Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν ήταν αλήθεια ρε παιδιά το Chip αυτό δεν θα έπρεπε να βλέπαμε τοποθεσίες που να κατεβάζουμε παιχνίδια?

σήμερα διάσημος private torrent tracker εξωτερικού άνοιξε PS3 section :P

βλέπω τώρα μεγέθη στα games, FF XIII 40.45gb, GoW III 39.52gb, Uncharted 21.08gb, Heavy Rain 17.84gb....

ouch, precious ratio...

όπως ειπώθηκε απλά δεν κοιτάς στα σωστά μέρη :P

52 games βλέπω μέχρι στιγμής στο section του

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σας φέρνω τον καλό λόγο:

Νέο υποχρεωτικό firmware 3.42 για το PS3 που *μάλλον* εμποδίζει πλέον τη λειτουργία των jailbreak εργαλείων.

PS3 Firmware 3.42 mandatory update available now από Joystick.com

Όλα τα updates του PS3 είναι υποχρεωτικά για να μπεις online, το θέμα είναι αν τα νέα games απαιτούν αυτό το update ακόμα και για το offline...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μέλλον τότε για chip-άκι παιδάκια.

Θα είναι πάλι το ίδιο πακέτο που είναι με το PSP.

Πρέπει να προσέχεις συνεχώς το Firmware της συσκευής. Κρίμα...

Δημοσ.
Στα comments αναφέρουν ότι το 3.15 πχ ήταν προαιρετικό.

Για το offline προαιρετικό, για να μπεις Online ήταν υποχρεωτικό. Τα υποχρεωτικά άμα δεν συνδεθείς στο Internet δεν θα μπορεί να κάνει check και δεν έχεις prob, όμως λογικά τα νέα games Θα απαιτούν πχ το 3.50 λέω τώρα εγώ για να παίξουν οπότε θα πρέπει να κατεβάσεις το update αλλιώς τζίφος τα νέα games και στο offline...

Δημοσ.
Για το offline προαιρετικό, για να μπεις Online ήταν υποχρεωτικό. Τα υποχρεωτικά άμα δεν συνδεθείς στο Internet δεν θα μπορεί να κάνει check και δεν έχεις prob, όμως λογικά τα νέα games Θα απαιτούν πχ το 3.50 λέω τώρα εγώ για να παίξουν οπότε θα πρέπει να κατεβάσεις το update αλλιώς τζίφος τα νέα games και στο offline...

Αυτό είναι και τo πιθανότερο. Ακριβώς έτσι δουλεύει το Xboχ και θα ήταν χαζό να κάνει κάτι διαφορετικό η Sony.

Δημοσ.

@michael92

Μα και πέρα από αυτό μπορεί να θες να κατεβάσεις κάποιο DEmo ή να χρησιμοποιήσεις το PS3 Online.

Chip-άκι κατά τη γνώμη μου υφίσταται ότι δεν υπάρχουν μπελάδες.

Αν μπορούσες όποτε γούσταρες να παίξεις αντιγραμμένο να το κότσαρες και να το έκανες και όταν ήθελες να παίξεις online κάποιο αυθεντικό παιχνίδι να το έβγαζες και να έπαιζες, θα έλεγα ότι ναι σωθήκαμε.

Μέχρι στιγμής περισσότερο πονοκέφαλος με πιάνει. Στη τελική πληρώνεις την ηρεμία σου!

• Moderators
Δημοσ.
Για το offline προαιρετικό, για να μπεις Online ήταν υποχρεωτικό.

offtopic

To 3.15 αρχικά ήταν προαιρετικό γενικά. Offline και online. Αργότερα η Sony το "μάρκαρε" ως υποχρεωτικό:

Optional PS3 firmware 3.15 update now mandatory

Δημοσ.
offtopic

To 3.15 αρχικά ήταν προαιρετικό γενικά. Offline και online. Αργότερα η Sony το "μάρκαρε" ως υποχρεωτικό:

Optional PS3 firmware 3.15 update now mandatory

Whatever εγώ που ανοίγω το ps3 μια φορά το μήνα και θέλει update μου σπάει τα νεύρα :P Δεν μπορούν λίγο πιο αραιά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι στιγμής περισσότερο πονοκέφαλος με πιάνει. Στη τελική πληρώνεις την ηρεμία σου!

Οπως τα λεει το παιδι. Στο xbox1 μπορει να απαρνηθηκα το online (που τοτε οι dsl ηταν ακριβουστικες και δεν με ενοιαζε και πολυ), αλλα ολα τα υπολοιπα λειτουργουσαν ρολοϊ.

Αμα ειναι ομως καθε φορα που θελω να τρεξω ενα παιχνιδι (offline) να με πιανει πονοκεφαλος αμα θα ζητησει καινουριο firmware, μακρια.

Το PS3 jailbreak είναι επίσης αναβαθμίσιμο ώστε να λειτουργεί και σε νεότερα firmware.

Για ποσο; Κατσε να πατσαριστει το vulnerability με ενα καινουριο firmware και μετα δεν θα υπαρχει update να περασεις στο ps3 jailbreak.

Επεξ/σία από kurkosdr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...