Oscar_Mike Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Που ειδες τετοιο πραγμα;Γιατι στο eBay τοσες μερες δεν μπηκε ουτε ενα εισητηριο όταν είχα πάει να πάρω εισιτήριο για τις 17, την πρώτη μέρα προπώλησης στο tickethouse, ο τύπος μπροστά μου αγόρασε 20, ok εντάξει δεν είναι ενδεικτικό αυτό, μπορεί να αγόρασε για την παρέα του. Όταν όμως έγινε sold-out το live και έψαχνα εισιτήριο για ένα φίλο μου, πατώντας στο google "εισιτήρια για prodigy" μου έβγαλε ελληνικό site http://www.viagogo.gr/ που τα πούλαγαν 140-150 euro συν κάτι φόρους πήγαιναν κοντά στα 170-180 Όλα αυτά μέχρι να ανακοινωθεί και η δεύτερη μέρα (16 του μηνα) οποτε και τα κατέβασαν από το site
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Που ειδες τετοιο πραγμα;Γιατι στο eBay τοσες μερες δεν μπηκε ουτε ενα εισητηριο όταν είχα πάει να πάρω εισιτήριο για τις 17, την πρώτη μέρα προπώλησης στο tickethouse, ο τύπος μπροστά μου αγόρασε 20, ok εντάξει δεν είναι ενδεικτικό αυτό, μπορεί να αγόρασε για την παρέα του. Όταν όμως έγινε sold-out το live και έψαχνα εισιτήριο για ένα φίλο μου, πατώντας στο google "εισιτήρια για prodigy" μου έβγαλε ελληνικό site http://www.viagogo.gr/ που τα πούλαγαν 140-150 euro συν κάτι φόρους πήγαιναν κοντά στα 170-180 Όλα αυτά μέχρι να ανακοινωθεί και η δεύτερη μέρα (16 του μηνα) οποτε και τα κατέβασαν από το site
actorius Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ με αυτη την κωμοδια. Ειμαι εξω απο το ticket house. Δεν υπαρχουν εισιτηρια καινουρια. Εφεραν απλα 500 extra για τις 17 στο Α.Αρενα. ΔΕΝ ξερουν ακομα αν θα γινει αλλου το live και ΔΕΝ εχουν εκδοθει γενικα νεα εισιτηρια… Αλλα ειπαν στο τηλ, αλλα εννουσαν. Και η ουρα ολο να μεγαλωνει κ ολοι να ρωτανε ποτε τελειωσαν κ ποιος δουλευει ποιον τελικα. Εγω δεν ξανα ασχολουμαι παντως. Sent from my iPhone using Insomnia.app
actorius Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ με αυτη την κωμοδια. Ειμαι εξω απο το ticket house. Δεν υπαρχουν εισιτηρια καινουρια. Εφεραν απλα 500 extra για τις 17 στο Α.Αρενα. ΔΕΝ ξερουν ακομα αν θα γινει αλλου το live και ΔΕΝ εχουν εκδοθει γενικα νεα εισιτηρια… Αλλα ειπαν στο τηλ, αλλα εννουσαν. Και η ουρα ολο να μεγαλωνει κ ολοι να ρωτανε ποτε τελειωσαν κ ποιος δουλευει ποιον τελικα. Εγω δεν ξανα ασχολουμαι παντως. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 ΔΕΝ ξερουν ακομα αν θα γινει αλλου το live και ΔΕΝ εχουν εκδοθει γενικα νεα εισιτηρια… σοβαρά έτσι σου είπαν? μα πριν κανένα δίωρο που πήραμε μας είπαν για αλλαγή χώρου... και αυτό κυκλοφορεί και στο forum των prodigy και στο group στο facebook... τι να πω παιδιά, έλεος, ΠΟΤΕ ΞΑΝA ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΏΝΕΙ Η DETOX ---------------- αυτοί οι τύποι σε αυτή την και καλά "εταιρία" που μας κοροϊδεύει, δεν έχουν κανένα τηλέφωνο? γνωρίζει κανεις αν είναι αυτό εδώ 210-9625105?
actorius Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ετσι ακριβως! Τους κυνηγαμε για να τα σκασουμε κιολας. Στο τηλ μου εδωσε να καταλαβω οτι βγηκαν νεα εισιτηρια, οτι υπαρχει ποσοτητα κ οτι θα ειναι σε νεο χωρο απλα δεν ανακοινωνεται ακομα. Οχι οτι ειπαν να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι κ οποιος προλαβει… Sent from my iPhone using Insomnia.app
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν το τηλέφωνο τους είναι αυτό, 210-9625105! πάρτε και αν καταλάβει κανεις τι λέει στην αρχή η κοπελίτσα με την καραμέλα στο στόμα, στο ηχογραφημένο μήνυμα, του χαρίζω χρυσό ρολοι! :lol: εχε χάρη που είναι αργά και δεν είναι κανένας εκεί, αλλιώς θα τα άκουγαν...
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 πήρα τηλέφωνο πριν λίγο την detox και μου είπαν ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα γίνει μια ή δυο μέρες και ότι περιμένουν απάντηση από τους Prodigy. (αλήθεια? ψέματα? τι να πω...) Μου είπε πάντως ότι το πιθανότερο είναι να γίνει μια μέρα σε μεγαλύτερο χώρο, χωρίς όμως να γνωρίζουν ποιος θα είναι αυτός μην μας πάνε μονο σε κανένα tae kwon do, γιατί το διάβασα και αυτό στο fb... καλά μετά από τόσο μπάχαλο αν ξαναέρθουν οι Prodigy ελλάδα να με χέσεις
June Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 καλά μετά από τόσο μπάχαλο αν ξαναέρθουν οι Prodigy ελλάδα να με χέσεις Μη σωσουν και ερθουν, πραγματικα. Απο το 2004 που τους ειδα εδω, τους ειδα αλλες 3 φορες εξω στην Ευρωπη (Ιταλια, Αγγλια και Σερβια) και ειναι ενας ωραιος τροπος να συνδυασεις ταξιδακι στο εξωτερικο με ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ποσο δίκιο έχεις δυστυχώς..! πριν ανακοινωθεί ότι θα ερθουν ελλάδα είχα στο μυαλό μου να τους δω μέσα στη χρονια στη αγγλία, μιας και οι φίλοι που σπουδάζουν εκεί είναι αρκετοί προς το παρόν εδώ οι δικοί μας έχουν καταφέρει να μας ξενερώσουν όσο δεν πάει, αλλα ποτε ξανά το ίδιο λάθος
June Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Και σαν να μη μας εφτανε ολη η ανοργανωσια, βλεπουμε και κατι τετοια αρθρα και δεν ξερεις τι να πιστεψεις... Sold out και οι δύο συναυλίες των Prodigy στην Αθήνα Η πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε (17/09) έγινε sold out σε λίγες ημέρες, ακόμη κι αν ήταν μέσα στον Αύγουστο. Για τη δεύτερη (16/09) δε χρειάστηκαν πολλές ημέρες για να εξαντληθούν τα εισιτήρια. Sold out λοιπόν και οι δύο εμφανίσεις των Prodigy στην Αθήνα και υπάρχει αρκετός κόσμος ακόμη που θα ήθελε να τους δει LIVE και δεν μπορεί να βρεί εισιτήριο. Λέτε να ψάξουν οι διοργανωτές για μεγαλύτερο χώρο; Υπάρχουν φήμες που λένε ότι θα ζητηθεί από το συγκρότημα οι δύο ημέρες να γίνουν μια και να μεταφερθεί η συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου - Tae Kwon Do, ένα γνώριμο χώρο για τις συναυλίες της Detox. Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις πάντως... Τέλος, σχετικά με τη συναυλία της Θεσσαλονίκης, τα εισιτήρια φεύγουν πολύ γρήγορα και είναι ζήτημα αν έχουν μείνει 1.000 εισιτήρια ακόμη. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Για την συναυλία της Θεσσαλονίκης: Προπώληση: 40 Ευρώ στο Tickethouse (Μητροπόλεως 102), στο Public και στο http://www.ticketarena.gr Ταμείο: 45 Ευρώ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Mix Grill http://www.mixgrill.gr/ar4551el_soldoutkaioidyosynayliestwnprodigystinathina.html Εγω παντως το σχολιο μου κατω απο το αρθρο το αφησα...
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Με τέτοιο μπάχαλο και ανοργανωσιά, καλύτερα να πηγαίνατε Θεσσαλονίκη να τους δείτε. Θα έβγαινε πιο ακριβά σίγουρα αλλά τουλάχιστον θα τους βλέπατε. Και αν το live της Αθήνας γίνει όντως στο γήπεδο Tae Kwon Do, θα τους ακούγατε κιόλας.
Oscar_Mike Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 http://theprodigy.com/latest-news/37-homepage-section/403-athens-venue-change Έκλεισε και επίσημα για Tae Kwon Do, τα λέμε στις 17!
slipknot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ελπίζω να ακούγεται τίποτα για να μην κλαίτε τα λεφτά σας.
Dropsreef Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχει μηπως πληροφορηση σχετικα με την διαθεσιμότητα των εισιτηρίων για το Live της Θεσσαλονίκης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα