Προς το περιεχόμενο

Risen 2: Dark Waters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω....ενω δείχνει ότι κάνει save το παιχνίδι όταν το κάνω load δεν κάνει τίποτα...δεν κάνει δηλαδή load....όταν κάνω restart το παιχνίδι δεν υπάρχουν πουθενά τα save!!!!εάν έχει συμβεί σε κάποιον ας με βοηθήσει...δεν μπορώ να προχωρήσω με τίποτα το game...το έχω εγκαταστήσει και στο laptop και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα...!!!το παιχνίδι το έχω original..

Μάλιστα...αυτό το πρόβλημα υπήρχε και στο Risen 1...Μπορεί να υπάρχει λύση σε αυτό ή θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να βγάλουν κανά patch..

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω....ενω δείχνει ότι κάνει save το παιχνίδι όταν το κάνω load δεν κάνει τίποτα...δεν κάνει δηλαδή load....όταν κάνω restart το παιχνίδι δεν υπάρχουν πουθενά τα save!!!!εάν έχει συμβεί σε κάποιον ας με βοηθήσει...δεν μπορώ να προχωρήσω με τίποτα το game...το έχω εγκαταστήσει και στο laptop και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα...!!!το παιχνίδι το έχω original..

Mετα σου λενε γιατι το κατεβαζεις και δεν το αγοραζεις αυθεντικο...Εδωσε ο αλλος τα λεφτα του να παιξει το βρωμοπαιχνιδο και θα πρεπει τωρα να περιμενει patch να φτιαξουν οι λαλακες το προβλημα .Βαλτο στο google φιλε μηπως και βγαλεις ακρη αλλιως ελπιζω να βρεθει λυση γιατι ξερω ειναι λιγο σπασιμο τωρα αυτο ...

Θα ριξω κατι torrents αυριο που θα το ευχαριστηθω ....

Δημοσ.

Mετα σου λενε γιατι το κατεβαζεις και δεν το αγοραζεις αυθεντικο...Εδωσε ο αλλος τα λεφτα του να παιξει το βρωμοπαιχνιδο και θα πρεπει τωρα να περιμενει patch να φτιαξουν οι λαλακες το προβλημα .Βαλτο στο google φιλε μηπως και βγαλεις ακρη αλλιως ελπιζω να βρεθει λυση γιατι ξερω ειναι λιγο σπασιμο τωρα αυτο ...

Θα ριξω κατι torrents αυριο που θα το ευχαριστηθω ....

Σωστός..Εντάξει δεν είναι βρωμοπαίχνιδο αλλά έχεις δίκιο σ'αυτό που λες..Είναι κρίμα να δώσει κάποιος λεφτά εννοώ κολαει τόσο πολύ που δεν μπορεί να απολαύσει τον χρόνο και να το παίξει..Έπρεπε να μην βιαστεί η εταιρία να κυκλοφορήσει από νωρίς το παιχνίδι αλλά τι να κάνουμε πάντα την πατάει.

• Like 1
Δημοσ.

Δίκιο έχετε μάγκες δεν παίζονται οι άνθρωποι...βρήκα λύση μέσα απο το επίσημο forum του παιχνιδιού τελικά...εγώ πάντως ήξερα πέντε πράγματα και έβγαλα άκρη... Ένας που δεν πολύ καταλαβαίνει και αγορασε το παιχνιδι απλά για να παίξει τι πρέπει να κάνει...;πρέπει να τον αναγκάσουμε να ψάχνει μέσα σε forum;μάλλον πρέπει να πάρει κονσόλα...απλώς tragic...Για την ιστορία αν τύχει σε κανέναν να η λύση:

[PROBLEM] save files not created/can't save the game

Problem 1:

Despite no error message, game is not saved.

This problem occurs since the beginning of the game.

Problem 2:

Same as above but only after a certain time.

Solution to problem 2:

Probably because your disk is full: see here.

Solution to problem 1:

The following could help:

Download file mountlist_packed.zip and replace the old file "...\Steam\SteamApps\common\risen 2\data\ini\mountlist_packed.ini" by the file from the archive.

Or you can correct the file manually, without replacement. To do this, open the original and make the changes:

Find:

Code:

save=$(savedgames)/Risen2/SaveGames

Change to:

Code:

save=SaveGames

This saves you redirect a folder from my profile in the game folder. After the changes, run the game, start a new game and make the saves. The game will create a folder "...\risen 2\SaveGames" and will store there a new save game.

If you already have a few saves, create a folder "...\risen 2\savegames " yourself and copy there the old saved games (for Win 7, they are stored here - "C:\Users\username\Saved Games\Risen2\SaveGames\").

[Error with saved games most likely occurs because of Russian letters in the name of the profile. Vysheukazany way to help if the path to the folder "Risen 2" there are no Russian letters.] --- nor relevant for us.

If the problem persists - try to run the game as administrator (right click-> run as administrator).

On Windows 7, the executable is in ...\Valve\Steam\SteamApps\common\risen2\system\ris en2

After fixing all that, the saved games for all user profiles on your computer will be shared.

Source: WoR/Russian

Last edited by André Feroi; 30.04.2012 at 07:16.

Και κάτι άλλο μάγκες...όσοι έχετε nvidia κάρτα γραφικών κατεβάσετε οποσδηποτε τους τελευταίους beta drivers....το παιχνίδι απογειωνεται...

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχοντας παίξει αρκετές ώρες πλέον το παιχνίδι μπορώ να πω οτι είναι μια αρκετα καλη αλλαγη σε σχεση με το πρωτο risen.Το πρώτο βέβαια ήταν λίγο καλύτερο αλλα το πειρατικο setting δεν με χάλασε καθόλου.Ισα ισα που είναι πιο ευχάριστο και αναλαφρο...έπρεπε αλλωστε να γίνει αυτή η αλλαγή για να διαχωριστούν οι δύο σειρές Gothic και Risen με κάποιο τρόπο...περιμένουμε πλέον το Gothic 5 γιατι για εμένα το Gothic 3 ειναι το καλήτερο RPG που έχω παίξει ποτέ...φυσικά με το community patch...

Δημοσ.

Το Voodoo setting έχει πολύ ενδιαφέρον, οι διάλογοι είναι κλασσικοί Piranha Bytes, αλλά στις μάχες σώμα με σώμα έχουν κάνει το θαύμα τους. Πολύ προβληματικό animation, hit stun όλη την ώρα, block που σπάει τυχαία, input lag (σε μια περίπτωση η απόσταση ανάμεσα στο click και το animation ήταν σχεδόν 1 δευτερόλεπτο). Όταν δεν πολεμάω το χαίρομαι, αλλά όταν μπλέξω με κανένα μεσαιοδύσκολο εχθρό βλαστημάω την ώρα και τη στιγμή. Ευτυχώς έχει roll...

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑ με το patch μπήκε!!!

Το έκανα εγκατάσταση χθες αλλά δεν είχα διαβάσει τη λίστα με τις αλλαγές, και αναρωτιώμουν πώς δεν το είχα βρει τόσο καιρό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν και αρκετά καθηστερήμενα μόλις τώρα μπόρεσα να ασχοληθώ με το game και επιτέλους να το τελειώσω. Αν και αρχικά κάπως με κούραζε σαν game τελικά με κέρδισε και το καταευχαριστήθηκα. Μπορώ να πω ότι είναι ένας κλασικός Pιranha byte τίτλος αν και όχι στο επίπεδο ενός gothic 2 πάντως έχει όλα αυτά τα στοιχεία που αγαπάμε στα game της Piranha.

Μου άρεσε αρκετά που κατέληγες να διοικείς το δικό σου πλοίο με το δικό σου πλήρωμα και μιλάμε το πλήρωμα ήταν όλα τα λεφτά στο game :P με ότι νάναι χαρακτήρες

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω αγορασμενο το game αλλα εχω ενα προβλημα σε ενα quest ενω ειχα παρει ολα τα ρουχα ενος πειρατη για να του τα δωσω μετα το Black Pearl που ειχα κλεπει απο τον φυλακα φαινεται σαν μην το εχω (δεν το βλεπω στο inventory) και δεν εχει επιλογη να το ξανακλεψω, τι να κανω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...