greek.jpeg"); englishGreekToolStripMenuItem.DisplayStyle = System.Windows.Forms.ToolStripItemDisplayStyle.ImageAndText; englishGreekToolStripMenuItem.ImageAlign = System.Drawing.ContentAlignment.MiddleLeft; δουλεύω σε C#, όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων..
Directx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Γιώργο σκοπεύω να κάνω αυτό που πρότεινες.. σήμερα γύρισα από τις διακοπές κ ασχολήθηκα με την ενσωμάτωση 2ης γλώσσας(αγγλικά). τώρα θέλω μια βοήθεια.. έχω στο μενού την λέξη Αγγλικά/ελληνικά κ δίπλα μια φωτο της σημαίας.. ανάλογα την γλώσσα θέλω να έχει κ την ανάλογη σημαία. ορίζω την πρώτη φωτο αλλά δεν βρίσκω την εντολή αλλαγής του image.. p.x englishGreekToolStripMenuItem.Image=Bitmap.FromFile("C:\Users\LeoNine\documents\visual studio 2010\Projects\Grifos\Grifos\Resources\greek.jpeg"); englishGreekToolStripMenuItem.DisplayStyle = System.Windows.Forms.ToolStripItemDisplayStyle.ImageAndText; englishGreekToolStripMenuItem.ImageAlign = System.Drawing.ContentAlignment.MiddleLeft; δουλεύω σε C#, όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων.. Δεν είμαι σίγουρος τι θέλεις να κάνεις, αν εννοείς την αλλαγή της σημαίας δίπλα από το menu item με το που ο χρήστης το κάνει κλικ ή γενικά, μπορείς να ξανά χρησιμοποιήσεις το .Image member του ToolStripMenuItem ορίζοντας σε αυτό την νέα εικόνα. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ο χρήστης κάνει κλικ σε ένα ΄"Ελληνικά / Αγγλικά" ToolStripMenuItem και θέλουμε να αλλάξουμε την Σημαία - εικονίδιο αν είναι στα Ελληνικά -> Αγγλικά και το αντίστροφο (Αγγλικά -> Ελληνικά) μπορεί να γίνει έτσι (θεωρώ ότι υπάρχει ένα ToolStripMenuItem click-event δηλωμένο ως englishGreekToolStripMenuItem_Click στην φόρμα): > private void englishGreekToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e) { englishGreekToolStripMenuItem.Tag = (String)englishGreekToolStripMenuItem.Tag == "Greek" ? "English" : "Greek"; englishGreekToolStripMenuItem.Image = Bitmap.FromFile( (String)englishGreekToolStripMenuItem.Tag == "Greek" ? "D:\\Greek.bmp": "D:\\English.bmp"); MessageBox.Show("Active Language = " + (String)englishGreekToolStripMenuItem.Tag); } Προϋποθέτω φυσικά ότι κρατάς σε κάποια μεταβλητή την ενεργή γλώσσα (εγώ την κρατώ στο .Tag ως "Greek"/"English" String του ToolStripMenuItem για απλότητα στο παράδειγμα) ώστε να γνωρίζεις τι θα πρέπει να αλλάξεις & φορτώσεις (πχ. Greek.bmp ή το English.bmp). Προϋποθέτω επίσης ότι σε κάποιο άλλο σημείο του προγράμματος (πχ. Form Constructor) έχεις ήδη ορίσει την ενεργή γλώσσα της εφαρμογής για το ToolStripMenuItem, πχ: > public Form1() { InitializeComponent(); englishGreekToolStripMenuItem.Tag = "Greek"; englishGreekToolStripMenuItem.Image = Bitmap.FromFile("D:\\greek.bmp"); } Ελπίζω αυτά να σου φανούν χρήσιμα, Καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.