vounisios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Θελω να ρωτησω:Εχω καμποσα μερικα δισκακια +rw,αλλα δεν μου γραφουν καμμια ταινια.Ο υπολογιστης μου γραφει error.Τελικα που μπορω να τα χρησιμοποιησω? Ευχαριστω.
vounisios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Θελω να ρωτησω:Εχω καμποσα μερικα δισκακια +rw,αλλα δεν μου γραφουν καμμια ταινια.Ο υπολογιστης μου γραφει error.Τελικα που μπορω να τα χρησιμοποιησω? Ευχαριστω.
umaga Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 με ποιο προγραμμα προσπαθεις να τα γραψεις? ο dvd driver σου υποστιριζει +rw ?
umaga Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 με ποιο προγραμμα προσπαθεις να τα γραψεις? ο dvd driver σου υποστιριζει +rw ?
vounisios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 με ποιο προγραμμα προσπαθεις να τα γραψεις?ο dvd driver σου υποστιριζει +rw ? Προσπαθω με το convertx.Αν θυμαμαι ,καλα, παλιοτερα εγραφε.Πριν απο λιγο προσπαθησα με το NERO να βαλω φωτογραφιες αλλα παλι τιποτα...Πως ελεγχω,για να ξαναδοκιμασω,αν υποστηριζει ο dvd driver τα + rw ? Παντως, απο οτι κοιταζω τωρα τον οδηγο,βλεπω οτι τα υποστηριζει ολα.
vounisios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 με ποιο προγραμμα προσπαθεις να τα γραψεις?ο dvd driver σου υποστιριζει +rw ? Προσπαθω με το convertx.Αν θυμαμαι ,καλα, παλιοτερα εγραφε.Πριν απο λιγο προσπαθησα με το NERO να βαλω φωτογραφιες αλλα παλι τιποτα...Πως ελεγχω,για να ξαναδοκιμασω,αν υποστηριζει ο dvd driver τα + rw ? Παντως, απο οτι κοιταζω τωρα τον οδηγο,βλεπω οτι τα υποστηριζει ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.