Προς το περιεχόμενο

Risen 2: Dark Waters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Piranha Bytes αφού βλέπει ότι δεν πάει καλά ή μάλλον αφού ο κόσμος απογοητεύεται γιατί υπάρχουν πολλά bugs και άλλες βλακείες..αυτοί που το φτιάχνουν οι υπεύθυνοι δηλαδή δεν μπορούν να συνεργαστούν με άλλη εταιρία η οποία είναι καλύτερη στα παιχνίδια;;

Δημοσ.

Δε ξέρω τι κράζετε, εμένα μου θυμίζει πολύ Risen 1 και μου φαίνεται μια χαρά παιχνιδάκι!

Θα δούμε, είμαι στην αρχή αλλά μια χαρά το βλέπω!

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Piranha Bytes αφού βλέπει ότι δεν πάει καλά ή μάλλον αφού ο κόσμος απογοητεύεται γιατί υπάρχουν πολλά bugs και άλλες βλακείες..αυτοί που το φτιάχνουν οι υπεύθυνοι δηλαδή δεν μπορούν να συνεργαστούν με άλλη εταιρία η οποία είναι καλύτερη στα παιχνίδια;;

Δηλαδή με την Bethesda τι θα έπρεπε να γίνει που τα παιχνίδια της έχουν τα περισσότερα bugs στην αγορά..?

Η Piranha Bytes φτιάχνει το παιχνίδι. Και είναι "φυσικό" παιχνίδια τέτοιας έκτασης να έχουν πολλά bugs, τα οποία διορθώνονται στην πορεία.

Όποιο RPG και να κοιτάξεις, έχει πολλά θέματα.

Δημοσ.

Αρνούμαι να παραδεχτώ ότι είναι μάπα. Απλά αρνούμαι.

Εντάξει, μπορεί να χρειαστεί community patch κι αυτό σαν το Gothic 3 αλλά θα αποδειχτεί παιχνιδάρα.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ, YOU HEAR ME????

Δημοσ.

Το combat system είναι...αστείο..Κρίμα γιατί το pirate theme είναι από τα αγαπημένα μου...αλλα όταν υπάρχουν Witcher 2 ΕΕ και Skyrim χλομό το Risen, imho ας always ;)

Eγω παλι θα ελεγα οτι η επιλογη να παει το παιχνιδι σε θεμα πειρατικο ηταν το λιγοτερο ακυρο καθοτι ειναι σαν να παιζεις πειρατες της Καραιβικης ετσι οπως το εχουν κανει .Ακομα δεν το εχω παιξει παρα μονο οτι εχω δει απο video.Παντως δεν νομιζω να περιμενε κανεις οτι θα ξεπερασει ενα απο τα 10 καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων ,το Skyrim δηλαδη .Eιναι και unfair κιολας...

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω....ενω δείχνει ότι κάνει save το παιχνίδι όταν το κάνω load δεν κάνει τίποτα...δεν κάνει δηλαδή load....όταν κάνω restart το παιχνίδι δεν υπάρχουν πουθενά τα save!!!!εάν έχει συμβεί σε κάποιον ας με βοηθήσει...δεν μπορώ να προχωρήσω με τίποτα το game...το έχω εγκαταστήσει και στο laptop και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα...!!!το παιχνίδι το έχω original..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...