Προς το περιεχόμενο

απο ΤΕΙ μεταπτυχιακό σε AEI

kasiarakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απ' όσο μας έχουνε συμβουλέψει οι καθηγητές μας για να γίνεις δεκτός πρέπει να έχεις τουλάχιστον 7 αλλιώς δεν θα κοιτάξουν καν τα χαρτιά σου.

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο, δηλαδη αν ενα πανεπιστημιο εχει λιγες αιτησεις ή αιτησεις με χειροτερους βαθμους απο σενα, θα αρνηθει τα δικα σου 10κ+ ευρω? Γενικα δεν υπαρχει κανονας στο οριο βαθμολογιας καθε πανεπιστημιο εχει τα δικα του κριτηρια προφανως, απλα αυτο που σας ειπε ο καθηγητης ειναι μια προσεγγιση ισως της πραγματικοτητας. Οτι δηλαδη αν εχεις κατω απο 7 δυσκολευει αρκετα. Και λογικα θα αναφερεται σε καλα πανεπιστημια. Εμενα δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου το επιπεδο του πανεπιστημιου, ουτε και η φημη του. Με ενδιαφερει απλως να φυγω εκτος Ελλαδος, με καποια αφορμη πχ μεταπτυχιακο, ωστε να εχω παραλληλα το χρονο να δικτυωθω για να βρω παρεες/εργασια κλπ και να εγκατασταθω μονιμα.

Γενικα στη Γερμανια εχω ακουσει οτι ισχυει ο κανονας "ευκολα μπαινεις στη σχολη, δυσκολα βγαινεις".

Απλα θελει αρκετο ψαξιμο.

Δημοσ.

Λοιπον αυτο περι βαθμολογίας ειναι λιγο παπατζίδικα.

Δεν λέω οτι δεν παίζει ρόλο αλλα ειναι και αλλα πραγματα.

Εγω ειχα πτυχίο 6,28 αλλά με δεχτηκαν σε αρκετα πανεπιστήμια που εκανα αιτηση και Αγγλια και Ελλάδα.

Και στο ΠΑ.ΠΕΙ στο τμήμα πληροφορικής με δέχτηκαν.

Οι παράμετροι δεν ειναι μονο το πτυχίο ειναι τη προϋπηρεσία έχεις, τι πιστοποιήσεις, τι πτυχιακή εργασία εχεις, εαν εχεις αναλάβει project....

Δημοσ.

Εγω ειχα πτυχίο 6,28 αλλά με δεχτηκαν σε αρκετα πανεπιστήμια που εκανα αιτηση και Αγγλια και Ελλάδα.

Οι παράμετροι δεν ειναι μονο το πτυχίο ειναι τη προϋπηρεσία έχεις, τι πιστοποιήσεις, τι πτυχιακή εργασία εχεις, εαν εχεις αναλάβει project....

Δημοσ.

Oταν λες πιστοποιησεις μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος τι εννοεις?

Και project, ειναι οι λεγομενες δημοσιευσεις?

Δημοσ.

Oταν λες πιστοποιησεις μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος τι εννοεις?

Και project, ειναι οι λεγομενες δημοσιευσεις?

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις πληροφορίες... τελικά όμως αξίζει να ψάξω για μεταπτυχιακό σε ΑΕΙ... αν παρακολουθήσω κάποιο μεταπτυχιακό σε ΤΕΙ θα μετράει το ίδιο? και στην εύρεση δουλειάς αργότερα θα με βοηθήσει η θα έχω απλά ένα παραπάνω χαρτί να κρεμάσω στον τοίχο?

Δημοσ.

παιδιά μιά ερώτηση ακομα... για να παρακολουθήσεις κάποιο μεταπτυχιακό πρεπει να έχεις και proficiency ή αρκεί το lower?

Δημοσ.

Εξαρτάται το msc. Το αναφέρει στην προκύρηξη...

Για msc Πληροφορικής σε Ελληνικό ΑΕΙ συνήθως σε καλύπτει και το Lower.

Οικονομικές σχολες proficiency και πολλές ζητάνε και GMAT.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...