Προς το περιεχόμενο

Μετοχες και eurobanktrader

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,

νεος στο αθλημα του χρηματηστηριου προσπαθω να μαθω κι εγω..

επειδη με ενδιαφερει κυριως το Αμερικανικο απο την Eyrobank μου συνεστησαν το eurobanktrader.gr το οποιο προσθερει μεγαλες ευκολιες

αλλα δεν λεει πουθενα για χρεωσεις και προμηθειες.

Επισης στο τηλεφωνο που παιρνω δεν απανταει κανεις.

Οποιος γνωριζει πληροφοριες ας ποσταρει η εαν θελει να με βοηθησει περαιτερω και ασχολειται με το αθλημα ας μου στειλει ενα pm .

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,

νεος στο αθλημα του χρηματηστηριου προσπαθω να μαθω κι εγω..

επειδη με ενδιαφερει κυριως το Αμερικανικο απο την Eyrobank μου συνεστησαν το eurobanktrader.gr το οποιο προσθερει μεγαλες ευκολιες

αλλα δεν λεει πουθενα για χρεωσεις και προμηθειες.

Επισης στο τηλεφωνο που παιρνω δεν απανταει κανεις.

Οποιος γνωριζει πληροφοριες ας ποσταρει η εαν θελει να με βοηθησει περαιτερω και ασχολειται με το αθλημα ας μου στειλει ενα pm .

Ευχαριστω

Δημοσ.

Προφανώς σου συστήνει χρηματιστηριακή εταιρία στην ξενιτιά. Δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει η συγκεκριμένη εταιρία αλλά να πας σε αξιόπιστο ξένο broker δεν είναι και τόσο κακή ιδέα αφού σε ενδιαφέρουν οι ξένες αγορές.

Δημοσ.

Προφανώς σου συστήνει χρηματιστηριακή εταιρία στην ξενιτιά. Δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει η συγκεκριμένη εταιρία αλλά να πας σε αξιόπιστο ξένο broker δεν είναι και τόσο κακή ιδέα αφού σε ενδιαφέρουν οι ξένες αγορές.

Δημοσ.

Πως και προτίμησες τα αμερικανικά χρηματιστήρια έναντι του ελληνικού; Καλό είναι πάντως να βρεις κάποιο βιβλίο για αρχάριους, το Stock Market for Dummies π.χ για να σε μυήσει στα βασικά και αργότερα μπορείς να διαβάσεις για θεμελιώδη/τεχνική ανάλυση των μετοχών. Να θυμάσαι να παίζεις με λεφτά που δεν έχεις άμεση ανάγκη ή πρόβλημα αν τα χάσεις.

Δημοσ.

Πως και προτίμησες τα αμερικανικά χρηματιστήρια έναντι του ελληνικού; Καλό είναι πάντως να βρεις κάποιο βιβλίο για αρχάριους, το Stock Market for Dummies π.χ για να σε μυήσει στα βασικά και αργότερα μπορείς να διαβάσεις για θεμελιώδη/τεχνική ανάλυση των μετοχών. Να θυμάσαι να παίζεις με λεφτά που δεν έχεις άμεση ανάγκη ή πρόβλημα αν τα χάσεις.

Δημοσ.

Βασικα να μην τα εχεις αναγκη για τα επομενα 2 - 3 χρονια. Να τα χασεις ειναι μεν πιθανο αλλα δυσκολο, εκτος και αν επιλεγεις νεες εταιριες και επενδυεις. Εγω χρησιμοποιω το ebanking της eurobank και ειναι μια χαρα αλλα εχει λιγο υψηλες προμηθειες και δεν κανει για εξωτερικο.

Δημοσ.

Βασικα να μην τα εχεις αναγκη για τα επομενα 2 - 3 χρονια. Να τα χασεις ειναι μεν πιθανο αλλα δυσκολο, εκτος και αν επιλεγεις νεες εταιριες και επενδυεις. Εγω χρησιμοποιω το ebanking της eurobank και ειναι μια χαρα αλλα εχει λιγο υψηλες προμηθειες και δεν κανει για εξωτερικο.

Δημοσ.
Τι ακριβώς είναι αυτό φιλε;

Οταν επεζα εγω futures πριν απο μερικα χρονια ηταν μεσα στην 1η 30αδα νομιζω των broker παγκοσμιως.

Η πλατφορμα του πρεπει να ειναι η καλυτερη και η φθηνοτερη απο ολες.

Τραγικο λαθος επειδη εισαι ελληνας να επενδυσεις σε ελληνικες μετοχες.

Εισαι ο καλυτερος inside informer του εαυτου σου σχετικα με αυτην την χωρα.

Δημοσ.

Η διαδικασια για να το ενεργοποιησω; (Εχω e-banking στην efg).

υγ: Λεω να παρω κανα κρατικο ομολογο να βοηθησω και τη χωρα :-)

Δημοσ.

πολυ απλα εαν εχεις εναν λογαριασμο στην eurobank λογικα πρεπει να σου εχουν δωσει κωδικους για το e-banking. Εαν οχι πας και τους το ζητας σε ενα καταστημα.

Αφου σου δωσουν κωδικους για το e-banking ζητας να ανοιξεις χαρτοφυλακιο στην eurobank, απλη διαδικασια, μονο ταυτοτητα θελει. Πληρωνεις και 10 ευρο εφαπαξ στο ΧΑ και εισαι ετοιμος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...