devilfish Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Καλησπερα ενας φιλος μου που εχει win Xp με ειπε σημερα οτι μολις εκανε εκκινηση το pc σημερα αρχισε να του βγαζει μια μαυρη οθονη με "κινεζικα" και ενα countdown 30 δευτερολεπτων μολις τελιωσει δειχνει να φωρτιζουν τα windows και λιγο πριν ανοιξουν βγαζει μια σκετη μαυρη οθονη για πολυ λιγο και κανει restart και παλι απο την αρχη με ειπε οτι δν εχει κανει καμια εγκατασταση προγραματος τωρα προσφατα (δν ξερω αμα ειχε ενεργοποιημενες τις αναβαθμησεις των windows και ουτε αυτος θα ξερει αμα τον ρωτησω) το pc το εχει 1 χρονο τι μπορει να φτεει?
devilfish Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Καλησπερα ενας φιλος μου που εχει win Xp με ειπε σημερα οτι μολις εκανε εκκινηση το pc σημερα αρχισε να του βγαζει μια μαυρη οθονη με "κινεζικα" και ενα countdown 30 δευτερολεπτων μολις τελιωσει δειχνει να φωρτιζουν τα windows και λιγο πριν ανοιξουν βγαζει μια σκετη μαυρη οθονη για πολυ λιγο και κανει restart και παλι απο την αρχη με ειπε οτι δν εχει κανει καμια εγκατασταση προγραματος τωρα προσφατα (δν ξερω αμα ειχε ενεργοποιημενες τις αναβαθμησεις των windows και ουτε αυτος θα ξερει αμα τον ρωτησω) το pc το εχει 1 χρονο τι μπορει να φτεει?
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 αυτό που έβγαλε είναι blue screen of death ας κατάβαση το memtest να κάνει ενα test μήπως έχουν πρόβλημα η μνήμες η θερμοκρασίες του είναι καλές?
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 αυτό που έβγαλε είναι blue screen of death ας κατάβαση το memtest να κάνει ενα test μήπως έχουν πρόβλημα η μνήμες η θερμοκρασίες του είναι καλές?
devilfish Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 αυτο το προγραμα δουλευει ενω δεν εχει μπει ακομα στα windows δεν νμζω να ξερει τις θερμοκρασιες
devilfish Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 αυτο το προγραμα δουλευει ενω δεν εχει μπει ακομα στα windows δεν νμζω να ξερει τις θερμοκρασιες
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 αυτό το πρόγραμμα το κατεβάζεις το καις σε ενα cd και κάνεις boot από αυτό αν βγάλει προβλήματα τότε φταίνε η μνήμες της πηγαίνεις πίσω αν είναι εντος εγγύησης και παίρνει άλλες το memtest πες του να το τρέξει καμία 8 ώρες
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 αυτό το πρόγραμμα το κατεβάζεις το καις σε ενα cd και κάνεις boot από αυτό αν βγάλει προβλήματα τότε φταίνε η μνήμες της πηγαίνεις πίσω αν είναι εντος εγγύησης και παίρνει άλλες το memtest πες του να το τρέξει καμία 8 ώρες
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Tα ΧΡ είναι αυθεντικά...;;; δεν νομίζω να φταίει αυτό αφού τα έχει καιρό (από ότι κατάλαβα)
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Tα ΧΡ είναι αυθεντικά...;;; δεν νομίζω να φταίει αυτό αφού τα έχει καιρό (από ότι κατάλαβα)
devilfish Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 παιζει και να μην ειναι αυθεντικα αλλα για πιο λογο να φτεει αυτο? οπως λεει και ο ραφαηλ αφου τα εχει καιρο γτ να προκυψει τωρα προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.