Προς το περιεχόμενο

Risen 2: Dark Waters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμένα μου άρεσε αρκετά. Αν και δεν ήταν gothic τουλάχιστον διατηρούσε σε μεγάλο βαθμό την ατμόσφαιρα του gothic.

Δημοσ.

Φρικιαστικό Combat. Dark Messiah έχετε παίξει; Τι να πείτε για αυτό;

και αυτό πολύ καλό...... το θέμα δεν είναι ποιο είναι καλύτερο...το θέμα είναι να υπάρχουν πολλά καλά ώστε να έχουμε να ασχολούμαστε....

Και το Dark Messiah το απόλαυσα, και το risen και το nwn και το...... και το.... χωρίς να μπαίνω σε θέματα συγκρίσεων...

Ναι όλα έχουν μειονεκτήματα και προτερήματα...Οσο για το combat στο risen όντως ήταν περίεργο αλλά μπορώ να πω οτι μου άρεσε όταν το συνήθισα (απαιτούσε τρελή τακτική η μάχη και σωστό συγχρονισμό,)

Δημοσ.

παιδια το risen ηταν πολυ καλο αρκετα καλα γραφικα , στη μαχη απλο σαν τα gothic και ευτυχος χωρεις bug, arkania και rizen ειναι πολυ παρεξηγημενα παιχνιδια

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω πολλά από το υπόλοιπο Gameplay του.. Δεν το ανέφερα για τη σύγκριση το DarkMessiah, αλλά για το γεγονός ότι είναι Game του 2006 και το πατάει κάτω το αναφερόμενο Game σε όλους τους τομείς, ή το ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και περιμένουμε κάτι καλύτερο από ένα RPG του 2011. Τόσο awkward/βαρετή κίνηση δεν με αφήνει καν να δώσω ευκαιρία στο υπόλοιπο Game.

Maybe its just me. Who knows.. Δείτε πάντως Combat του Vindictus (MMOG παρακαλώ!) και φανταστείτε πόσο καλύτερα θα ήταν όλα αυτά τα RPG χωρίς το αποτυχημένο Combat (βλ. Risen, Divinity 2, Two Worlds 2 etc).

Δημοσ.

αυτο το game που εβαλες στο βιντεο ειναι καλυτερο στη μαχη αλλα ουτε τα γραφηκα gothic3 δεν εχει ,το risen-arcania σαν πακετο ηταν μετρια πρως καλα games ,αν σαρεσουν ομως δυνατα παιχνιδια μπωρεις να δεις αυτο (severance blade of darkness) τετοιο παιχνιδι δεν ξαναβγαινει ποτε κριμα rpg/action/και πολυυυυ κοψιμο πιο πολυ και απο το dead space,δυστιχος δεν ηταν γνωστο game ,τωρα αμα δεν βγει καινουργιο arcania/risen κριμα

Δημοσ.

Άτομε, το Vindictus έχει άψογα γραφικά. Δεν μπορείς να δεις γραφικά από ένα ψωροβιντεάκι. Έλα να το δεις στο PC με τα specs μου παρακάτω και την 32άρα και θα ανοίξει το σαγονάκι. Trust the Graphic's Whore.

Δημοσ.

Άτομε, το Vindictus έχει άψογα γραφικά. Δεν μπορείς να δεις γραφικά από ένα ψωροβιντεάκι. Έλα να το δεις στο PC με τα specs μου παρακάτω και την 32άρα και θα ανοίξει το σαγονάκι. Trust the Graphic's Whore.

χεχε ειδα και αλλα βιντεακια πρεπει να ειναι καλο , δες ομως και το arcania και βαλτα ολα full θα παθεις ασε που ειναι και αχανες τεραστιες περιοχες θησαυροι για να μαζευψεις και αρκετες μαχες και σχετικα λυγες ομιλιες εχω ξεκινησει το dragon age 1 και με εχει παρει ο υπνος ολο μιλανε βελακια mouse στην οθονη οτι να ναι ,αντε να βγει το hunted που εχει και γραφηκα,αυτο το vindictus εχει βγει?

Δημοσ.

Σε Κορέα και Βόρεια Αμέρικα. Παίζω και στα δυο.

πρεπει να ειναι αρκετα καλο αλλα εγω πχ που ειμαι με στικακι net πετσα για μενα (λογω δουλειας) και αλλοι πολλοι κοιτανε πιο πολυ το single player κομματι

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...