Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια να ρωτησω κατι ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα, εγω που εχω το ps2 και του εχω βαλει τσιπακι και ολα μου τα παιχνιδια ειναι αντιγραμενα θα πεζουνε στο 3 αυτα η οχι;

Όχι, δεν θα παίζουν.

• Υποστηρίζει ΟΛΑ τα παιχνίδια του PS3,δεν υποστηρίζει αντίγραφα bluray ταινιών και παλαιών κονσόλων(PSX/PS2).
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E μα καλα δεν γινεται με καποιον τροπο να αλλαξεις το FAT 32 -> NTSC ??

Παιζει να ειναι ο πιο ευκολος, βολικος και γρηγορος τροπος για να παιζεις backup games (οχι σε ps3, γενικα)

Δημοσ.
Σύμφωνα με αυτή την πηγή http://tech.pathfinder.gr/tech/1313222.html η συσκευή μπορεί να μπλοκάρει τα updates της Sony οπότε τελείωσε το παραμύθι.

Ωστόσο έχω μια ένσταση στο κατά πόσο θα μπορέσει να κυκλοφορήσει νόμιμα μια τέτοια συσκευή. Η Sony θα κινηθεί με κάθε διαθέσιμο νομικό μέσο εναντίων της και δεν είναι καμιά εταιρειούλα. Αν καταφέρει να το πετάξει έξω από τα μεγάλα e-shops θα μειώσει κατά πολύ την κυκλοφορία του stick.

Θα κυκλοφορήσει σε χώρες στις οποίες η Sony ΔΕΝ έχει κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα. Συνήθως κατοχυρώνεται μια πατέντα σε Αμερική-Ευρώπη-Ιαπωνία, ώστε να προστατέψουν το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς. Αν κάποιος έχει έδρα π.χ. στην Ζιμπάμπουε, δεν μπορούν να τον αγγίξουν.

Παράνομος είναι αυτός που θα το εισάγει σε χώρα που απαγορεύεται, όχι αυτός που το πουλάει σε χώρα που δεν απαγορεύεται.

Και κάτι ευχάριστο, πλέον υποστηρίζει NTFS.

2sab3oi.png

Δημοσ.

Και κάτι ευχάριστο, πλέον υποστηρίζει NTFS.

2sab3oi.png

Πω...!!!

Αν μπορείς να κατεβάζεις ή να νοικιάζεις παιχνίδι και απλά να το κάνεις COPY Paste σ' έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και να παίζεις (ας μην παίζει Online), χωρίς προβλήματα ασυμβατότητες και διάφορα τέτοια και αν μπορεί να παίζει mkv διαβάζοντας υπότιτλους από ξεχωριστό srt αρχείο, η κονσόλα απλά θα είναι το κάτι άλλο!

Φαντάζομαι ότι θα καταλάβουμε πότε θα λειτουργεί όταν δούμε τα πρώτα T@rreντς.

Θα πρέπει να αγοράσουμε και Blu Ray Drive για να αντιγράφουμε σε δίσκο ε? Άλλα έξοδα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εύκολη και απλή offline αχρήστευση του modchip... :P

Υπαρχει παντα η δυνατοτητα αποθηκευσης στον εσωτερικο σκληρο και (απ οτι καταλαβα) σε BD-R, οποτε δεν τιθεται θεμα αχρηστευσης. Απλα ο τροπος με τον εξωτερικο ειναι ο πλεον βολικος, αφου δεν σου γεμιζει ο εσωτερικος, ουτε χρειαζεται να ξοδευεσαι για εγραψιμα δισκακια bluray. Και τωρα που υποστηριζει και ntfs, λυθηκε και το προβλημα του limit.

Παντως αμαν με αυτο το 4gb limit του fat32. Απορια μου χει μεινει: Ενα ανοικτο filesystem που να υποστηριζει αρχεια μεγαλυτερα των 4gb και να ειναι πρακτικο για εξωτερικους δισκους δεν υπαρχει; Μονο η ΜS με το ntfs το καταφερε; Αν υπαρχει, ας υποστηριξουν αυτο και ας βγαλουν unofficial patch για τα windows. Αμα ειχα τις γνώσεις, θα το εκανα για το XFS (γιατι με τα filesystems του linux αντε βγαλε ακρη, ακομα και λινουξαδες που εχω ρωτησει παραδεχονται οτι και αυτοι περισσοτερο στην τυχη διαλεγουν :P)

PS Jailbreak users face ban from sony playstation network

Οσον αφορα την αχρηστευση του modchip, η sony θα πιανει τους πειρατες μεσω του play online, οποτε μονο offline οταν τρεχετε παιχνιδια μεσω του στικ. Λογικο μου ακουγεται: Ας το δοκιμασω πρωτα offline να δω αν μου κανει, και μετα να το αγορασω για να παιξω online :lol:

Μονο παρακαλατε να μην παιξει κανα DRM τυπου ubisoft, γιατι τοτε μιλαμε για πραγματικη αχρηστευση.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.
DRM, δηλαδή?

Αυτο που το παιχνιδι ειναι προγραμματισμενο πριν ξεκινησει να απαιτει συνδεση στο internet ωστε να κανει ελεγχο αυθεντικοτητας, αλλα και κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου, επειδη μερικες λειτουργιες (πχ saving, κομματια απο μερικα levels κλπ) ειναι υλοποιημενες στον server της εταιριας και οχι στο δισκακι. Δηλαδη με αλλα λογια, μερικες λειτουργιες του παιχνιδιου ειναι cloud apps που τρεχουν στον server της εταιριας. Το εν λογω συστημα εχει εφαρμοστει σε τουλαχιστον ενα παιχνιδι της ubisoft.

Δεν λεω οτι κατι τετοιο θα γινει, αφου ειναι κουλο να απαιτεις απο τον αλλο να εχει σωνει και καλα συνδεση στο ιντερνετ στην κονσολα του, αλλα θυμηθειτε, προκειται για την ιδια εταιρια που μας εφερε το sony rootkit, οποτε ολα να τα περιμενει κανεις.

Δημοσ.

Μάλιστα, κατάλαβα.

Ναι, είναι λίγο ρατσιστικό να απαιτείς να έχει σύνδεση στο Internet κάποιος για να παίξει Offline.

Μπορεί όμως να γίνει, δεν υπάρχει ανθρωπιά ή ηθική με αυτά, παρά μόνο συμβόλαια και νόμοι που φυσικά καλύπτουν την κάθε αρπάχτρα εταιρία, που μας πουλάει τα παιχνίδια 40Ευρώ (70 που τα πουλάνε στην Ελλάδα δεν το υπολογίζω).

για την ιδια εταιρια που μας εφερε το sony rootkit

Τι είναι το Rootkit?

• Super Moderators
Δημοσ.

ώρα για google ρε Heatspreader :P

---------- Post added 05-09-2010 at 01:42 ---------- Previous post was 04-09-2010 at 20:10 ----------

Φαντάζομαι ότι θα καταλάβουμε πότε θα λειτουργεί όταν δούμε τα πρώτα T@rreντς.

σήμερα διάσημος private torrent tracker εξωτερικού άνοιξε PS3 section :P

Δημοσ.

Τι είναι το Rootkit?

Για να μην προκλεσω πανικο, να πω οτι το sony rootkit ειναι ιος που εβαλε η sony σε ορισμενα audio cd της, και ειχε την ονομασια "XCP".

Ο ιος ηταν τυπου rootkit, δηλαδη τροποποιει το λειτουργικο συστημα ωστε να κρυψει το process του. Ο εν λογω ιος εγκαθισταντο αυτοματα κανοντας χρηση του autorun και εβαζε θορυβο στον ηχο οταν καποιο προγραμμα ripping προσπαθουσε να προσσεγισει ενα audio cd της sony, εμποδιζοντας τους χρηστες να κανουν νομιμα rips απο τα cd που ειχαν αγορασει.

Δηλαδη καμια σχεση με το ps3, απλα το ανεφερα για να δειξω που μπορει να φτασει η εν λογω εταιρια προκειμενου να "προστατεψει το περιεχομενο της".

Οσον αφορα το ubisoft drm, μπορει ανετα να γινει σε επιπεδο game, οποτε δεν χρειαζεται καμια αλλαγη ή αφαιρεση λειτουργιων στην κονσολα, οποτε ειναι και νομικα καλυμενοι. Σε μικρα παιχνιδια δεν θα γινει. αλλα σε μεγαλα τυπου metal gear solid δεν θα με εξεπλητε αν το εβλεπα.

Δημοσ.
που μπορει να φτασει η εν λογω εταιρια προκειμενου να "προστατεψει το περιεχομενο της".

Έχω να το λέω, SONY και Apple κατά τη γνώμη από τις δύο μεγαλύτερες αλητοεταιρίες. Η Sony πιστεύω ότι έχει τη πρωτιά. Απορώ πως συνδέεται με διάφορες TV το PS3 και δεν θέλει SONY TV, απορώ! Ικανούς τους είχα!

Ευχαριστώ για τη πληροφορία όσον αφορά το rootkit.

Πραγματικά απαράδεκτο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...