karlat89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Προβλημα με παιχνίδια από PSNΕίχα dvd απο το psn,με 4 δωρεαν παιχνίδια,το gran turismo proloue,το The last guy,το Super Star Dust, και το Rachet and clank.Τα παιχνίδια τα κατέβασα απο το psn,αλλα αναγκάστηκα να κάνω φορματ,τα ξανα κατέβασα και όλα παίζουν εκτος απο το gt,που μου λεει οτι δεν μπορεί να ξεκινήσειΜήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
giorgos147 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Όταν λες δε μπορεί να εκκινήσει;Σου βγάζει κάποιο μήνυμα;Γίνε λιγάκι πιο σαφής σε παρακαλώ
karlat89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 An error occurred during start operation(80029752)
skar1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Οποιο error σου βγαλει ψαξε το στο google η στο site της sony.
garrett156 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 παιδες ειχα καποτε ps3 αλλα το πουλησα.τωρα ξαναπηρα και θελω να μου πει κποιος πως κανω recover το id μου επειδη ειχα κατεβασμενα πραγματακια απο το store κλπ.οταν ειχα πουλησει την κονσολα το ειχα αποδεσμευσει το id απο το μηχανημα.
gherudos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Signup for Playstation Network->Use existing account και δίνεις email και κωδικό. Έπειτα μπαίνεις στο PS store και από το View Downloads ξανακατεβάζεις ότι είχες.
GamerManiac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια στο 3 που εχω εχω 2 λογαριασμους ο αλλος ειναι του αδερφου μου. Μια ερωτηση: Όταν πηγα να μπω στον δευτερο χρηστη μου εβγαζε κατι κουλα οπως you cant sign in the master account have to help you kai apo katw elege note to parent or guardian you have to acceptΚαι τα λοιπά. Σας έχει τύχει ποτέ να σας βγει αυτό το μήνυμα;
freezen Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα παιδια χρονια πολλα καλη χρονια, λοιπον στο το πσ3 το χω απο τοτε που βγηκε και ειχα ενα λογαριασμο psn μονο που δεν ασχολιομουνα και πολυ δεν επαιζα...Χθεσ πηρα δυο παιχνιδακια και ειπα να παιξω online αλλα δεν θυμαμαι το κωδικο :S γινετε να φτιαξω καινουργιο psn account :S το προοβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω και reset password στο mail διοτι ειναι *.hol.gr σασ παρακαλω βοηθεια οχι 100 ευροπουλακια τζαμπα
kostionalist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα παιδια χρονια πολλα καλη χρονια, λοιπον στο το πσ3 το χω απο τοτε που βγηκε και ειχα ενα λογαριασμο psn μονο που δεν ασχολιομουνα και πολυ δεν επαιζα...Χθεσ πηρα δυο παιχνιδακια και ειπα να παιξω online αλλα δεν θυμαμαι το κωδικο :S γινετε να φτιαξω καινουργιο psn account :S το προοβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω και reset password στο mail διοτι ειναι *.hol.gr σασ παρακαλω βοηθεια οχι 100 ευροπουλακια τζαμπα Σαφως και γινεται να φτιαξεις καινυριο account. Χρειαζεσαι απλως ενα εγκυρο email(διαφορετικο απο αυτο που χρεισιμοποιησες). Φτιαχνεις new user και κανεις sign up.Απλο
freezen Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 εκανα new user αλλα μου λεει οτι δεν μπορω να χρισημοποιησω διαφορετικο ID οταν παω να συνδεθω
kostionalist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) μη χρησιμοποιεις το ιδιο email, ουτε το ιδιο PSN ID Σου βγαζει "Sign up for playstation network"? Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2011 από kostionalist
freezen Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) οχι δεν μου βγαζει στο ps3 οτι κανω το κανω στο pc συγκεκριμενα μου λεει με το καινουργιο account οταν κανω login "you cannot sign in using another users sign-in ID (email address)." Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2011 από freezen
kostionalist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε αυτα που σε ειπα στο PS3. Χρησιμοποιεις το ιδιο email? Δεν γινεται να χρησιμοποιεις το ιδιο email σε παραπανω απο ενα account. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2011 από kostionalist
freezen Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 εννοειτε πως δεν χρησιμοποιω το ιδιο mail πως γινετε κιολας να φτιαξα το account στη σελιδα τησ playstation μπορω να μπω οταν κανω login ομως απο το ps μου βγαζει το μηνυμα που σου γραψα απο πανω :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα