Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για καλωδια

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω μια ερωτηση για τα μαστορια μας...

θελω να βαλω κατι λαμπες στη βιβλιοθηκη μου που αγορασα απτο ΙΚΕΑ.

Θα μπουν κατω απο ενα ραφι. Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να κολησωφ τα καλωδια τους στο ξυλο ωστε να μη κρεμονται;και να φαινονται ωραια φυσικα

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω μια ερωτηση για τα μαστορια μας...

θελω να βαλω κατι λαμπες στη βιβλιοθηκη μου που αγορασα απτο ΙΚΕΑ.

Θα μπουν κατω απο ενα ραφι. Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να κολησωφ τα καλωδια τους στο ξυλο ωστε να μη κρεμονται;και να φαινονται ωραια φυσικα

Δημοσ.

johnyboy,εχω πιστολι θεμοκολησης σαν αυτο αλλα πλαστικο πουτοχα παρει 10 ευρω!

Αυτες τις δυο λυσεις ακριβως ειχα σκεφτει και εγω απλα ελεγα μηπως ακουγα και καμια αλλη ιδεα...

Δημοσ.

johnyboy,εχω πιστολι θεμοκολησης σαν αυτο αλλα πλαστικο πουτοχα παρει 10 ευρω!

Αυτες τις δυο λυσεις ακριβως ειχα σκεφτει και εγω απλα ελεγα μηπως ακουγα και καμια αλλη ιδεα...

Δημοσ.

Σε κανα καναλακι με αυτοκολλητο.Υπαρχουν στο κλασσικο λευκο, χρωμα ξυλου κλπ.Οχι στα καρφακια καλυτερα, αν θες να αλλαξεις καλωδιο για καποιο λογο ειναι ψιλομπελας...

---------- Προσθήκη στις 14:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:34 ----------

Στο ξυλο ? Εννοεις να τα ΄'κολλησεις' απο την κατω πλευρα του γραφειου η στα ραφια ?

Δημοσ.

Σε κανα καναλακι με αυτοκολλητο.Υπαρχουν στο κλασσικο λευκο, χρωμα ξυλου κλπ.Οχι στα καρφακια καλυτερα, αν θες να αλλαξεις καλωδιο για καποιο λογο ειναι ψιλομπελας...

---------- Προσθήκη στις 14:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:34 ----------

Στο ξυλο ? Εννοεις να τα ΄'κολλησεις' απο την κατω πλευρα του γραφειου η στα ραφια ?

Δημοσ.

Ακριβως.θελω να τα "κολλησω" στην κατω πλευρα ενος ραφιου που ειναι ψηλα.

Δημοσ.

Ακριβως.θελω να τα "κολλησω" στην κατω πλευρα ενος ραφιου που ειναι ψηλα.

Δημοσ.

Φιλε μου ο καλυτερος τροπος ειναι να το πιασεις με πιστολι θερμοκολησης οπως λετε και αφου το πιασεις επειδη θα ειαι αναποδα καρφωσε του μερικα ροκα ωστε να στο κρατησουν σταθερο,και αφου στεγνωσει τα βγαζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...