Errik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις βγήκα από το μπάνιο, ξέπλυνα τα 100 διαφορετικά είδη ιδρώτα και τα 20 διαφορετικά χαρμάνια μπάφου απο πάνω μου... Ακούω εντυπώσεις! Πως σας φάνηκε; Εμένα με χάλασε πάρα πολύ η ακουστική στο ηλίθιο TAE KWON DO,η μία παραπάνω ώρα καθυστέρηση, ο άθλιος εξαερισμός, κάποια ανεγκέφαλα μ@λακιστιρια 17- χρονών που πήγαν απλά για να παίξουν ξύλο και για το τζέρτζελο, αλλά κατά τα άλλα ήταν πραγματικά πολύ πορωτική συναυλία!!! My people in Greece are you there?!!
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 'Οπως τα λες η επιλογή του tae kwon do ηταν επιεικώς απαράδεκτη η ατμόσφαιρα ηταν αποπνυκτική για τοσο κόσμο σε τέτοιο χώρο και η ακουστική ηταν ψίλο χάλια όπως είχα ακούσει και απο άλλους σε άλλες συναυλίες,θα μπορούσαν να το κάνουν στο tera vibe.Κατα τα άλλα το vibe που υπήρχε και ο παλμός ηταν το κάτι άλλο τα σπάσανε πραγματικά άξιζε τα λεφτά και μόνο ευχαριστημένος έφυγα.
Xorxhs! Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Οι Prodigy δεν προσφερονται για θεατρο....ενα εχω να πω...ενιωσα ξανα 17χρονος Τελεια συναυλια
birbilis_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι ρε παιδιά πείτε κάτι και για μας που θα πάμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη! Διάρκεια? Setlist?
Oscar_Mike Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά το Live (αν εξαιρέσεις τον ήχο) ήταν απίστευτο! Τι να πω? για τους Prodigy? Για τον κόσμο? Οι τύποι πραγματικά τα έδωσαν όλα, το setlist πάνω κάτω αναμενόμενο από τα προηγούμενα live τους μέρχι που αρχίζει να παίζει το Religion, λέω "δεν υπάχει περίπτωση, απλά δεν ακούω καλά.." κι όμως είχαν αρχίσει να παίζουν το Religion... όχι όλο βεβαια αλλα κάνα δυο λεπτά τα έπαιξαν, πραγματικά δεν ξέρω καν αν και ποτε το έχουν ξαναπαίξει... ξενέρωσα αφάνταστα όταν φώναζα χοροπηδώντας στην παρέα μου "ρε ακούς τι παίζουν? παίζουν το Religion" και με κοιτούσαν όλοι οι αλλοι γύρο απορημένοι σαν να μην το γνώριζαν, anyway ο κόσμος είχε πολύ όρεξη και οι Prodigy το κατάλαβαν με τη μια, γι αυτό άλλωστε έπαιξαν και το No Good, πραγματικά δεν το περίμενα, τρελή εμπειρία! κλασικά αφού έφυγαν για πρώτη φορα απ τη σκηνή, βγήκαν πάλι με Take me to the Hospital, No Good και Out of Space και ενώ ετοιμάζονται πλέον για την οριστική αποχώρηση, γυρνάει ο Maxim και ρωτάει "θέλετε κι άλλο?" και ναι... παίζουν κι άλλο, ένα τελευταίο τραγούδι, Comanche και ο κόσμος τους αποθεώνει!!! αποχωρούν, μας ευχαριστούν, ανταποδίδουμε και φεύγουμε αγκαλιά όλοι σιγά σιγά με το Stand Up να παίζει στα ηχεία! έπαιξαν μιάμιση ώρα ακόμα και στο Milton Keynes νομίζω είχαν παίξει λιγότερο! Πραγματικά το ευχαριστήθηκα full, πολύ καλο κλίμα, χωρίς ευτράπελα και μαλακίες απ τον κόσμο σε γενικές γραμμές, γούσταραν και οι δυο πλευρές και σίγουρα θα έρθουν πάλι σύντομα! ελπίζω όχι με detox-tae kwon do. μοναδικό μελανό σημείο για εμενα ο ήχος που ήταν πολύ μέτριος μπροστά, αλλα πάνω στην κ@**α δεν καταλάβαινες και πολλά! highlight της βραδιάς όταν (μετά το Take το the Hospital νομίζω) ο Liam έσπασε το laptop του στη σκηνή και συνέχισε να παίζει χωρίς αυτό, όπως τον παλιό καλο καιρό! Big Respect
Errik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 http://twitpic.com/search#q=%23ProdigyAthens&type=mixed&page=1 Οι πρώτες φωτό ανεβαίνουν!! Edit και τα πρώτα βιντεακια!! http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?xl=xl_blazer&v=KTNAfaOogbw Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Wαlker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 μια λέξη ταιριάζει σε αυτή την συναυλία.. EPIC!! Αν και στην arena έπεφτε ωραίο ξύλο είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος!
Vice Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Τι ώρα βγήκαν στην σκηνή; θα παώ σήμερα θεσσαλονίκη και θέλω να ξέρω τι γίνεται πάνω κάτω. και τι ώρα άνοιξαν οι πόρτες;
subdee Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δε θα μπορούσα παρα να πώ τα καλύτερα λόγια για τη χθεσινή συναυλία. Ακόμα ζω την αδρεναλίνη και στεγνώνω τα μπλουζάκια μου!!! Οι πόρτες άνοιξαν λίγο μετα τις 7, και οι Prodigy βγήκαν με μια ώρα καθυστέρηση, κατα τις 10 και. Αλλά χαλάλι την αναμονή μπροστά μπροστά για 3 ώρες!!!!
Silvershot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια πηρα απο τικεταρενα εισητηρια και θα τα παραλαβω απο τον χωρο του εβεντ. τι ωρα να παω? εχω κατι δουλειες και δεν θελω να χασω χρονο.. τι ωρα αρχιζει η συναυλια και τι ωρα να παω για τα εισητηρια?
Mr.Hartnoll Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 τι ωρα αρχιζει η συναυλια αυτό, ξέρει κανένας / έχει ρωτήσει ?
Silvershot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 αυτό, ξέρει κανένας / έχει ρωτήσει ? κατι θυμαμαι στις 9 αλλα δεν ειμαι σιγουρος. εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα την ωρα.
understracker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγα και εγώ στην συναυλία της Αθήνας αλλά το λιγότερο που με πείραξε ήταν η ακουστική. Χάλια ακουστική είχε και στο rockwave το καλοκαίρι (τουλάχιστον μπροστά). Γράφω σχετικά εδώ.
cpdexter Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε understracker διαβαζοντας τα σχόλιά σου για τη συναυλία, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου. Μακραν η χειρότερη εμπειρία μου σε συναυλία και ας ήμουν fan των prodigy εδω και 15 και βάλε χρόνια!!! Spot on φίλε.
klainmaingr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγα και εγώ στην συναυλία της Αθήνας αλλά το λιγότερο που με πείραξε ήταν η ακουστική. Χάλια ακουστική είχε και στο rockwave το καλοκαίρι (τουλάχιστον μπροστά). Γράφω σχετικά εδώ. Μόλις γύρισα απο τη συναυλία της Θεσσαλονίκης. Οι prodigy ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ. Πραγματικά απο τη στιγμή που βγήκαν μέχρι το τέλος χορέυαμε ασταμάτητα. Δεν είχα κανένα περιθώριο να γκρινιάξω για την καπνίλα την οποία μισώ και τον μέτριο ήχο. Ήμουν με "όχι ιδιαίτερα σχετική με το είδος" παρέα οι οποίοι ΟΛΟΙ πέρασαν επίσης καταπληκτικά. Θα διαφωνήσω κάθετα στο "ξύλο" το οποίο κράζεις. Δεν πήγες στην χαρούλα αλεξίου. Στους prodigy πήγες. Θα έπρεπε να ξέρεις οτι τα mosh pits είναι κύριο μέρος της όλης διαδικασίας. Εδώ ο ίδιος ο μαξίμ σήμερα έβαλε όλη την αρένα να γυρνάει γύρω γύρω και να χτυπιέται στο warrior's dance. Δεν πάς σε συναυλία prodigy για να κάτσεις στη γωνιά σου και να ακούς μουσική. Τουλάχιστον δεν μου φαίνεται λογικό να κάνεις κάτι τέτοιο. Εγώ ήμουν στις κερκίδες με αρκετά καλή οπτική. Όλοι μα ΟΛΟΙ χτυπιόμασταν σαν τρελοί αλλα δεν μπορώ να πώ οτι υπήρξε πρόβλημα οποιαδήποτε στιγμή. Κανείς δεν ενόχλησε κανέναν. Μάλιστα όταν μπήκαμε επειδή πήγαμε νωρίς, διαλέξαμε ανάμεσα στο ξύλο και στις χαλαρές κερκίδες. Αποφασίσαμε οτι παραείμαστε μεγάλοι για το βρωμόξυλο κάτω οπότε βολευτήκαμε σε μια καλή γωνία επάνω. Η playlist κατά 95% ήταν ίδια με της Αθήνας με κάποιες ελλείψεις όπως το omen 2 και το comanche αλλα πολλοί το ακούσαν, λίγοι το κατάλαβαν. Βγήκα απο το γήπεδο λές και με είχαν λούσει πατόκορφα με κουβάδες νερό. Τόσο μούσκεμα είχα να γίνω απο τις περσινές καλοκαιρινές καταιγίδες. Τα σχόλια όλων όταν βγαίναμε ήταν μόνο θετικά. Συναυλιαρά απο τις λίγες που είμαι σίγουρος οτι θα επαναληφθεί σύντομα μιας και όλοι περάσαμε τέλεια χωρίς ιδιαίτερα ευτράπελα και χοντράδες. Πάντα τέτοια με καλύτερο εξαερισμό και ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα