Evilsmile Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Κατά την άποψη μου το άλμπουμ αυτό δικαίωσε την μεγάλη απουσία των Massive Attack από το χώρο. Με την πρώτη ακρόαση του, μου άφησε θετικές εντυπώσεις μονο.Έπειτα απο πολλές ακροάσεις κατάλαβα ότι πρόκειται για αριστούργημα. Δεν μπορώ να κατατάξω την αξία του εις βάρος των προηγούμενων άλμπουμ αφού ο ήχος , προσωπικά, μου φαίνεται τελείως διαφορετικός απο τους Massive Attack που έχουμε συνηθίσει. Τελειώνοντας να πω ότι δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω κανένα τραγούδι διότι όλα μου φαίνονται αριστουργηματα. μπορείτε να παραθέσετε την δική σας άποψη
Evilsmile Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Κατά την άποψη μου το άλμπουμ αυτό δικαίωσε την μεγάλη απουσία των Massive Attack από το χώρο. Με την πρώτη ακρόαση του, μου άφησε θετικές εντυπώσεις μονο.Έπειτα απο πολλές ακροάσεις κατάλαβα ότι πρόκειται για αριστούργημα. Δεν μπορώ να κατατάξω την αξία του εις βάρος των προηγούμενων άλμπουμ αφού ο ήχος , προσωπικά, μου φαίνεται τελείως διαφορετικός απο τους Massive Attack που έχουμε συνηθίσει. Τελειώνοντας να πω ότι δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω κανένα τραγούδι διότι όλα μου φαίνονται αριστουργηματα. μπορείτε να παραθέσετε την δική σας άποψη
v_mairou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δεν ειχα ποτε ιδιαιτερη τρελα με τους Massive Attack, αν και το Teardrop ειναι ενα απο τα πιο ατμοσφαιρικα τραγουδια που εχω ακουσει ποτε.. Αλλα με το τελευταιο τους album οι αποψεις μου αλλαξαν τελειως. Το ενα τραγουδι ειναι καλυτερο απο το αλλο!!! Δεν μπορω να πω οτι κπ ειναι το αγαπημενο μου-αφου ολα ειναι γμτ!!-με αποτελεσμα ολη την ωρα να ακουω ολοκληρο τον δισκο. Η κολλητη μου κοντευει να παθει παρανοια αφου ειναι το μονο που ακουω τον τελευταιο καιρο.. (Εκτος απο το Βitch των Plastiscines φυσικα!!)
v_mairou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δεν ειχα ποτε ιδιαιτερη τρελα με τους Massive Attack, αν και το Teardrop ειναι ενα απο τα πιο ατμοσφαιρικα τραγουδια που εχω ακουσει ποτε.. Αλλα με το τελευταιο τους album οι αποψεις μου αλλαξαν τελειως. Το ενα τραγουδι ειναι καλυτερο απο το αλλο!!! Δεν μπορω να πω οτι κπ ειναι το αγαπημενο μου-αφου ολα ειναι γμτ!!-με αποτελεσμα ολη την ωρα να ακουω ολοκληρο τον δισκο. Η κολλητη μου κοντευει να παθει παρανοια αφου ειναι το μονο που ακουω τον τελευταιο καιρο.. (Εκτος απο το Βitch των Plastiscines φυσικα!!)
Proikothiras27 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ειμαι φαν τους ...προτοποροι και συνεχιζουν με ενα ωραιο καινουργιο αλμπουμ...
Proikothiras27 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ειμαι φαν τους ...προτοποροι και συνεχιζουν με ενα ωραιο καινουργιο αλμπουμ...
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Πω πω... το είχα ξεχάσει τελείως! Thanx!
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Πω πω... το είχα ξεχάσει τελείως! Thanx!
tds2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ειναι τελειοι στο αλμπουμ!!!! και στο terra live ηταν καταπληκτικοι!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.