Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταια νεα:

Κατα 99% η συναυλια θα γινει κανονικα στις 16 και εισητηρια θα εχει στο Public και στο Ticket House απο δευτερα μετα τις 12.30. Support act δεν θα εχει καμια μερα.

Το ποσταρε ο Thodoris Prodigy στη σελιδα του fan club στο facebook, απο την Detox Promotions.

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μας σκάσουν αυτοί μέχρι να αποφασίσουν...

τέτοιο άγχος για live πρώτη φορα,

αλλα αυτοί δεν ήταν (detox) που διοργάνωσαν και το Ejekt Festival και άλλαξαν τον χώρο τελευταία στιγμή

από το κέντρο ξιφασκίας που ήταν αρχικά στο στάδιο Tae Kwon Do καλοκαιριάτικα?

Θα προτιμούσα να το κάνουν τελικά μια μέρα σε μαγαλύτερο χώρο,

αλλα όπως και να έχει το εισιτήριο για τις 17 του μηνα το έχω στα χερια μου

από τις πρώτες μέρες, οποτε δεν σκάω και πολύ για το τι θα γίνει στο τέλος,

αλλα θα γούσταρα να είμαι με όλη μου την παρέα στο live και όχι όπως τώρα που οι μισοί δεν πρόλαβαν για τις 17 και θα πάνε στις 16 :-(

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Lsh5Vh72igo[/ame]

και αυτό για να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά!

Δημοσ.

Εισητηρια εχουν ερθει και στο ticket house και στα public πριν λιγη ωρα και εχει μεγαλη ουρα (Με βασει τα λεγομενα του ticket house στο τηλεφωνο).

Οσοι θελετε να παρετε, επισπευστε το.

Δημοσ.

Εισητηρια εχουν ερθει και στο ticket house και στα public πριν λιγη ωρα και εχει μεγαλη ουρα (Με βασει τα λεγομενα του ticket house στο τηλεφωνο).

Οσοι θελετε να παρετε, επισπευστε το.

Δημοσ.
τελικά θα γίνει και 16 και 17?

Τελικα μονο στις 17 σε μεγαλυτερο χωρο... Ανοργανωσια σε ολο το μεγαλειο της...

Το πιο πιθανο μερος λογικα ειναι το καραισκακη, αντε να δουμε ΑΝ επιτελους βγαλουν κανα δελτιο τυπου να μας ενημερωσουν

Δημοσ.
τελικά θα γίνει και 16 και 17?

Τελικα μονο στις 17 σε μεγαλυτερο χωρο... Ανοργανωσια σε ολο το μεγαλειο της...

Το πιο πιθανο μερος λογικα ειναι το καραισκακη, αντε να δουμε ΑΝ επιτελους βγαλουν κανα δελτιο τυπου να μας ενημερωσουν

Δημοσ.

Μόλις μίλησα στο τηλ με ticket house. Παρέλαβαν εισιτήρια για τις 17. Θα γίνει μια μόνο συναυλία τελικά σε νέο μεγαλύτερο χώρο όπως προείπε κ ο June. Απλά δε μου είπαν που, γιατί θα βγει αύριο ανακοίνωση.

Απόψε θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 21:00 πάντως κ μου πρότεινε ο ίδιος να μην το αφήσω για αύριο αν ενδιαφέρομαι, γιατί θα εξαφανιστούν...

Δημοσ.

Μόλις μίλησα στο τηλ με ticket house. Παρέλαβαν εισιτήρια για τις 17. Θα γίνει μια μόνο συναυλία τελικά σε νέο μεγαλύτερο χώρο όπως προείπε κ ο June. Απλά δε μου είπαν που, γιατί θα βγει αύριο ανακοίνωση.

Απόψε θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 21:00 πάντως κ μου πρότεινε ο ίδιος να μην το αφήσω για αύριο αν ενδιαφέρομαι, γιατί θα εξαφανιστούν...

Δημοσ.

Όντως όπως τα λέτε είναι, μίλησα τώρα με tickethouse, μονο 17 σε άλλο χώρο!

Περισσότερο χάρηκα για τους #$%*&^ να μην πω τίποτα, που είχαν αγοράσει 20-30 εισιτήρια και τα πουλούσαν στην μαύρη 150+ euro,

στερώντας ουσιαστικά από άλλους το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το live

Δημοσ.

Όντως όπως τα λέτε είναι, μίλησα τώρα με tickethouse, μονο 17 σε άλλο χώρο!

Περισσότερο χάρηκα για τους #$%*&^ να μην πω τίποτα, που είχαν αγοράσει 20-30 εισιτήρια και τα πουλούσαν στην μαύρη 150+ euro,

Δημοσ.
]Περισσότερο χάρηκα για τους #$%*&^ να μην πω τίποτα, που είχαν αγοράσει 20-30 εισιτήρια και τα πουλούσαν στην μαύρη 150+ euro,

Που ειδες τετοιο πραγμα;

Γιατι στο eBay τοσες μερες δεν μπηκε ουτε ενα εισητηριο

Δημοσ.
]Περισσότερο χάρηκα για τους #$%*&^ να μην πω τίποτα, που είχαν αγοράσει 20-30 εισιτήρια και τα πουλούσαν στην μαύρη 150+ euro,

Που ειδες τετοιο πραγμα;

Γιατι στο eBay τοσες μερες δεν μπηκε ουτε ενα εισητηριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...