naruto14 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Έχουν trophies τα παραπάνω παιχνίδια..? Γιατί αν ναί, θα φάνε άκυρο.. Γιατί άμα είχαν trophies θα τρώγαν άκυρο? Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό
JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Οχι, ειναι Minis.... Ωραία, thanks! Γιατί άμα είχαν trophies θα τρώγαν άκυρο? Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό Γιατί δεν θέλω να "χαλάσω" την trophy συλλογή μου με mini games της πλάκας (ήδη έχω κάποια τα οποία τα οποία θα ήθελα να αφαιρέσω).
naruto14 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ωραία, thanks! Γιατί δεν θέλω να "χαλάσω" την trophy συλλογή μου με mini games της πλάκας (ήδη έχω κάποια τα οποία τα οποία θα ήθελα να αφαιρέσω). Τι εννοείς να χαλάσεις?
JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Τι εννοείς να χαλάσεις? Θέλω να είναι καθαρή, να έχω παιχνίδια τα οποία μου αρέσουν, όχι κάθε ξεκάρφωτο παιχνίδι.
ilias_97 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εγω να δεις ποσα τετοια εχω απο trials που εχω κατεβασει...
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 μπορειτε να μου πειτε και εμενα ποια παιχνιδια ειναι? θα με ενδιεφερε να τα κατευασω στο ps vita μου αλλα απο το λινκ που εχει δωθει δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω.
ilias_97 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 μπορειτε να μου πειτε και εμενα ποια παιχνιδια ειναι? θα με ενδιεφερε να τα κατευασω στο ps vita μου αλλα απο το λινκ που εχει δωθει δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω. Αμα εχεις fb μπες εδώ θα σου βγάλει οδηγίες στα Ελληνικά.
mtzs Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ρε παιδες, επειδη δε ξερω απο fb + psn Αυτα ειναι συγκεκριμενα παιχνιδια που τα κατεβαζεις και στο vita + στο PS3? τα ιδια ακριβως;
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 οκ thnx τα εβαλα και κατευαινουν, αν και δεν θα με ενθουσιασουν ειμαι σιγουρος αλλα αφου μιλαμε για τζαμπα δεν με πειραζει @mtzs μπραβο ρε φιλε,απο μενα πηρες ενα 5αστερο,βρηκα αφορμη να ανοιξω το vita μετα απο καποιες μερες (). αρκετα καλα τα παιχνιδακια, περναει η ωρα βρε αδερφε για ps3 δεν αξιζουν ουτε τον κοπο του Like στο fb αλλα για φορητο ειναι πολυ καλα.
naruto14 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τι παιχνίδια είναι ρε παιδιά? Έχουν σχέση με το Little big planet? Έτσι πάντως δείχνει στην εικόνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα