Προς το περιεχόμενο

ξερει κανενας τι φταει για αυτο ???

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μου ειναι γνωστα ολα αυτα..δεν βοηθησαν..τα εχω κανει απο το κουμπι permissions..

---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:12 ----------

πως γινεται ο Α να βλεπει τα παντα στον Β χωρις να εχω πειραξει τπτ, και o B να μην βλεπει τιποτα μεσα στον Α

δεν μπορω να καταλαβω..!

Δημοσ.

μου ειναι γνωστα ολα αυτα..δεν βοηθησαν..τα εχω κανει απο το κουμπι permissions..

---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:12 ----------

πως γινεται ο Α να βλεπει τα παντα στον Β χωρις να εχω πειραξει τπτ, και o B να μην βλεπει τιποτα μεσα στον Α

δεν μπορω να καταλαβω..!

Δημοσ.
ναι στον Α εχω κανει το DVD και εναν HDD

το DVD share;

1) έχεις εγκαταστημένο το nero μήπως;

2) ασε μόνο τον HDD στον Α και βγάλε το DVD. Tον βλέπει ο Α τώρα;

Δημοσ.
ναι στον Α εχω κανει το DVD και εναν HDD

το DVD share;

1) έχεις εγκαταστημένο το nero μήπως;

2) ασε μόνο τον HDD στον Α και βγάλε το DVD. Tον βλέπει ο Α τώρα;

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω..!

Να ρωτήσω κάτι και ας ακουστεί χαζό. Θα πρέπει και τα 2 PC να έχουν ενεργοποιημένο το Guest Account. Μήπως δεν το έχεις ενεργοποιήσει σε κάποιο από τα PC;

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω..!

Να ρωτήσω κάτι και ας ακουστεί χαζό. Θα πρέπει και τα 2 PC να έχουν ενεργοποιημένο το Guest Account. Μήπως δεν το έχεις ενεργοποιήσει σε κάποιο από τα PC;

Δημοσ.

το guest account...δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτο και ουτε το πειραζα...που βλεπω αν υπαρχει η αν εχει αφαιρεθει ?

Δημοσ.

το guest account...δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτο και ουτε το πειραζα...που βλεπω αν υπαρχει η αν εχει αφαιρεθει ?

Δημοσ.

2 πράγματα σε ρώτησα.

1. Εχεις το nero εγκαταστημένο;

2.Δοκίμασε χωρίς το DVD, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Για να στα λέω προφανώς μπορεί και να έχουν και σχέση, δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου.

Δημοσ.

2 πράγματα σε ρώτησα.

Για να στα λέω προφανώς μπορεί και να έχουν και σχέση, δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου.

Δημοσ.

α το βρηκα στα users απο control panel.. να το κανω on ??

---------- Προσθήκη στις 13:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ----------

2 πράγματα σε ρώτησα.

1.ναι αλλα το ειχα και οταν επαιζε..

2.δοκιμασα..τιποτα..

Δημοσ.

α το βρηκα στα users απο control panel.. να το κανω on ??

---------- Προσθήκη στις 13:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ----------

2 πράγματα σε ρώτησα.

1.ναι αλλα το ειχα και οταν επαιζε..

2.δοκιμασα..τιποτα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...