Xristaras12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Κατι θα σκεφτούν και γι αυτο.. τίποτα παιγνίδια που θα έχουν εφε που θα φαίνονται καλά μονο σε σονυ τιβι που υποστηρίζει τη τάδε τεχνολογία που θα ναι πατενταρισμένη αποκλειστικά για τη σονυ.. χααχα τους δίνουμε ιδέες.. offtopic αυτο ειναι αληθεια εχω παιξει σε 40αρα full HD bravia με bravia engine 3 και κατι αλλα ψιλολοιδια πανω και απλα η απεικονιση ηταν απιστευτη.Βασικα δεν φαινοταν παρα μονο αν πηγαινες κοντα το μηδενικο AA του ps3.Mολις εβαλα και το motionflow στο υψηλο στο shift ειδα μεγαλη διαφορα απο την δικη μου 42αρα samsung...
Vatos_locos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 βλέπω τώρα μεγέθη στα games, FF XIII 40.45gb, GoW III 39.52gb, Uncharted 21.08gb, Heavy Rain 17.84gb.... ouch, precious ratio... μικρό το κακό
Vatos_locos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 βλέπω τώρα μεγέθη στα games, FF XIII 40.45gb, GoW III 39.52gb, Uncharted 21.08gb, Heavy Rain 17.84gb.... ouch, precious ratio... μικρό το κακό
Heatspreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Και διπλάσιες χωρητικότητες να είχαν, γλιτώνεις πολύ χρήμα!
Heatspreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Και διπλάσιες χωρητικότητες να είχαν, γλιτώνεις πολύ χρήμα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 προσωπικά για τόσα μεγάλα μεγέθη θα προτιμούσα τη λύση της ενοικίασης (backup) και της επιστροφής την επόμενη μέρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 προσωπικά για τόσα μεγάλα μεγέθη θα προτιμούσα τη λύση της ενοικίασης (backup) και της επιστροφής την επόμενη μέρα
Vatos_locos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 η περίπτωση να έχεις 2 δίσκους για το ps3 παίζει ; στον έναν δεν τρέχεις ποτέ το πρόγραμμα ( δεν κρατάει log ) οπότε δεν τρως ban και στον δεύτερο το έχεις πάντα offline ( wireless κλειστό ethernet αποσυνδεδεμένο ) και όταν θες να παίζεις online βάζεις τον πρώτο δίσκο
kurkosdr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 ouch, precious ratio... Αυτο με το ratio στο στομαχι μου καθεται. Ντε και καλα να δημιουργησουμε προνομιουχους και ανταμειβομενη "εργασια" στο μονο πραγμα που εχει μεινει ελευθερο και στο οποιο μπορεις να εχεις οτι ζητησεις χωρις να ανταλλαγμα. Public και παλι public. Οχι δεν ειμαι leecher, το αντιθετο μαλιστα. Επειδη το κανω χωρις να με υποχρεωνει καποιος. Εμενα μου κανει περισσοτερο εκπληξη τα ανω των 25gb μεγεθη. Εχετε δει ποσο κοστιζει ενα dual layer bluray; Επισης, στο xbox360 που εχει μολις 8.5gb (deci), πως την βολευουν οι προγραμματιστες, αν λαβουμε υπ οψιν οτι πρεπει να πετυχουν ιδια περιπου ποιοτητα στα ports; Οπως και να χει, εγω που στο xbox1 του εβγαλα τα ματια στο modding δεν το μετανοιωσα. Online παιχνιδι σε κονσολα... Το αλλο με τον τοτο σας το 'πανε; Για να μην μιλησω για το τι κοσμο μαζευουν τα επισημα δικτυα psn και live Αυτο που προσωπικα με απωθει, περα απο το ubisoft drm που δεν θα γινει σε ολα τα παιχνιδια, αν γινει, ειναι μην πατσαρει την τρυπα η sony στο επομενο firmware, και μετα να αρχισουν ολα τα παιχνιδια να ζητανε το καινουριο firmware για να ξεκινησουν. Δεν μπορει, μια GetFirmwareVersion θα την εχει βαλει η sony μεσα στο ps3. Ιδεες που τους δινω ο ατιμος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εμενα μου κανει περισσοτερο εκπληξη τα ανω των 25gb μεγεθη. Εχετε δει ποσο κοστιζει ενα dual layer bluray; stored σε εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο με usb με το PS3 και δεν χρειάζεται να γράφεις bluray disks...
efo355 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω να το λέω, SONY και Apple κατά τη γνώμη από τις δύο μεγαλύτερες αλητοεταιρίες. Η Sony πιστεύω ότι έχει τη πρωτιά. Απορώ πως συνδέεται με διάφορες TV το PS3 και δεν θέλει SONY TV, απορώ! Ικανούς τους είχα! Ευχαριστώ για τη πληροφορία όσον αφορά το rootkit. Πραγματικά απαράδεκτο! Εγώ απορούσα πως παίζουν τα τηλεκοντρόλ των οθονών χωρίς μπαταρίες σόνυ. Πραγματικά πολύ ρουφιανοεταιρίες αυτές οι 2.
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Επισης, στο xbox360 που εχει μολις 8.5gb (deci), πως την βολευουν οι προγραμματιστες, αν λαβουμε υπ οψιν οτι πρεπει να πετυχουν ιδια περιπου ποιοτητα στα ports; Αν δεν κάνω λάθος στα παιχνίδια του PS3 τα δεδομένα ξαναγράφονται σε διάφορα σημεία του bluray δισκακίου ώστε να επιτευχθούν καλύτεροι χρόνοι προσπέλασης.
michael92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος στα παιχνίδια του PS3 τα δεδομένα ξαναγράφονται σε διάφορα σημεία του bluray δισκακίου ώστε να επιτευχθούν καλύτεροι χρόνοι προσπέλασης. Μπα καμία σχέση, δεν έχει να κάνει με το χώρο πχ αν ένα game είναι 10Gb και πιάνει 20GB για να επιτύχει αυτό που λες, το rip θα είναι πάλι 10GB, δεν υπάρχουν διπλά data δηλαδή, επίσης στο ps3 βάζουν lossless ήχο και video λόγω επάρκειας χώρου...
Heatspreader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ήταν αλήθεια ρε παιδιά το Chip αυτό δεν θα έπρεπε να βλέπαμε τοποθεσίες που να κατεβάζουμε παιχνίδια?
keeper Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ήταν αλήθεια ρε παιδιά το Chip αυτό δεν θα έπρεπε να βλέπαμε τοποθεσίες που να κατεβάζουμε παιχνίδια? Για ψαξε λιγο καλητερα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα