Evgenios1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 πολυ απλα εαν εχεις εναν λογαριασμο στην eurobank λογικα πρεπει να σου εχουν δωσει κωδικους για το e-banking. Εαν οχι πας και τους το ζητας σε ενα καταστημα. Αφου σου δωσουν κωδικους για το e-banking ζητας να ανοιξεις χαρτοφυλακιο στην eurobank, απλη διαδικασια, μονο ταυτοτητα θελει. Πληρωνεις και 10 ευρο εφαπαξ στο ΧΑ και εισαι ετοιμος. Καλη φαση, σε ευχαριστω! Ααα να ρωτησω, αξιζει για ποσα ~1k euro; (τοσα μου περισσευουν )
mchrisober Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 δεν ξερω φιλε, καλο ειναι να ρωτησεις τις προμηθειες, μου τις ειχαν πει και δεν θυμαμαι....
gbras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 E 1k τουλαχιστον να βαλεις. Για αρχη βαλε σε τραπεζες. Αυτο κανω εγω κυριως εθνικη αλλα και eurobank , alpha. Η τιμες τους ειναι χαμηλες και γενικα ανεβοκατεβαινουν. Η εθνικη για παραδειγμα απο 10 ευρω και κατω θεωρειται κατι σαν να κερδισες τζοκερ. Επισης ο οτε εχει πολυ χαμηλη αξια... δες και εδω ενα site http://www.capital.gr/home.htm
cb_papi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Καλό είναι ο καθένας να κάνει προσωπική έρευνα πάνω σε μετοχή μίας εταιρίας και να μην ακούει προτάσεις άλλων.. Εάν πάλι δεν ενδιαφέρεται/προλαβαίνει να μάθει πως γίνεται η έρευνα, δεν θα έπρεπε να επενδύει ή τουλάχιστον να εμπιστευτεί κάποιον ειδικό (π.χ αμοιβαία κεφάλαια). Μην περιμένετε πως θα βγάλετε τις χιλιάδες έτσι απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.