satfoxy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Γεια. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Κανω εγκατασταση τα 7 και αναγνωριζει ολο το υλικο του υπολογιστη μου κανονικα.Αλλα τους drivers που βαζει για την καρτα μου (ATI X1300) μου δημιουργεί προβλημα.Κανει το pc αργο ,δηλαδη κανω κλικ καπου και ανταποκρινεται μετα μερικα δευτερόλεπτα.Οποτε προχωραω σε καταργηση των drivers απο την διαχειρηση συσκευων και μετα απο λιγο το pc παει σφαιρα.ΑΛΛΑ στην πορεια μου λεει οτι εγκατασταθηκαν καινουργιοι drivers για την συσκευη σας και να κανετε επανεκινηση.Αν κανω επανεκινηση τοτε ξανα τα ιδια και πρπει παλι απο την αρχη. Ερωτω.....πως μπορω να κατεργησω τους ανεπιθημητους drivers ετσι ωστε να μην τους βρισκει και κολαει το pc? Μιας και για την καρτα που εχω drivers για seven δεν εχει. Ευχαριστω.
satfoxy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Γεια. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Κανω εγκατασταση τα 7 και αναγνωριζει ολο το υλικο του υπολογιστη μου κανονικα.Αλλα τους drivers που βαζει για την καρτα μου (ATI X1300) μου δημιουργεί προβλημα.Κανει το pc αργο ,δηλαδη κανω κλικ καπου και ανταποκρινεται μετα μερικα δευτερόλεπτα.Οποτε προχωραω σε καταργηση των drivers απο την διαχειρηση συσκευων και μετα απο λιγο το pc παει σφαιρα.ΑΛΛΑ στην πορεια μου λεει οτι εγκατασταθηκαν καινουργιοι drivers για την συσκευη σας και να κανετε επανεκινηση.Αν κανω επανεκινηση τοτε ξανα τα ιδια και πρπει παλι απο την αρχη. Ερωτω.....πως μπορω να κατεργησω τους ανεπιθημητους drivers ετσι ωστε να μην τους βρισκει και κολαει το pc? Μιας και για την καρτα που εχω drivers για seven δεν εχει. Ευχαριστω.
lionheart Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Λοιπόν από ότι είδα στο site της ATI για τα Win7 σου δίνει τους drivers που είναι για τα Vista! Βάλτους και βλέπουμε! Επίσης chipset drivers έχεις βάλει? Βάλε πρώτα αυτούς και μετά της vga!
lionheart Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Λοιπόν από ότι είδα στο site της ATI για τα Win7 σου δίνει τους drivers που είναι για τα Vista! Βάλτους και βλέπουμε! Επίσης chipset drivers έχεις βάλει? Βάλε πρώτα αυτούς και μετά της vga!
antonl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Επίσης, μετά την απεγκατάσταση των ανεπιθύμητων drivers, τρέξε ένα Drive Sweeper για να αφαιρεθούν τελείως απ το σύστημα.
antonl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Επίσης, μετά την απεγκατάσταση των ανεπιθύμητων drivers, τρέξε ένα Drive Sweeper για να αφαιρεθούν τελείως απ το σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.