subdee Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Τι και αν ηταν μεχρι το 2000 οπως λες... υπαρχουν και οι oldskool ακροατες... Breakbeat και ξερο ψωμι... Έτσιιι. Δεν μπορώ να βρώ άτομο που ακούει πιστά ακόμα τα τις εποχής Experience! Πάντως αν δεν ήταν το AONO, δε θα είχαμε αποτυχημένο album τους αφού και το IMD είναι πολύ καλή δουλειά.
finch Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Κακά τα ψέματα. Prodigy= Live !!! Εντάξει και εγώ έχω λιώσει τα πρώτα τους album (μεγάλος φαν του music for the jilted generation ) και μπορεί τα τελευταία τους album να μην ικανοποίησαν αλλά ρε μάγκες όσο μούφα και να είναι ένα κομμάτι, στο Live είναι άλλη φαση.. Έτσι έλεγα πριν κάτι μήνες που τους είδα (πω λέω θα μας πεθάνουν με το τελευταίο album) αλλά στην τελική και στο omen καραγούσταρα και στο world's on fire και στο run with the wolves κ.ο.κ Επίσης μια ένσταση για το live στην Αθήνα. Oι Prodigy είναι για μεγάλο και ανοιχτό venue, όχι σε κλειστό.
salamalekum Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Οι Prodigy είναι για ΟΑΚΑ ή μαλακάσα
finch Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Οι Prodigy είναι για ΟΑΚΑ ή μαλακάσα Βασικά τότε (2004) στον λυκαβηττό μια χαρά ήταν. Άνετα θα μπορούσε να ξαναγίνει εκεί. [ame] [/ame] "Good Times :-D"
Ioannis Jr. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τσιμπημένες βρίσκω τις τιμές των εισιτηρίων. Απαράδεκτος χώρος για το live της Αθήνας κατά τη γνώμη μου. Σύμφωνα με τα specs στο site του Αθηνών Αρένα, χωράει 2500 καθιστούς, μαζί με 2 μπαλκόνια και μερικές πριβέ σουίτες, που χωράνε 10 με 14 άτομα το καθένα. Το να παρακολουθήσεις συναυλία Prodigy καθιστός είναι ανέκδοτο φυσικά. Η λογική λέει ότι θα βγάλουν τις καρέκλες. Άντε να χωρέσουν 3000-3500 οριακά λοιπόν. Γνωρίζοντας την τάση των διοργανωτών να γεμίζουν κλειστούς χώρους με παραπάνω άτομα απ' ότι χωράνε, κάτι μου λέει ότι τελικά θα είναι πολύ περισσότεροι. Συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, σα να μη φτάνει η σαρδελοποίηση των θεατών, ο εξαερισμός δεν δουλεύει πλήρως, μπορεί και καθόλου, υπάρχει περίπτωση η ατμόσφαιρα να είναι κολασμένη εκεί μέσα. Και όχι λόγω των Prodigy. Βέβαια η διοργανώτρια εταιρία επέλεξε επίτηδες τέτοιους χώρους γιατί λογικά φοβούνται μην παιχτούν σκηνικά όπως στα προηγούμενα live του συγκροτήματος. Φανταστείτε όμως να βρεθεί ένας και να ανάψει καπνογόνο εκεί μέσα. +1 και με 5000+ άτομα ακόμα χειρότερα...
PeterHeppner Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως αν δεν ήταν το AONO, δε θα είχαμε αποτυχημένο album τους Και ενα απο τα τελευταια ΠΟΛΥ καλα και διαχρονικα album ανεξαρτητως ειδους. στο official forum και στο neko forum το fotl οι περισσότεροι το έχουν τελευταίο στις προτημίσεις τους και πολύ πιο πάνω το ΑΟΝΟ, το ίδιο και εγώ και θα πλήρωνα χ2 αν δεν έπαιζαν firestarter, smbu etc τα έχω βαρεθεί αφάνταστα ιδανικό setlist για μένα 80% imd + 10% mftjg + 5% aono +5% ex, ελπίζω να παίξουν λίγο περισσότερο απο 70 λέπτα
Oscar_Mike Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Experience και Music for the Jilted Generation FTW!!! και το The Fat of the Land δισκαρα είναι αλλα μου την σπάει μονο και μονο γιατί οποιον ρωτήσεις για Prodigy θα σου πει "έλα ναι, Smack My Bitch Up, Breathe..." και θα νομίζει ότι κάτι ξέρει. κάτι ανάλογο με τους Metallica και το Nothing Else Matters. Όχι ότι έχω πρόβλημα με αυτούς που ξέρουν, ακούνε και γουστάρουν μονο το TFOTL, αλλα οι δυο πρώτοι δίσκοι είναι πραγματικά διαμάντια και ο ορισμός του old skool! Break & Enter No Good Wind It Up Voodoo People Out of Space 3 Kilos Charly.... ούτε το Always Outnumbered, Never Outgunned με χάλασε ιδιαιτερα, διαφορετικό μεν αλλα με πολύ αξιόλογα κομμάτια Όσο για το Invaders Must Die δεν μιλάω καν... μιλάνε οι πωλήσεις, τα νούμερα στα charts, οι sold-out συναυλίες και ο κόσμος! το απόλυτο come back!!!:-D:-D 16-17-18 Σεπτέμβρη λοιπόν να τα κάνουμε όλα π***άνα, ελπίζω να μας ανταμείψουν με ενα show που μονο αυτοί ξέρουν να δίνουν! Όσο για το setlist, πάρτε μια ιδέα με το τι έπαιξαν στα προηγούμενα live τους μέχρι τώρα http://www.setlist.fm/search?query=prodigy
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στο official forum και στο neko forum το fotl οι περισσότεροι το έχουν τελευταίο στις προτημίσεις τους και πολύ πιο πάνω το ΑΟΝΟ, το ίδιο και εγώκαι θα πλήρωνα χ2 αν δεν έπαιζαν firestarter, smbu etc τα έχω βαρεθεί αφάνταστα ιδανικό setlist για μένα 80% imd + 10% mftjg + 5% aono +5% ex, ελπίζω να παίξουν λίγο περισσότερο απο 70 λέπτα Δεν μου κανει εντυπωση αυτο που λες, ειδικα αν υποθεσω οτι οι ηλικιες που ψηφισαν ειναι 20-. Ωστοσο ειναι αδικο για τα fat of the land/music for the jilted generation/experience που ειναι albums ηλικιας 10-20 ετων σχεδον, να συγκρινονται με album 4-5ετιας. Επισης ειναι αδικο να κρινονται albums απο ατομα που δεν τα ακουσανε οταν κυκλοφορησαν. Καθως μετραει πολυ το συναισθημα που σου βγαζει τη χρονικη περιοδο που κυκλοφορει. Τωρα το experience λογικο ειναι να μην τρελαινε κοσμο αν κυκλοφορουσε. Τοτε ηταν μουσικη επανασταση και ξεσηκωνε νεολαιες απο ολο το κοσμο. Γιαυτο, αλλιως ψηφιζει ο σημερινος 20ρης το experience και λογικο ειναι να τον αγγιζει πιο πολυ το ΑΟΝΟ, και αλλιως ψηφιζει ο σημερινος 28ρης, που το ΑΟΝΟ μαλλον δε του λεει και πολλα μπροστα στα πρηγουμενα 3 albums. Προσωπικα το καλυτερο album τους θεωρω οτι ειναι το music for the jilted generation. Το fotl ηταν απλα κατι απιστευτο με την ενοια οτι ειχε 9/10 αριστουργηματα, πραγματικα πρωτοκλασσατα και διαχρονικα τραγουδια, σε μια εποχη που η μουσικη βιομηχανια ειχε αρχισει να καταρεει σε θεμα δημιουργιων.
June Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ελπίζω να παίξουν λίγο περισσότερο απο 70 λέπτα Παντα γυρω στα 70 λεπτα παιζουν, μονο στο φεστιβαλ που εκαναν τον ιουλιο στην Αγγλια επαιξαν λιιιιγο παραπανω
actorius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με τη γυναίκα μου που είναι έξω απο το ticket house. Πήγε να πάρει εισιτήρια για τις 16, τα οποία παντού έλεγαν οτι ξεκινάνε να διατίθενται σήμερα. Της είπε λοιπόν εκεί το κλασικό αγενέστατο βαριεστημένο γκομενάκι οτι ΔΕΝ υπάρχουν εισιτήρια για τις 16/09 γιατί δεν είναι ακόμα σίγουρο οτι θα γίνουν 2 live (16 κ 17) ή αν θα μεταφερθεί το live της 17ης σε άλλο μεγαλύτερο χώρο... Οτι να'ναι...
Oscar_Mike Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 δεν είναι ακόμα σίγουρο οτι θα γίνουν 2 live (16 κ 17) ή αν θα μεταφερθεί το live της 17ης σε άλλο μεγαλύτερο χώρο... Παίζει να γίνει κάτι τέτοιο? και ποτε περιμένουν να μας το πουν? πάντως στο http://www.ticketarena.gr/ για το live στις 16 του μηνα δεν δείχνει να έχει εισιτήρια (out of stock) και αν σκεφτούμε ότι δύσκολο να έγινε sold-out μέσα σε μια εβδομάδα και μάλιστα με τα εισιτήρια να πωλούνται μονο από το internet, υποθέτω ότι όντως κάτι παίζει... Ελπίζω αν τελικά γίνει αλλαγή χώρου, να μην μας πάνε σε κάτι χειρότερο και βλαστημάμε που δεν θέλαμε το αθηνών αρένα..! Οτι να'ναι... Δυστυχώς αυτό φάνηκε από την αρχή, και όσο πλησιάζει το live φοβάμαι μην δούμε και αλλα
June Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ελλαδάρα αθάνατη. Τέτοια ανοργανωσιά βλέπουν και οι μπάντες και άλλη όρεξη δεν έχουν, να έρχονται εδώ. Λοιπόν, με το φτωχό μου μυαλό τι έχει συμβεί αυτή τη στιγμή: Φέρνουμε τους Prodigy για 2 συναυλίες (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), συμφωνούμε σε κάποια Χ λεφτά. Αν κλείσουμε και τρίτη συναυλία, πρεπεί να τους πληρώσουμε 3 φορές. Γιατί να μην πάμε σε μεγαλύτερο χώρο, να βγάλουμε ότι θα βγάζαμε από τα εισητήρια των 2 συναυλιών στην Αθήνα ούτως ή άλλως (ο ίδιος κόσμος θα έρθει) και να τους πληρώσουμε ΜΙΑ φορά για την Αθήνα; Έχω άδικο;
Oscar_Mike Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 αυτό που λες, συν του ότι μπορεί να είδαν ότι στις 16 του μηνα δεν θα γεμίσει το αθηνών αρενα, και ότι θα καταλήξει σε φιάσκο με 2-3.000 κόσμο. πάντως καλύτερα μια μέρα όλοι μαζί, σε μεγαλύτερο χώρο, αρκεί όπως είπα και πριν να μην γίνει καμια μαλακια και το μετανιώσουμε... όλα τα περιμένω πλέον από αυτούς, μπορεί να μας μαζέψουν σε καμια στάνη σε κάνα βουνό να είμαστε ευρύχωρα... και αυτοί στο tickethouse ας πάρουν κανένα άτομο να σηκώνει τα τηλεφωνα, μιση ώρα τώρα και είναι κατειλημμένο
actorius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ελλαδάρα αθάνατη. Έχω άδικο; Μα καθόλου! Αλλά αφου τα βλέπουν, γιατί δε βγάζουν μια ανακοίνωση, ενα κάτι; Παντού στο ιντερνετ σήμερα γράφει οτι ξεκινάει η διάθεση για τις 16 κανονικά. Εμείς που πήραμε άδεια απο το γραφείο για να κατέβουμε ticket house κα φάγαμε τέτοια ξενέρα τι είμαστε δηλαδή; Πάντως έστειλα ενα ωραίο ξεγυρισμένο mail στη Detox. Λες κ κάτι θα γίνει, αλλά anyway...
Silvershot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παντως εκλεισα για τις 18 στη Θεσσαλονικη! Can't wait!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα