Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμένα πάντως μια χαρά με βόλεψε το facebook όταν ήμουν Λονδίνο διακοπούλες.

Είχα πάει βολτούλα στα μαγαζια (aka ψώνια) κι όταν τελείωσα βαριόμουνα.

Έγραψα στο status μου οτι βαριόμουνα κι οτι βρισκόμουν regent street , κοντά στο apple store (γκούχου γκούχου) και μετά απο λίγο μου έστειλαν μήνυμα κάτι φιλαράκια που ήταν εκεί κοντά.

Βρεθήκαμε και πήγαμε για καφεδάκι και μετά μας βρήκαν και κάτι άλλοι γνωστοί που είχαν δεί το status μου. Αnyway.

Ο κάθε ένας έχει μυαλό και κάνει αυτό που θέλει χωρίς να τον υποχρεώνει κανένας.

Εαν δεν θές το facebook , μην ανοίξεις λογαριασμό και μην προσπαθείς να μιζεριάσεις τους άλλους που έχουν ήδη λογαριασμό.

Απλά τα πράγματα.

(*) Το μιζέριασμα δεν πάει σε κανέναν συγκεκριμένα. Μιλάω γενικά!

Δημοσ.

εμένα πάντως μια χαρά με βόλεψε το facebook όταν ήμουν Λονδίνο διακοπούλες.

Είχα πάει βολτούλα στα μαγαζια (aka ψώνια) κι όταν τελείωσα βαριόμουνα.

Έγραψα στο status μου οτι βαριόμουνα κι οτι βρισκόμουν regent street , κοντά στο apple store (γκούχου γκούχου) και μετά απο λίγο μου έστειλαν μήνυμα κάτι φιλαράκια που ήταν εκεί κοντά.

Βρεθήκαμε και πήγαμε για καφεδάκι και μετά μας βρήκαν και κάτι άλλοι γνωστοί που είχαν δεί το status μου. Αnyway.

Ο κάθε ένας έχει μυαλό και κάνει αυτό που θέλει χωρίς να τον υποχρεώνει κανένας.

Εαν δεν θές το facebook , μην ανοίξεις λογαριασμό και μην προσπαθείς να μιζεριάσεις τους άλλους που έχουν ήδη λογαριασμό.

Απλά τα πράγματα.

(*) Το μιζέριασμα δεν πάει σε κανέναν συγκεκριμένα. Μιλάω γενικά!

Δημοσ.
Σε λίγο βλέπω να βγάζουν και Facebook Web cam,ήμαρτον πραγματικά

μεγαλε καταπληκτικη ιδεα :shifty::shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.
Σε λίγο βλέπω να βγάζουν και Facebook Web cam,ήμαρτον πραγματικά

μεγαλε καταπληκτικη ιδεα :shifty::shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.
ναι επισης να κλειστουμε σπιτι μας, να μην μας βλεπει κανεις εμας και τι μουσικη προτιμαμε στα μαγαζια που βγαινουμε, τι ποτο πινουμε... μαλιστα αν αποφασισουμε να βγουμε να περνουμε το ποτο σε θερμος για να μην φαινεται. Ελεος.. Ναι οκ η εν λογω υπηρεσια ειναι χαζομαρα απο την αποψη οτι κουτσοι στραβοι θα ξερουν που εισαι αλλα απο εκει και περα μην το τραβαμε τοσο το θεμα...

πεστα γιατι μερικοι δε την παλευουν.... Ακομα και εντελως Εντελως βλακεια να ναι αυτη η υπρεσια αμεσως να πουμε απλα για να πουμε μια εξυπναδα...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΤΗ ΒΑΖΕΙ ΕΛΕΟΣ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ !!!

Δημοσ.
ναι επισης να κλειστουμε σπιτι μας, να μην μας βλεπει κανεις εμας και τι μουσικη προτιμαμε στα μαγαζια που βγαινουμε, τι ποτο πινουμε... μαλιστα αν αποφασισουμε να βγουμε να περνουμε το ποτο σε θερμος για να μην φαινεται. Ελεος.. Ναι οκ η εν λογω υπηρεσια ειναι χαζομαρα απο την αποψη οτι κουτσοι στραβοι θα ξερουν που εισαι αλλα απο εκει και περα μην το τραβαμε τοσο το θεμα...

πεστα γιατι μερικοι δε την παλευουν.... Ακομα και εντελως Εντελως βλακεια να ναι αυτη η υπρεσια αμεσως να πουμε απλα για να πουμε μια εξυπναδα...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΤΗ ΒΑΖΕΙ ΕΛΕΟΣ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...