Nik.K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Αυτο σημαινει πως κατι δεν κανει επαφη, ειτε απο την πλευρα του ρευματος ειτε απο την πλευρα της συνδεσμολογιας.
Αbominable Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Το λογισμικό που βρήκα δεν κάνει για τον Blue Rings που έχουμε εμείς. Και δυστηχώς τα cd του δεν βρίσκονται πουθενά. Για να τον ανοίξω και να βγάλω τους σκληρούς που έχει μέσα. Είναι απλή η διαδικασία; Ή μπορεί να κρύβει τπτ τερτίπια; Σκέφτομαι να το ανοίξω να του πάρω τον σκληρό και να τον συνδέσω σε μία θήκη εξωτερικού που έχω. Για να μπορέσω να πάρω τα δεδομένα.
Αbominable Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Το λογισμικό που βρήκα δεν κάνει για τον Blue Rings που έχουμε εμείς. Και δυστηχώς τα cd του δεν βρίσκονται πουθενά. Για να τον ανοίξω και να βγάλω τους σκληρούς που έχει μέσα. Είναι απλή η διαδικασία; Ή μπορεί να κρύβει τπτ τερτίπια; Σκέφτομαι να το ανοίξω να του πάρω τον σκληρό και να τον συνδέσω σε μία θήκη εξωτερικού που έχω. Για να μπορέσω να πάρω τα δεδομένα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εδώ είσαι http://www.instructables.com/id/Disassembling-MyBook-World-Edition/
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εδώ είσαι http://www.instructables.com/id/Disassembling-MyBook-World-Edition/
Αbominable Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι επιπλεόν μπας και έχετε κάποια γνώση επί του θέματος. Άνοιξα το κουτί (μετά από πολύ καιρό), έβγαλα τους σκληρούς (2), και τους τοποθέτησα σε θήκη εξωτερικού σκληρού. Τον 1ο δεν το είδα ούτε από Windows ούτε από Linux(μάλλον τον κλάψαμε τον μακαρίτη). Τον 2ο, μπόρεσα να τον δώ και από Windows και από Linux, αλλά δεν μπόρεσα να τον mount. Αν και αυτή την στιγμή δεν έχω πρόχειρα τα αποτελέσματα από την διαδικασία mount, είπα να ρωτήσω, αν οι σκληροί αυτοί έχουν δικό τους filesystem και μπορώ να τους δώ μόνο μέσα από WD myBook θήκη, ή αν μπορώ να το παρακάμψω όλο αυτό. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.