BaNcU Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παιδιά, σας έχω μια ωραία ερωτησούλα ! Κοιτάξτε αυτό τον "πισινό" ενός floppy. Το καλωδιάκι για το ρεύμα το ξέρω, αλλα το καλωδιάκι που συνδέει το Motherboard με το Floppy δεν το έχω ξαναδεί (πάντως δεν είναι IDE). Πρέπει να συνδέσω το Floppy σε ένα παλιό PC που το χρειάζεται επιγόντως. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να έχει αυτό το καλώδιο η MB του παλιού PCιού, αλλα just in case, ρωτάω. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι σόι καλώδιο είναι αυτό ; Ευχαριστώ, Κώστας
BaNcU Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παιδιά, σας έχω μια ωραία ερωτησούλα ! Κοιτάξτε αυτό τον "πισινό" ενός floppy. Το καλωδιάκι για το ρεύμα το ξέρω, αλλα το καλωδιάκι που συνδέει το Motherboard με το Floppy δεν το έχω ξαναδεί (πάντως δεν είναι IDE). Πρέπει να συνδέσω το Floppy σε ένα παλιό PC που το χρειάζεται επιγόντως. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να έχει αυτό το καλώδιο η MB του παλιού PCιού, αλλα just in case, ρωτάω. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι σόι καλώδιο είναι αυτό ; Ευχαριστώ, Κώστας
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 το καλώδιο της Floppy είναι αυτο αρκεί να έχει και η mobo υποδοχή [ATTACH]33688[/ATTACH]
rafail1994 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 το καλώδιο της Floppy είναι αυτο αρκεί να έχει και η mobo υποδοχή
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παιδιά, σας έχω μια ωραία ερωτησούλα ! . . Κοιτάξτε αυτό τον "πισινό" ενός floppy. Το καλωδιάκι για το ρεύμα το ξέρω, αλλα το καλωδιάκι που συνδέει το Motherboard με το Floppy δεν το έχω ξαναδεί (πάντως δεν είναι IDE). Πρέπει να συνδέσω το Floppy σε ένα παλιό PC που το χρειάζεται επιγόντως. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να έχει αυτό το καλώδιο η MB του παλιού PCιού, αλλα just in case, ρωτάω. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι σόι καλώδιο είναι αυτό ; Ευχαριστώ, Κώστας τα floppy εχουν διαφορετικο καλωδιο απο τους ide σκληρους. πιο μικρο σε μηκος και το αναγνωριζεις απο το χαρακτηρικο περιστρεμενο καλωδιακι στην καλωδιοταινια που νομιζεις οτι καποιος στο εχει πειραξει με το χερι...αν η μητρικη σου εχει υποδοχη βρισκεις καλωδιο πολυ ευκολα. αν εχεις και καμια gigabyte δε ψαξε στο κουτι της εχει ενα μπλε ...
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παιδιά, σας έχω μια ωραία ερωτησούλα ! . . Κοιτάξτε αυτό τον "πισινό" ενός floppy. Το καλωδιάκι για το ρεύμα το ξέρω, αλλα το καλωδιάκι που συνδέει το Motherboard με το Floppy δεν το έχω ξαναδεί (πάντως δεν είναι IDE). Πρέπει να συνδέσω το Floppy σε ένα παλιό PC που το χρειάζεται επιγόντως. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να έχει αυτό το καλώδιο η MB του παλιού PCιού, αλλα just in case, ρωτάω. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι σόι καλώδιο είναι αυτό ; Ευχαριστώ, Κώστας τα floppy εχουν διαφορετικο καλωδιο απο τους ide σκληρους. πιο μικρο σε μηκος και το αναγνωριζεις απο το χαρακτηρικο περιστρεμενο καλωδιακι στην καλωδιοταινια που νομιζεις οτι καποιος στο εχει πειραξει με το χερι...αν η μητρικη σου εχει υποδοχη βρισκεις καλωδιο πολυ ευκολα. αν εχεις και καμια gigabyte δε ψαξε στο κουτι της εχει ενα μπλε ...
BaNcU Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 μάλιστα, κατάλαβα... Μάλλον τελικά είμαι λίγο χαζός.
BaNcU Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 μάλιστα, κατάλαβα... Μάλλον τελικά είμαι λίγο χαζός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.