Προς το περιεχόμενο

Format???

Lobo1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απίστευτο..!!!

Δε μ αφηνει να επιλέξω καν safe mode!!

Το πληκτρολογιθο δουλευει κανονικοτατα, και για να ειμαι σιγουρος δοκίμασα και αλλο..κανενα προβλημα hardware..

μπαινει στην περιοχη επιλογής εκκινησης αλλα εκει νεκρωνει το πληκτρολογιο και δε μου επιτρεπει να επιλεξω safe mode.. του εκοψα το ρευμα μπας και φιλοτιμηθει μονο του να μπει απο ασφαλή, αλλα είναι ανενδοτο..

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παει το pc..

δε δειχνει πλεον τπτ..μεχρι το bios μ αφηνει να μπω.

βλέπει σκληρους και dvd drives, και απο κει και περα τπτ

Παλιο πληκτρολογιο εχω , αλλα εχω χασει τον ανταπτορα για usb..εν πασει περιπτωσει, σας ευχαριστώ πολύ παιδια, αλλα δε νομιζω πως μπορω να κανω τωρα τπτ πια..

Δημοσ.

Παει το pc..

δε δειχνει πλεον τπτ..μεχρι το bios μ αφηνει να μπω.

βλέπει σκληρους και dvd drives, και απο κει και περα τπτ

Παλιο πληκτρολογιο εχω , αλλα εχω χασει τον ανταπτορα για usb..εν πασει περιπτωσει, σας ευχαριστώ πολύ παιδια, αλλα δε νομιζω πως μπορω να κανω τωρα τπτ πια..

Δημοσ.

Αν δεν γίνει τπτ από τα παραπάνω, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις πιστεύω είναι να αποσυνδέσεις τον σκληρό σου από το σύστημά σου, να τον βάλεις σε κάποιον άλλο υπολογιστή, να τον κάνεις format μέσα από εκείνο το σύστημα, και μετά να τον ξανασυνδέσεις στον υπολογιστή σου και να κάνεις εγκατάσταση τα windows σε φορμαρισμένο δίσκο...

Δημοσ.

Αν δεν γίνει τπτ από τα παραπάνω, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις πιστεύω είναι να αποσυνδέσεις τον σκληρό σου από το σύστημά σου, να τον βάλεις σε κάποιον άλλο υπολογιστή, να τον κάνεις format μέσα από εκείνο το σύστημα, και μετά να τον ξανασυνδέσεις στον υπολογιστή σου και να κάνεις εγκατάσταση τα windows σε φορμαρισμένο δίσκο...

Δημοσ.

φιλέ Lobo1 μάλλον ξέρω τη φταίει

μπες στο bios και πάνε στην καρτέλα integrated peripherals εκεί θα βρεις usb keyboard support θα το βάλεις enabled κανε save και ξανά δοκίμασε

integrated peripherals

[ATTACH]33687[/ATTACH]

Δημοσ.

φιλέ Lobo1 μάλλον ξέρω τη φταίει

μπες στο bios και πάνε στην καρτέλα integrated peripherals εκεί θα βρεις usb keyboard support θα το βάλεις enabled κανε save και ξανά δοκίμασε

integrated peripherals

Δημοσ.

ή αυτό που λέει ο rafail ή

Παλιο πληκτρολογιο εχω , αλλα εχω χασει τον ανταπτορα για usb.

μην το βάλεις με usb βάλτον όπως είναι.

Δημοσ.

ή αυτό που λέει ο rafail ή

Παλιο πληκτρολογιο εχω , αλλα εχω χασει τον ανταπτορα για usb.

μην το βάλεις με usb βάλτον όπως είναι.

Δημοσ.

Ραφήλ μπορει να εχεις και δικιο, αλλα μετα τις συνεχεις διακοπες που του εκανα, πρεπει να κάηκε πλεον κατι..η μνημη ισως..δεν ξερω..

ξενερωσα πια.

Δημοσ.

Ραφήλ μπορει να εχεις και δικιο, αλλα μετα τις συνεχεις διακοπες που του εκανα, πρεπει να κάηκε πλεον κατι..η μνημη ισως..δεν ξερω..

ξενερωσα πια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...