Sellers Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Τελικά αυτοί παίζουν στα πλαίσια του Reworks festival ή μόνοι τους ήρθαν?
JERONIMO888 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 αυτα ειναι ρεεεεεεε εχει ακομα εισητηρια αθηνα παντως
salliara Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 μονοι τους, δεν εχουν αναγκη κανενα φεστιβαλ αλλα ειναι την ιδια μερα, και ολοι το σκεφτονται για το που θα πανε!
Sellers Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ε σχετικό είναι αυτό. Εγω π.χ δεν αφήνω Stelar και Cayetano για Prodigy.
salliara Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 μα επιτελους!πες τα φιλε μου γιατι θα με σκασουν ολοι εδω περα!! PAROVVVV;) αν και ειναι διαφορετικη μερα, μπορεις να πας και στα 2 αν το σηκωνει η τσεπη
slipknot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Τσιμπημένες βρίσκω τις τιμές των εισιτηρίων. Απαράδεκτος χώρος για το live της Αθήνας κατά τη γνώμη μου. Σύμφωνα με τα specs στο site του Αθηνών Αρένα, χωράει 2500 καθιστούς, μαζί με 2 μπαλκόνια και μερικές πριβέ σουίτες, που χωράνε 10 με 14 άτομα το καθένα. Το να παρακολουθήσεις συναυλία Prodigy καθιστός είναι ανέκδοτο φυσικά. Η λογική λέει ότι θα βγάλουν τις καρέκλες. Άντε να χωρέσουν 3000-3500 οριακά λοιπόν. Γνωρίζοντας την τάση των διοργανωτών να γεμίζουν κλειστούς χώρους με παραπάνω άτομα απ' ότι χωράνε, κάτι μου λέει ότι τελικά θα είναι πολύ περισσότεροι. Συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, σα να μη φτάνει η σαρδελοποίηση των θεατών, ο εξαερισμός δεν δουλεύει πλήρως, μπορεί και καθόλου, υπάρχει περίπτωση η ατμόσφαιρα να είναι κολασμένη εκεί μέσα. Και όχι λόγω των Prodigy. Βέβαια η διοργανώτρια εταιρία επέλεξε επίτηδες τέτοιους χώρους γιατί λογικά φοβούνται μην παιχτούν σκηνικά όπως στα προηγούμενα live του συγκροτήματος. Φανταστείτε όμως να βρεθεί ένας και να ανάψει καπνογόνο εκεί μέσα.
Tablet Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Ε σχετικό είναι αυτό. Εγω π.χ δεν αφήνω Stelar και Cayetano για Prodigy. χαχαχαχαχαααααααα καλοο θα αστειεύεσαι προφανώς..
Tablet Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Ε σχετικό είναι αυτό. Εγω π.χ δεν αφήνω Stelar και Cayetano για Prodigy. χαχαχαχαχαααααααα καλοο θα αστειεύεσαι προφανώς..
June Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Το να παρακολουθήσεις συναυλία Prodigy καθιστός είναι ανέκδοτο φυσικά. Η λογική λέει ότι θα βγάλουν τις καρέκλες. Άντε να χωρέσουν 3000-3500 οριακά λοιπόν. Γυρω στις 5000-5500 χωραει χωρις τα τραπεζια που εννοειται οτι θα βγουν... Βέβαια η διοργανώτρια εταιρία επέλεξε επίτηδες τέτοιους χώρους γιατί λογικά φοβούνται μην παιχτούν σκηνικά όπως στα προηγούμενα live του συγκροτήματος. Είμαι 100% σίγουρος ότι οι κλειστοί χώροι επιλέχτηκαν γι' αυτον κ μονο τον λογο. Και για την αποφυγή των γνωστών "ντου" που μπαίνουν ένα σωρό τζαμπατζήδες.
June Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Το να παρακολουθήσεις συναυλία Prodigy καθιστός είναι ανέκδοτο φυσικά. Η λογική λέει ότι θα βγάλουν τις καρέκλες. Άντε να χωρέσουν 3000-3500 οριακά λοιπόν. Γυρω στις 5000-5500 χωραει χωρις τα τραπεζια που εννοειται οτι θα βγουν... Βέβαια η διοργανώτρια εταιρία επέλεξε επίτηδες τέτοιους χώρους γιατί λογικά φοβούνται μην παιχτούν σκηνικά όπως στα προηγούμενα live του συγκροτήματος. Είμαι 100% σίγουρος ότι οι κλειστοί χώροι επιλέχτηκαν γι' αυτον κ μονο τον λογο. Και για την αποφυγή των γνωστών "ντου" που μπαίνουν ένα σωρό τζαμπατζήδες.
Sellers Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 χαχαχαχαχαααααααα καλοοθα αστειεύεσαι προφανώς.. Ουδόλως.
Sellers Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 χαχαχαχαχαααααααα καλοοθα αστειεύεσαι προφανώς.. Ουδόλως.
salamalekum Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 όσοι και να χωράνε. το μόνο σίγουρο είναι οτι το μέρος θα είναι ΠΗΧΤΡΑ.
salamalekum Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 όσοι και να χωράνε. το μόνο σίγουρο είναι οτι το μέρος θα είναι ΠΗΧΤΡΑ.
GReddyRx7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ΓΜΤ θα είμαι φαντάρος στην Κύπρο! Ρε τι χάνωωωω!!!! Go PRODIGY!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα