fotgold Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Έχω το παραπάνο router κ ενω έχω αλλάξει την ip address του modem απο 192.168.2.1 σε 192.168.1.1 κ όλοι οι υπολογιστές μου έχουν κανονικά internet δέν μπορώ να μπώ μέσα στο router. Με όποιον browser κ να δοκίμασα να μπω μου βγάζει cannot display the page. Η ip address είναι σίγουρα σωστή που του βάζω. Δοκίμασα να συνδεθώ στο modem μέσω ethernet κ πάλι τίποτα. Καμιά ίδεα κανείς? Στις ρυθμίσεις των windows έχω βάλει αυτόματα τις ip address
fotgold Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Έχω το παραπάνο router κ ενω έχω αλλάξει την ip address του modem απο 192.168.2.1 σε 192.168.1.1 κ όλοι οι υπολογιστές μου έχουν κανονικά internet δέν μπορώ να μπώ μέσα στο router. Με όποιον browser κ να δοκίμασα να μπω μου βγάζει cannot display the page. Η ip address είναι σίγουρα σωστή που του βάζω. Δοκίμασα να συνδεθώ στο modem μέσω ethernet κ πάλι τίποτα. Καμιά ίδεα κανείς? Στις ρυθμίσεις των windows έχω βάλει αυτόματα τις ip address
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 σε ενα Pc απο παραθυρο Msdos κανε ipconfig και πες μας τι σου βγαζει.αλλιως reset default βλεπω.
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 σε ενα Pc απο παραθυρο Msdos κανε ipconfig και πες μας τι σου βγαζει.αλλιως reset default βλεπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.