Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους, από χτες αντιμετοπίζω ένα ξαφνικό, και αδικαιολόγητο, πρόβλημα με το Snow Leopard. Ενώ μέχρι χτες το πρωϊ όλα λειτουργούσαν κανονκά, από χτες το απόγευμα που γύρισα από το γραφείο ο υπολογιστής είναι πρακτικά unusable. Μόλις μπαίνει στο Snow Leopard, εμφανίζει wallpaper, και αρχίζει να φορτώνει μπάρες και εικονίδια, εμφανίζει το beachball of death και κολλάει εκεί, χωρίς να μου δίνει καμιά δυνατότητα πέρα από το να κουνάω το ποντίκι. Αν το αφήσω (πάρα) πολύ ώρα έτσι, κάποια στιγμή ξεκολλάει και μόλις πάω να ανοιξω π.χ. ένα safari αρχίζει πάλι τα ίδια. Σε κάποια στιγμή που ξεκόλλησε κατάφερα να τρέξω και ένα Repair Permissions, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Σε όλη τη διάρκεια του κολλήματος το φωτάκι του δίσκου (hackintosh) μένει αναμένο αλλά δεν ακούω κανένα γουργούρισμα απο τον σκληρό. Να σημειώσω πως όταν ξεκινάει το λειτουργικό, έχω βάλει να ανοίγει αυτόματα (on login) το Mail.app. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχω βρει άκρη, και προφανώς θέλω να αποφύγω το clean install, οπότε θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς σας έχει καμιά ιδέα... Τονίζω πως όλα λειτουργούσαν άψογα και ξαφνικά συνέβει αυτό, το οποίο μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους, από χτες αντιμετοπίζω ένα ξαφνικό, και αδικαιολόγητο, πρόβλημα με το Snow Leopard. Ενώ μέχρι χτες το πρωϊ όλα λειτουργούσαν κανονκά, από χτες το απόγευμα που γύρισα από το γραφείο ο υπολογιστής είναι πρακτικά unusable. Μόλις μπαίνει στο Snow Leopard, εμφανίζει wallpaper, και αρχίζει να φορτώνει μπάρες και εικονίδια, εμφανίζει το beachball of death και κολλάει εκεί, χωρίς να μου δίνει καμιά δυνατότητα πέρα από το να κουνάω το ποντίκι. Αν το αφήσω (πάρα) πολύ ώρα έτσι, κάποια στιγμή ξεκολλάει και μόλις πάω να ανοιξω π.χ. ένα safari αρχίζει πάλι τα ίδια. Σε κάποια στιγμή που ξεκόλλησε κατάφερα να τρέξω και ένα Repair Permissions, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Σε όλη τη διάρκεια του κολλήματος το φωτάκι του δίσκου (hackintosh) μένει αναμένο αλλά δεν ακούω κανένα γουργούρισμα απο τον σκληρό. Να σημειώσω πως όταν ξεκινάει το λειτουργικό, έχω βάλει να ανοίγει αυτόματα (on login) το Mail.app. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχω βρει άκρη, και προφανώς θέλω να αποφύγω το clean install, οπότε θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς σας έχει καμιά ιδέα... Τονίζω πως όλα λειτουργούσαν άψογα και ξαφνικά συνέβει αυτό, το οποίο μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Hardware test δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Hardware test δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Hardware test δοκίμασες; Είναι hackintosh, και έπειτα δουλεύει άψογα σε windows (7). Βέβαια σκέφτομαι να δοκιμάσω βάλε/βγάλε τα modules της ram, αλλά αμφιβάλλω αν φταίει κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Hardware test δοκίμασες; Είναι hackintosh, και έπειτα δουλεύει άψογα σε windows (7). Βέβαια σκέφτομαι να δοκιμάσω βάλε/βγάλε τα modules της ram, αλλά αμφιβάλλω αν φταίει κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 boot με το δισκάκι του Snow Leopard δοκιμασες?? Για να κανεις Verify Disk+ μετα repair Disk.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 boot με το δισκάκι του Snow Leopard δοκιμασες?? Για να κανεις Verify Disk+ μετα repair Disk.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ισως να ειναι προβλημα του σκληρου. Δεν του κανεις ενα check disk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ισως να ειναι προβλημα του σκληρου. Δεν του κανεις ενα check disk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ισως να ειναι προβλημα του σκληρου. Δεν του κανεις ενα check disk? Μάλλον αυτό φαίνεται να είναι, καθώς το Disk Utility στο "Verify Disk" μου βγάζει το εξής: Uploaded with ImageShack.us Το κακό είναι ότι, ναι μεν με παροτρέπει να κάνω Repair, αλλά το "Repair Disk" είναι ανενεργό. Εκτός και αν εννοεί "κάνε repair τον δίσκο γενικά". Τι μου προτείνετε να κάνω next? Να τρέξω κανένα Bootable cd με utilities (Hiren's??) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ισως να ειναι προβλημα του σκληρου. Δεν του κανεις ενα check disk? Μάλλον αυτό φαίνεται να είναι, καθώς το Disk Utility στο "Verify Disk" μου βγάζει το εξής: Uploaded with ImageShack.us Το κακό είναι ότι, ναι μεν με παροτρέπει να κάνω Repair, αλλά το "Repair Disk" είναι ανενεργό. Εκτός και αν εννοεί "κάνε repair τον δίσκο γενικά". Τι μου προτείνετε να κάνω next? Να τρέξω κανένα Bootable cd με utilities (Hiren's??) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μάλλον αυτό φαίνεται να είναι, καθώς το Disk Utility στο "Verify Disk" μου βγάζει το εξής: Uploaded with ImageShack.us Το κακό είναι ότι, ναι μεν με παροτρέπει να κάνω Repair, αλλά το "Repair Disk" είναι ανενεργό. Εκτός και αν εννοεί "κάνε repair τον δίσκο γενικά". Τι μου προτείνετε να κάνω next? Να τρέξω κανένα Bootable cd με utilities (Hiren's??) ? 1:1 clone το δίσκο και πέταμα τον παλιό. Πριν τα φτύσει εντελώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μάλλον αυτό φαίνεται να είναι, καθώς το Disk Utility στο "Verify Disk" μου βγάζει το εξής: Uploaded with ImageShack.us Το κακό είναι ότι, ναι μεν με παροτρέπει να κάνω Repair, αλλά το "Repair Disk" είναι ανενεργό. Εκτός και αν εννοεί "κάνε repair τον δίσκο γενικά". Τι μου προτείνετε να κάνω next? Να τρέξω κανένα Bootable cd με utilities (Hiren's??) ? 1:1 clone το δίσκο και πέταμα τον παλιό. Πριν τα φτύσει εντελώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δοκιμασε πρωτα να κανεις repair απο disk uitility, αλλα να εχεις bootαρει απο dvd leopard , οχι απο τον σκληρο. Τελος, τα win7 φανταζομαι δεν ειναι στον ιδιο δισκο ε? Αν πραγματι δεν ειναι, δοκιμαζεις μετα απο εκει να κανεις repair. Δεν ειναι απιθανο βεβαια, ο δισκος να ειναι στα τελευταια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.