farting_cow Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2003 Επειδή θέλω να αγοράσω καινούρια ψύκτρα, συγκεκριμένα την Volcano 7+, και επειδή δεν είμαι από Αθήνα αλλά σκοπεύω να ανέβω τις επόμενες μέρες, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί που να έχει καλές τιμές, κατά προτίμηση στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης θέλω να πάρω θερμοαγώγιμη πάστα (Arctic Silver 3), αλλά δεν τη θέλω για πολλές χρήσεις, υπάρχει καμια εναλλακτική εξίσου καλή με την Arctic, αλλά σε συσκευασία μιας χρήσης; Ευχαριστώ Γιώργος
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2003 Δες το Hacshop. Το μόνο που την έχει κάτω από 40. www.hacshop.gr
dimitris74 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2003 pigaine stin checkmate ston pyrgo ton athinon ekei tha tin tin vreis ftinotera ase pou pairnei kai pazaria einai antiprosopos giafto ego pira 350 addtronics psu me 40 eyro des sto site poso to exei. www.checkmate.gr sou kanei ekptosi an pas apo kei. an se endiaferei gia psiktra psu klp. alla accesories den exei
Toufas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2003 ontos o tipas stin checkmate einai poli kalos... emena mou eixe ferthei apsoga..
farting_cow Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 thanx paidia, 8a prospa8hsw na paw ston purgo na kanw ta pazaria mou:P 8a grapsw molis epistrepsw:)
evkar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 πήγαινε στο hacshop . Μπόταση 11 στη Στουρνάρη . έχουν ότι χρειάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.