Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις γύρισα απο τη συναυλία της Θεσσαλονίκης.

Οι prodigy ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ.

Πραγματικά απο τη στιγμή που βγήκαν μέχρι το τέλος χορέυαμε ασταμάτητα.

Δεν είχα κανένα περιθώριο να γκρινιάξω για την καπνίλα την οποία μισώ και τον μέτριο ήχο. Ήμουν με "όχι ιδιαίτερα σχετική με το είδος" παρέα οι οποίοι ΟΛΟΙ πέρασαν επίσης καταπληκτικά.

Θα διαφωνήσω κάθετα στο "ξύλο" το οποίο κράζεις.

Δεν πήγες στην χαρούλα αλεξίου. Στους prodigy πήγες. Θα έπρεπε να ξέρεις οτι τα mosh pits είναι κύριο μέρος της όλης διαδικασίας. Εδώ ο ίδιος ο μαξίμ σήμερα έβαλε όλη την αρένα να γυρνάει γύρω γύρω και να χτυπιέται στο warrior's dance. Δεν πάς σε συναυλία prodigy για να κάτσεις στη γωνιά σου και να ακούς μουσική. Τουλάχιστον δεν μου φαίνεται λογικό να κάνεις κάτι τέτοιο. Εγώ ήμουν στις κερκίδες με αρκετά καλή οπτική. Όλοι μα ΟΛΟΙ χτυπιόμασταν σαν τρελοί αλλα δεν μπορώ να πώ οτι υπήρξε πρόβλημα οποιαδήποτε στιγμή. Κανείς δεν ενόχλησε κανέναν. Μάλιστα όταν μπήκαμε επειδή πήγαμε νωρίς, διαλέξαμε ανάμεσα στο ξύλο και στις χαλαρές κερκίδες. Αποφασίσαμε οτι παραείμαστε μεγάλοι για το βρωμόξυλο κάτω οπότε βολευτήκαμε σε μια καλή γωνία επάνω.

Η playlist κατά 95% ήταν ίδια με της Αθήνας με κάποιες ελλείψεις όπως το omen 2 και το comanche αλλα πολλοί το ακούσαν, λίγοι το κατάλαβαν. Βγήκα απο το γήπεδο λές και με είχαν λούσει πατόκορφα με κουβάδες νερό. Τόσο μούσκεμα είχα να γίνω απο τις περσινές καλοκαιρινές καταιγίδες.

Τα σχόλια όλων όταν βγαίναμε ήταν μόνο θετικά.

Συναυλιαρά απο τις λίγες που είμαι σίγουρος οτι θα επαναληφθεί σύντομα μιας και όλοι περάσαμε τέλεια χωρίς ιδιαίτερα ευτράπελα και χοντράδες.

Πάντα τέτοια με καλύτερο εξαερισμό και ήχο.

Το να πας σε μια συναυλία δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξέρεις moshing. Ούτε βέβαια είχε κάπου αναφερθεί ότι μια ελαφριά έκδοση αυτού:

θα συμβεί. Επίσης δεν γνωρίζω κατά πόσο σε συναυλίες των Prodigy αυτό συνηθίζεται, πόσο μάλλον σε κλειστό χώρο, αλλά σύμφωνα με την wikipedia οι prodigy δεν περιλαμβάνονται σε αυτά τα συγκροτήματα. Όπως και να έχει την γνώμη μου είπα και εν κατακλείδι ο λίβελος μου είναι για την εταιρία διοργάνωσης που δεν προειδοποιούσε ή δεν απαγόρευε τέτοιες τεχνικές. Για αυτό μιλάω για μπανανία.

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις γύρισα απο τη συναυλία της Θεσσαλονίκης.

Οι prodigy ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ.

Πραγματικά απο τη στιγμή που βγήκαν μέχρι το τέλος χορέυαμε ασταμάτητα.

Δεν είχα κανένα περιθώριο να γκρινιάξω για την καπνίλα την οποία μισώ και τον μέτριο ήχο. Ήμουν με "όχι ιδιαίτερα σχετική με το είδος" παρέα οι οποίοι ΟΛΟΙ πέρασαν επίσης καταπληκτικά.

Θα διαφωνήσω κάθετα στο "ξύλο" το οποίο κράζεις.

Δεν πήγες στην χαρούλα αλεξίου. Στους prodigy πήγες. Θα έπρεπε να ξέρεις οτι τα mosh pits είναι κύριο μέρος της όλης διαδικασίας. Εδώ ο ίδιος ο μαξίμ σήμερα έβαλε όλη την αρένα να γυρνάει γύρω γύρω και να χτυπιέται στο warrior's dance. Δεν πάς σε συναυλία prodigy για να κάτσεις στη γωνιά σου και να ακούς μουσική. Τουλάχιστον δεν μου φαίνεται λογικό να κάνεις κάτι τέτοιο. Εγώ ήμουν στις κερκίδες με αρκετά καλή οπτική. Όλοι μα ΟΛΟΙ χτυπιόμασταν σαν τρελοί αλλα δεν μπορώ να πώ οτι υπήρξε πρόβλημα οποιαδήποτε στιγμή. Κανείς δεν ενόχλησε κανέναν. Μάλιστα όταν μπήκαμε επειδή πήγαμε νωρίς, διαλέξαμε ανάμεσα στο ξύλο και στις χαλαρές κερκίδες. Αποφασίσαμε οτι παραείμαστε μεγάλοι για το βρωμόξυλο κάτω οπότε βολευτήκαμε σε μια καλή γωνία επάνω.

Η playlist κατά 95% ήταν ίδια με της Αθήνας με κάποιες ελλείψεις όπως το omen 2 και το comanche αλλα πολλοί το ακούσαν, λίγοι το κατάλαβαν. Βγήκα απο το γήπεδο λές και με είχαν λούσει πατόκορφα με κουβάδες νερό. Τόσο μούσκεμα είχα να γίνω απο τις περσινές καλοκαιρινές καταιγίδες.

Τα σχόλια όλων όταν βγαίναμε ήταν μόνο θετικά.

Συναυλιαρά απο τις λίγες που είμαι σίγουρος οτι θα επαναληφθεί σύντομα μιας και όλοι περάσαμε τέλεια χωρίς ιδιαίτερα ευτράπελα και χοντράδες.

Πάντα τέτοια με καλύτερο εξαερισμό και ήχο.

Πολυ καλα τα ειπες φιλε.. ασταματητος χωρος. ηταν πολυ καλη η συναυλια. το ευχαριστηθηκα πολυ! δε διαφωνω σε τιποτα απο οσα ειπες! αδρεναλινη στο FULL!!

Δημοσ.
μια λέξη ταιριάζει σε αυτή την συναυλία.. EPIC!!

Αν και στην arena έπεφτε ωραίο ξύλο είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος!

Prodigy χωρίς ξύλο ΔΕΝ γίνετε !!!!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ΜΑΜΑΤΟΙ ηταν οι Prodigy!!! Αν και απο την αρενα δν φαινοταν και πολυ καλα αλλα εκτονωθηκαμε ΠΟΛΥ καλα!!! BONGOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

Δημοσ.

μπήκαμε με ντου 500-600 άτομα περίπου! από τα μεγαλύτερα ντου που έχω δει! πήγαμε αρένα μπροστά μπροστά εκεί που γινόνταν οι κύκλοι και ακόμα πονάω

Δημοσ.
Επίσης δεν γνωρίζω κατά πόσο σε συναυλίες των Prodigy αυτό συνηθίζεται, πόσο μάλλον σε κλειστό χώρο, αλλά σύμφωνα με την wikipedia οι prodigy δεν περιλαμβάνονται σε αυτά τα συγκροτήματα. Όπως και να έχει την γνώμη μου είπα και εν κατακλείδι ο λίβελος μου είναι για την εταιρία διοργάνωσης που δεν προειδοποιούσε ή δεν απαγόρευε τέτοιες τεχνικές. Για αυτό μιλάω για μπανανία.

Τι εννοείς δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα συγκροτήματα. Ποια wikipedia? Μου δίνεις την εντύπωση οτι δεν ξέρεις τι πήγες να δεις. Η μουσική τους είναι παραδοσιακά φτιαγμένη για χορό και ξύλο =ρ Σα να με λές οτι θα πήγαινες σε soad συναυλία ας πούμε και θα ήσασταν με το monocle και κονιάκ.

Να σε προειδοποιήσει για ποιό πράγμα η εταιρεία; Και πώς ακριβώς απαγορεύεις ένα mass arena pit ιδιαίτερα όταν το ίδιο το συγκρότημα το παροτρύνει? Όχι αν μπορείς εσύ απαγόρευσε το :P Περίμενες βιβλίο τσάι και συμπάθειο;

Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά. Και έχεις και εσύ τα δίκια σου. Ίσως να έπρεπε να έχει vip εισητήρια. Αν και όποιος ήθελε ησυχία καθόταν κερκίδες και ήταν κυριλέ.

Εγώ πέρασα υπερκαταπληκτικά όπως και οι περισσότεροι με τους οποίους μίλησα έκτοτε.

Όσο για το ντού, ήμουν στο μπάρ την ώρα που έγινε. Εντάξει. Αναπόφευκτο ήτανε και ευτυχώς δεν δημιούργησε πρόβλημα στην τελική.

Δημοσ.
Τι εννοείς δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα συγκροτήματα. Ποια wikipedia? Μου δίνεις την εντύπωση οτι δεν ξέρεις τι πήγες να δεις. Η μουσική τους είναι παραδοσιακά φτιαγμένη για χορό και ξύλο =ρ Σα να με λές οτι θα πήγαινες σε soad συναυλία ας πούμε και θα ήσασταν με το monocle και κονιάκ.

Να σε προειδοποιήσει για ποιό πράγμα η εταιρεία; Και πώς ακριβώς απαγορεύεις ένα mass arena pit ιδιαίτερα όταν το ίδιο το συγκρότημα το παροτρύνει? Όχι αν μπορείς εσύ απαγόρευσε το :P Περίμενες βιβλίο τσάι και συμπάθειο;

Με το να υπάρχει μια αφίσα που να λέει απαγορεύεται ή να προειδοποιεί για το Moshing. Επίσης η ARENA ήταν ασφυκτικά γεμάτη (παραπάνω εισιτήρια από την χωρητικότητα + αυτοι που κάναν ντού) και έτσι και γλιστρούσες και έπεφτες την είχες κάτσει.

Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά. Και έχεις και εσύ τα δίκια σου. Ίσως να έπρεπε να έχει vip εισητήρια. Αν και όποιος ήθελε ησυχία καθόταν κερκίδες και ήταν κυριλέ.

Εγώ πέρασα υπερκαταπληκτικά όπως και οι περισσότεροι με τους οποίους μίλησα έκτοτε.

ΟΙ κερκίδες ήταν κλειστές μεχρι που έγινε ο πανζουρλισμός. Μετά άλλοι έφυγαν και άλλοι πήγαν στις κερκίδες.

Όσο για το ντού, ήμουν στο μπάρ την ώρα που έγινε. Εντάξει. Αναπόφευκτο ήτανε και ευτυχώς δεν δημιούργησε πρόβλημα στην τελική.
Δημοσ.
'θα μπορούσαν να το κάνουν στο tera vibe.

Αυτο θα ηταν το ιδανικο, αλλα απ' οσο ξερω στη μαλακασα κανει μονο η didi.

Τελειες και οι 2 συναυλιες, απολαυσα περισσοτερο της Θεσσαλονικης ;)

Δημοσ.
Πήγα και εγώ στην συναυλία της Αθήνας αλλά το λιγότερο που με πείραξε ήταν η ακουστική. :mad: Χάλια ακουστική είχε και στο rockwave το καλοκαίρι (τουλάχιστον μπροστά). :mad: Γράφω σχετικά εδώ.

Σόρρυ κιόλας, αλλά αυτά που διάβασα στο blog που έχεις στο link, είναι οτι πιο λάθος έχω διαβάσει ποτέ στη ζωή μου..

και όχι, από ένα σημείο και μετά παυει να είναι θέμα άποψης και γνώμης..

Δημοσ.
με όλο το σεβασμό, δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς ! πόσο χρονών είσαι ?

Το profil μου είναι ενημερωμένο. :P

Σόρρυ κιόλας, αλλά αυτά που διάβασα στο blog που έχεις στο link, είναι οτι πιο λάθος έχω διαβάσει ποτέ στη ζωή μου..

και όχι, από ένα σημείο και μετά παυει να είναι θέμα άποψης και γνώμης..

Γενικότερα ότι κάνουν στην Αμερική δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε και εδώ. Γιατί αυτή η "μόδα" απ έξω ήρθε.

Δημοσ.
Γενικότερα ότι κάνουν στην Αμερική δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε και εδώ. Γιατί αυτή η "μόδα" απ έξω ήρθε.

Επιμένω πως δεν έχεις ιδέα γιατί πράγμα μιλάς. Τι σχέση έχει η αμερική ? Τα προηγούμενα χρόνια που είχαν έρθει στην ελλάδα η κατάσταση ήταν πολύ πιο ακραία. Τώρα (στην θεσσαλονίκη τουλάχιστον) από χάπια τίποτα και από ποτό μέτρια πράγματα

Δεν είναι μόδα είναι, αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=R2pu_Bf0TQk[/ame]

ripped by June?

Δημοσ.
Επιμένω πως δεν έχεις ιδέα γιατί πράγμα μιλάς. Τι σχέση έχει η αμερική ? Τα προηγούμενα χρόνια που είχαν έρθει στην ελλάδα η κατάσταση ήταν πολύ πιο ακραία. Τώρα (στην θεσσαλονίκη τουλάχιστον) από χάπια τίποτα και από ποτό μέτρια πράγματα

Δεν είναι μόδα είναι, αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής.

http://www.youtube.com/watch?v=R2pu_Bf0TQk

ripped by June?

nai egw eimai :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω κάποιοι ξεχνάνε τι πρεσβεύουν οι prodigy ή είναι πολύ μικροί. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Δεν είναι συναυλία τύπου madonna που θα πας με το καινούργιο συνολάκι και με το κρασί ανα χείρας και θα αράξεις σε μια γωνία και θα κουνάς το κεφάλι πάνω κάτω

Prodigy θα πας με την ξεσκισμένη μαύρη μπλούζα με σήμα το μυρμήγκι την οποία την έχεις από το γυμνάσιο αλλά την έχεις κρατήσει ακόμα και ας μην σε χωράει ολόκληρο πλέον :P .Θα βάλεις και το μαύρο το άπλυτο το τζιν, εννοείται ότι έχεις τσιμπήσει τουλάχιστον καμιά ντουζίνα μπύρες πρωτού σκάσεις στο event και με το που σου σκάσει το πρώτο beat στη μάπα, τότε μία είναι η κατάληξη. Πουτ@ν@ όλα. Δε μπορώ να φανταστώ συναυλία prodigy χωρίς mosh pits και λίγο ξύλο. Εγώ στην θέση σας θα έκραζα άσχημα την διοργανώτρια αρχή που δεν έδειξε τον απαραίτητο εώς καθόλου σεβασμό στο κοινό (απ'ότι μαθαίνω από φίλους πάντα). Οι Prodigy αν μη τι άλλο πάντα τιμάνε εμένα,εσένα και τον άλλον που είναι κάτω στη σκηνή και τα δίνουν όλα.

Εντάξει μπορεί να μην είναι οι ριζοσπάστες που ήταν στα 90-ties αλλά τουλάχιστον δεν προσποιούνται.

Επεξ/σία από finch
Δημοσ.

Συμφωνώ με όλους. Οι Prodigy απο τότε που τους ακούω(1994) απαιτούν αυτό το χαμό που έγινε στη συναυλία την Παρασκευή. Και αν σχεδόν στα -αντα, το χάρηκα όσο ποτέ, και ήμουν στα κάγκελα μπροστά!

Όπως βλέπεις, έχεις λίγο άδικο. Ίσως να είχες ένα μερικό δίκιο όσον αφορά τον κλειστό χώρο, αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα είναι προβλεπόμενα αν έχεις την παραμικρή ιδεά τι εστι Prodigy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...