evo481 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 γίνεται συντηρηση του πσν τώρα το απόγευμα...δε κατάλαβα αν πρακτικά το αγόρασες 2 φορές αλλά αν έγινε να ξέρεις ότι η σονυ θα το παίξει τρελίτσα, έχει τύχει σε φίλο
evo481 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 πάρε τηλ τη σονυ και πες το προβλημα, για τον φίλο μου δε κάνανε τπτ αλλά δε το κυνήγησε και μέσω τραπεζας πχ
mtzs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μονο αν παρεις τηλ μπορεις να βρεις ακρη, για να εχεις αμεση επαφη και οχι με emails Οτι και να σου λεμε εμεις δε μπορουμε να σε βοξθησουμε
marios_geo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τελικά βρήκα χρόνο να πάρω τηλέφωνο (με το email τόσες μέρες μετά, δεν πήρα ακόμη απάντηση). Είναι εξυπηρετικοί, αλλά δεν πήρα ακόμη τα λεφτά πίσω. Είπε ότι το σημείωσε, θα προωθηθεί στον supervisor του και σε μια βδομάδα θα μου δώσουν μια απάντηση. Τα λεφτά όμως μπορεί να κάνουν και ένα μήνα να γυρίσουν στο πορτοφόλι. ϊδωμεν.
alex.kotanidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά δεν ήμουν σίγουρος σε πιο section να το βάλω αλλά βρήκα αυτή τη προσφορά και αν και δεν έχω καμία κονσόλα της sony πιστεύω οτι μπορεί να αρέσει στα μέλη του forum.To psn δίνει δώρο 3 παιχνίδια μέχρι αύριο: Plants Vs Zombies: Garden Warfare (PS4) - https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/games/plants-vs-zombies-garden-warfare/cid=EP0006-CUSA00485_00-PVZGWPS400000000Mirror's Edge (PS3) - https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/games/mirror%27s-edge/cid=EP0006-NPEB00052_00-MIEPSNEU00000001Need For Speed: Most Wanted (PS Vita) - https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/games/need-for-speed-most-wanted/cid=EP0006-PCSB00183_00-NFSMW000VITA00EUYour welcome, και ελπίζω να ισχύουν γιατι ξαναλέω δεν έχω psn και δεν μπορώ να καταλάβω την εγκυρότητά τους. σορρυ παιδιά μόλις είδα οτι υπάρχει στο section με τις προσφορές! όποιος διαχειριστής θέλει μπορεί να σβήσει το ποστ. 5
marios_geo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά τα πήρα τα λεφτά μου πισω. Κάπου κόλλησε η διαδικασία και όταν πήρα ξανά τηλέφωνο, λύθηκε αμέσως. Τώρα που και γιατί κόλλησε τόσο καιρό δεν ξέρω, αλλά τα πήρα πίσω. 1
gascp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 PSN attack live map ! Αν και το θέμα αφορά ποιο πολύ το δικτυακό thread του forum, θα κάνω εδώ την ανάρτηση μιας και οι υπηρεσίες του PSN (και του Live λιγότερο) χτυπιούνται ανηλεώς εδώ και κάποια ώρα ! θα σας δώσω μια διεύθυνση που βρήκα πριν από λίγο για να δείτε ζωντανά τον κακό χαμό της κυβερνοεπιθεσης στις ΗΠΑ! Το γράφημα είναι απλά εντυπωσιακό ! Enjoy ! http://map.ipviking.com/ ΥΓ. Υο γράφημα μου θύμισε την παλιά καλή ταινία war games (http://www.imdb.com/title/tt0086567/) !
panos2171 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Aπό χθες στα καλά καθούμενα δεν έχω πρόσβαση στο internet με το PS3. Mου βγάζει error 80710102 και 80710092. Με αναζήτηση στο google έκανα τις λύσεις που προτείνουν αλλά δε λέει να μπει. Με το router επικοινωνεί κανονικά και στο connection test σταματάει στο 3ο που λέει PSN. Ti παίζει να φταίει;
red1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Aπό χθες στα καλά καθούμενα δεν έχω πρόσβαση στο internet με το PS3. Mου βγάζει error 80710102 και 80710092. Με αναζήτηση στο google έκανα τις λύσεις που προτείνουν αλλά δε λέει να μπει. Με το router επικοινωνεί κανονικά και στο connection test σταματάει στο 3ο που λέει PSN. Ti παίζει να φταίει; Παίζει να φταίει οτι εδω και 2 μέρες script kiddies μ@λακίζονται με DDoS attack στο Live και PSN...δεν εισαι ο μόνος
NikonNote Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω τα ιδια δεν μπορω να κανω LOG IN στο PS4
propatzis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα στην παρεα. Εχω την εξης ερωτηση...ειχα δικο μου κ το πουλησα οταν μπηκα φανταρος αλλα απεκτησα απο εναν φιλο ps3 ξανα.Ειχα καποια παιχνιδια κ πραγματακια στο psn μου,αυτα μπορω να τα ξαναεχω τωρα?κ επισης μπορειτε να κου εξηγησετε τι παιζει με τα used games στο ps3?μπορω να αγοραζω ή δν θα μπορω να παιξω,ή τι παιζει κ με το online??? Ευχαριστω
gherudos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Συνδέεσαι με τον παλιό σου λογαριασμό και πάς από τη λίστα με τα κατεβασμένα σου παιχνίδια και τα ξανακατεβάζεις δωρεάν. Και το PS3 αλλά και το PS4 παίζουν used games. Στο PS3 παίζεις δωρεάν online αλλά καλό θα ήταν να αγοράσεις μια PS plus συνδρομή με περίπου 37Ε το χρόνο κάθε μήνα σου δίνουν τουλάχιστον 6 ολόκληρα παιχνίδια δωρεάν 2 για PSV, 2 για PS3 και 2 για PS4. Όλα αυτά με 1 συνδρομή. Στο PS4 απαιτείται PS plus συνδρομή για να παίξεις online τα retail παιχνίδια.
propatzis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ρωταω για το online γτ κατι παιζοταν με το pro απο οσα θυμαμαι.Δλδ αγοραζω αφοβα used games?πιο πολυ με ενδιαφερει το online κ μονο για ps3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα