arxaggelos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δλδ ανάμεσα στους φίλους που έχει κάποιος στο facebook είναι και εγκληματίες; Νόμιζα στο facebook κάνουν add μόνο φίλους και άτομα που γνωρίζουν. κάνεις πλάκα βέβαια
arxaggelos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δλδ ανάμεσα στους φίλους που έχει κάποιος στο facebook είναι και εγκληματίες; Νόμιζα στο facebook κάνουν add μόνο φίλους και άτομα που γνωρίζουν. κάνεις πλάκα βέβαια
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ολοι προσθετους οτι ατομο βρουν.ειδικα αμα ειναι γυναικα το 99 τις 100 την εχει κανει add εν ριπη οφθαλμου
De@th L0rd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Dear facebook friends. Im in Athens you can empty my house. As you can see at my status i'll be back at the end of Aug. If you want too, wash my dishes and feed my gata. Please dont forget to close the door after. Be good... Your victim. (μακάρι να δεχόταν τα Αγγλικά χωρίς πρόβλημα) Ω τρισμέγιστε! Μα "feed my GATA" ΛΟΟΟΟΟΛ. Λιώνω ρε!
NemeSis1990 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μια μικρή παρατήρηση: Όσοι δεν έχουν facebook δεν σημαίνει ότι κρύβονται. Αντιθέτως, αυτοί που έχουν είναι αυτοί που προβάλλονται.
abeness Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 .... καιρός για αποχώρηση σιγά σιγά... Sylvia88 έχεις απόλυτο δίκιο, από σήμερα κι όλας θα το εφαρμόσω, να πάνε να γ@^^*** τα Αμερικανάκια Το μόνο που λυπάμαι είναι αυτά τα παιδάκια που κάθονται με τις ώρες στο facebook νομίζοντας ότι κάτι κάνουν. Και για άλλη μια φορά έρχεται και επιβεβαιώνεται αυτό που λέει το λαϊκό άσμα ..."αυτό το λίγο λίγο είναι μεγάλη πονηριά..."
Krokodilos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 πεστα γιατι μερικοι δε την παλευουν.... Ακομα και εντελως Εντελως βλακεια να ναι αυτη η υπρεσια αμεσως να πουμε απλα για να πουμε μια εξυπναδα...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΤΗ ΒΑΖΕΙ ΕΛΕΟΣ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ !!! Δεν ειναι αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι το φακελωμα καλα κρατει και συνεχιζει με αμειωτο ρυθμο. Εσυ το βλεπεις τελειως επιφανειακα, εμεις ομως οχι. Μα ποσο τραγικο ειναι να εισαι τελειως φακελωμενος, ονομα, επιθετο, φωτο(απο πολλες γωνιες κιολας!), κλπ και να λες κιολας εεε κοιταξτε ειμαι στο ακριβες σημειο (Χ,Υ) !! Οσο και αν δεν το βρισκει καποιος τραγικο, ειναι! Αν θες να ξερει ο Υ φιλος σου που εισαι για να σε κανει λιγη παρεα, απλα του το λες ειμαι στην οδο Ερμου-15 ελα. Τοσο δυσκολο? Μα γιατι δεν βαζετε μια επιλογη για μειον 10 να βαθμολογησουμε μερικα ποστ?
Whiteyez Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μα ποσο τραγικο ειναι να εισαι τελειως φακελωμενος, ονομα, επιθετο, φωτο(απο πολλες γωνιες κιολας!), Επίσης δεν σε υποχρεώνει κανείς να τα βάλεις αυτά, η να βάλεις τα αληθινά τουλάχιστων. Υ.Γ όχι δεν έχω facebook.
Krokodilos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Επίσης δεν σε υποχρεώνει κανείς να τα βάλεις αυτά, η να βάλεις τα αληθινά τουλάχιστων. Εξαιρετικο επιχειρημα. Και ποσοι χρησιμοποιουν το αληθινο τους ονομα και επιθετο? Μηπως μια μεγαλη πλειοψηφεια? Οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι και οταν καποιος εξυπνος καταφερνει να τους φακελωσει με τοσο ωραιο τροπο, ετσι ωστε αυτοι να το διασκεδαζουν κιολας, ε αυτο ειναι προφανως κακο πραγμα(το φακελωμα)..... Οι ανθρωποι ειναι τοσο ηλιθιοι να φανταστεις ωστε αν πεις σε 1000 ατομα οτι δεν πρεπει να βαλετε το χερι σας στο κουτι γιατι θα σας δαγκωσει ενας κροκοδειλος, ε μερικα ατομα θα το βαλουν. Ποσο μαλλον αν τους υποσχεθεις φιλιες, φιλους, φιλες απο ολο τον κοσμο και επικοινωνια διχως ορια κλπ..... που υποσχεται το φβ. Δλδ ανάμεσα στους φίλους που έχει κάποιος στο facebook είναι και εγκληματίες; Νόμιζα στο facebook κάνουν add μόνο φίλους και άτομα που γνωρίζουν. Εκτος απο το οτι αυτο απο μονο του ειναι βλακεια(το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων εχει φιλους στο φβ, ατομα που δεν τα εχει γνωρισει ποτέ του και ουτε ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα), μπορεις να εγγυηθεις προσωπικα για ολο το προσωπικο του facebook και οτι δεν γινεται κανενος ειδους υποκλοπης απο αυτους ή απο καποιον που πληρωσε για να γινει πχ καποιος κυβερνητικος οργανισμος ή υποκλοπης χωρις οι υπευθυνοι του fb να ξερουν πχ NSA ξερω γω ή καποια τρομοκρατικη ή αλλους ειδους οργανωση? Πολλα, μα παρα πολλα μπορει να γινουν. Αυτο που ειπες βασικα ηταν μια ΜΕΓΙΣΤΗ βλακεια. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2010 από dimitris2006
Linus_21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Παρακαλώ ορισμένοι συμοφορουμίτες μας να κοιτάξουν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη όταν αναφέρονται σε ηλιθίους. Μπορεί και να εκπλαγούν.
Aztec Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δεν θα ήμουν κατά της εφαρμογης αν ηξερα ότι οι χρήστες είναι προσεκτικοί. Απλά εχω δει παρά πολλούς αφελείς στο facebook πριν αποφασισω να το κλείσω. Έχουν ανεβάσει όλη την ζωή τους πάνω και κάνουν ρεκόρ φίλων. Ότι το χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρηστες ίσως τους δημιουργεί μια λανθασμένη αίσθηση ασφαλείας.
Krokodilos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Παρακαλώ ορισμένοι συμοφορουμίτες μας να κοιτάξουν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη όταν αναφέρονται σε ηλιθίους. Μπορεί και να εκπλαγούν. Δεν θα εκπλαγω, γιατι δεν ειμαι ηλιθιος. Εσυ απο την αλλη πρεπει να εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας με εμενα για αυτο συνεχως κάνεις σχολια εναντιον μου αλλα αυτο δεν με πειραζει.
Linus_21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δεν θα εκπλαγω, γιατι δεν ειμαι ηλιθιος. Εσυ απο την αλλη πρεπει να εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας με εμενα για αυτο συνεχως κάνεις σχολια εναντιον μου αλλα αυτο δεν με πειραζει. Αν εξαιρέσεις ορισμένα άτομα από αθλητικά, δεν συγκρατώ και πολλά nick. Κανένα κόμπλεξ, θέλω να με πιστέψεις Μην ξεχάσεις τον καθρέφτη, φιλική συμβουλή μπας και βάλεις μυαλό, γιατί ξεπερνάς τα όρια
Krokodilos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Αν εξαιρέσεις ορισμένα άτομα από αθλητικά, δεν συγκρατώ και πολλά nick. Κανένα κόμπλεξ, θέλω να με πιστέψεις Καλως απλως νομιζα οτι θυμασαι μα μεγαλη διαφωνια μας οπου ......βασικα δεν θυμαμαι και πολυ καλα τι εγινε αλλα δεν εχει και σημασια, Μην ξεχάσεις τον καθρέφτη, φιλική συμβουλή μπας και βάλεις μυαλό, γιατί ξεπερνάς τα όρια Δεν ξεπερνω κανενα οριο κατα τη γνωμη μου αφου θεωρω ενα μεγαλο μερος των ανθρωπων ηλιθιους. Τον εαυτο μου τον θεωρω ηλιθιο για μερικα θεματα. Anyways.
Linus_21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δεν ξεπερνω κανενα οριο κατα τη γνωμη μου αφου θεωρω ενα μεγαλο μερος των ανθρωπων ηλιθιους. Τον εαυτο μου τον θεωρω ηλιθιο για μερικα θεματα. Anyways. Δεν με απασχολεί σε ποια θέματα θεωρείς τον εαυτό σου ηλίθιο, με απασχολεί σε ποια θέματα θεωρείς άλλους... εαυτούς ηλίθιους. Συγκρατήσου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα