Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ήμαρτον δηλαδή, είπαμε μια κουβέντα και εσείς το πάτε στο άλλο άκρο να πούμε. Προφανώς γουστάρω prodigy και την όλη φάση και προφανώς και δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι μουσική που προσφέρεται για να κάτσει κανείς ακίνητος και απλά να τους παρατηρεί.. :P

Δηλαδή δεν μπορεί να υφίσταται χαμός χωρίς να πέφτουν άτομα κάτω και να τα ποδοπατάνε; Γιατί εγώ αυτό είδα..τουλάχιστον 2-3 κοπέλες να πέφτουν κάτω και η παρέα τους να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να συγκρατήσει το πλήθος να μην πέσει πάνω τους και τις καταπλακώσει..Επίσης είδα ζευγάρια να φεύγουν πανικόβλητα από την αρένα τα πρώτα 10 λεπτά.. Αυτό είναι ο χαμός που απαιτούν(που δεν το πολυπιστεύω αυτό) οι prodigy ή ζούγκλα;

Πρέπει δηλαδή να σκοτωθεί κόσμος (όπως έχει συμβεί στους smashing pumpkins) για να βάλουν μερικοί μυαλό;

Ώρες- ώρες αισθάνομαι ότι δεν συνενοούμαι με ανθρώπους.. έλεος δηλαδή..

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν συνεννοήσαι με ανθρώπους μόνο μέσα από wow & facebook εμείς δεν φταίμε

Δημοσ.
Ρε παιδιά ήμαρτον δηλαδή, είπαμε μια κουβέντα και εσείς το πάτε στο άλλο άκρο να πούμε. Προφανώς γουστάρω prodigy και την όλη φάση και προφανώς και δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι μουσική που προσφέρεται για να κάτσει κανείς ακίνητος και απλά να τους παρατηρεί.. :P

Δηλαδή δεν μπορεί να υφίσταται χαμός χωρίς να πέφτουν άτομα κάτω και να τα ποδοπατάνε; Γιατί εγώ αυτό είδα..τουλάχιστον 2-3 κοπέλες να πέφτουν κάτω και η παρέα τους να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να συγκρατήσει το πλήθος να μην πέσει πάνω τους και τις καταπλακώσει..Επίσης είδα ζευγάρια να φεύγουν πανικόβλητα από την αρένα τα πρώτα 10 λεπτά.. Αυτό είναι ο χαμός που απαιτούν(που δεν το πολυπιστεύω αυτό) οι prodigy ή ζούγκλα;

Πρέπει δηλαδή να σκοτωθεί κόσμος (όπως έχει συμβεί στους smashing pumpkins) για να βάλουν μερικοί μυαλό;

Εντάξει, μεμονωμένα περιστατικά. Εγώ που δεν έκατσα μόνο μπροστά που ήταν ο πυρήνας του χαμού αλλά που γύρισα και πίσω να βρώ μια άλλη παρέα, δεν είδα κανένα παρόμοιο περιστατικό.

Anyway, ας κρατήσουμε τα καλά και ας το λήξουμε εδώ. Nαι;

Δημοσ.
Επίσης είδα ζευγάρια να φεύγουν πανικόβλητα από την αρένα τα πρώτα 10 λεπτά..

Does not compute.

Τι στο κέρατο κάνει κάποιος με τη γκόμενα του στην αρένα; Εκτός αν είναι σε ίδια φάση και η κοπέλα και γουστάρει χτύπημα (πολλά παραδείγματα) οπότε πάσο.

Στις κερκίδες, που είχε αρκετό περιθώριο να κινηθεί κανείς, ήρθε στην αρχή ένα ζευγάρι που έφυγε στα πρώτα 15 λεπτά. Ναι, όμως η γκόμενα του τύπου, που χτυπιόταν όσο προλάβαινε, δεν είχε την παραμικρή όρεξη να είναι εκεί. Έπαιζε breathe και αυτή ήταν σαν να άκουγε το τροπάριο της Κασσιανής. Εντάξει τον πήρε και φύγανε στο 3ο τραγούδι. Κάπου εκεί την χωρίζεις και λές τι στο διάλο κάνω εγώ με αυτήνανε, ή πολύ απλά ΔΕΝ την παίρνεις σε συναυλία prodigy όταν ακούει μόνο πυξ λάξ και αρβανιτάκη.. Εμείς σαν παρέα πήγαμε οι άντριδοι στους prodigy και στείλαμε τις γυναίκες στην αλεξίου/αρβανιτάκη που έπαιζε την ίδια ώρα στην έκθεση. Win -win situation.

Αυτά.

Δημοσ.

ρε παιδιά τελικά μάθαμε πόσοι ήμασταν?

για το live της αθηνας λέω, γιατί πολλά λέγονται, από 9.000 μέχρι... 14.000 έχω ακούσει!

όχι ότι έχει και πολύ σημασία, αλλα έτσι για στατιστικούς λόγους!

Δημοσ.
ρε παιδιά τελικά μάθαμε πόσοι ήμασταν?

για το live της αθηνας λέω, γιατί πολλά λέγονται, από 9.000 μέχρι... 14.000 έχω ακούσει!

όχι ότι έχει και πολύ σημασία, αλλα έτσι για στατιστικούς λόγους!

νομιζω 12-13.000

θεσ/νικη ειχε 10

• 9 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...