pipismos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 γειά σας παιδιά!θέλω να πάρω κάποια κονσόλα μίξης συνδεόμενη με υπολογιστή, ώστε να αρχίσω να μιξάρω τις μουσικές που μου αρέσουν. αλλά σε μαγαζιά και στο ebay είναι λίγο ακριβά και δεν την παλεύω οικονομικά. γενικά το μόνο που έχω βρεί είναι η Dj console rmx με το λογισμικό virtual dj. γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο site σαν το ebay με πιο φθηνά προϊόντα, ή κάποιες άλλες κονσόλες πιο οικονομικές με παρόμοιες επιλογές, ή γενικά πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα; όπως καταλαβαίνεται είμαι λίγο άπειρος με αυτά.. ευχαριστώ πολύ..
pipismos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 γειά σας παιδιά!θέλω να πάρω κάποια κονσόλα μίξης συνδεόμενη με υπολογιστή, ώστε να αρχίσω να μιξάρω τις μουσικές που μου αρέσουν. αλλά σε μαγαζιά και στο ebay είναι λίγο ακριβά και δεν την παλεύω οικονομικά. γενικά το μόνο που έχω βρεί είναι η Dj console rmx με το λογισμικό virtual dj. γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο site σαν το ebay με πιο φθηνά προϊόντα, ή κάποιες άλλες κονσόλες πιο οικονομικές με παρόμοιες επιλογές, ή γενικά πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα; όπως καταλαβαίνεται είμαι λίγο άπειρος με αυτά.. ευχαριστώ πολύ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.