kostionalist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Συνδεεσε απο αλλο user(το οποιο δεν το εχεις χρησιμοποιησει) στο PS3?
freezen Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Συνδεεσε απο αλλο user(το οποιο δεν το εχεις χρησιμοποιησει) στο PS3? ναι καινουργιο
aslanG7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα και χρονια πολλα ακου φιλε γιατι εγω το εχω κανει.Βημα 1 κανεις καινουργιο user στο πλειστεσιον.Βημα 2 πας στο network settings και κανεις καινουργιο acount.Οταν ξεκινησεις δινεις καινουργιο eimail και καινουργο online id αυτα θα ειναι καινουργια και δεν θα τα εχεις ξαναχρησιμοποιηση καντα αυτα και δεν θα εχεις προβλημα
kostionalist Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Του το ελεγα αλλα με ελεγε ατι τα ειχε κανει....
dre@mc@tcher Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ελληνικό Playstation Network....Για λόγους άγνωστους υπάρχουν αρκετα πραγματα στο PSN που δεν τα δείχνει το σύστημα. Για παραδειγμα το καινούργιο expansion για το fallout: new vegas και τα Spring offers που βγήκαν πριν λίγες μέρες. Νόμιζα πως ηταν γενικο προβλημα αλλα απο οτι φαινεται ειναι μονο στην Ελλαδα γιατι το Γαλλικο, το Αγγλικό και το Αμερικάνικο τα δειχνουν ολα κανονικά. Το θεμα ειναι οτι τους ενδιαφέρει καν να το φτιαξουν η μπαααα...?
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τελευταία φορά που μπήκα PSN τα spring offers τα είχε κανονικά, αγόρασα και το PAC-MAN.
dre@mc@tcher Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Αν μπορείς ξαναπροσπάθησε και πες μου γιατι το δοκίμασα και απο ενα φιλο και ουτε αυτος τα έβλεπε. Απο το Γαλλικο ειδα οτι ειναι κατι extra τραγουδια για το Rock band.
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Απο βδομάδα άμα θέλεις, μπορώ να δοκιμάσω.. Δεν έχω το ps3 μαζί μου..
mtzs Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 2 free PSN games 2 free psn gamesΜη με ρωτατε λεπτομερειες, καθοτι δεν ξερω απο πσναπλα διαβαστε και δοκιμαστε. Το βρηκα και σας το μεταφερωhttp://www.ps3hax.net/2012/05/two-free-psn-games-from-ps-access/
JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Έχουν trophies τα παραπάνω παιχνίδια..? Γιατί αν ναί, θα φάνε άκυρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα