ouranos43 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Πεδία για σας δεν μπόρεσα να βρω άλλη κατηγορία για να γράψω το ερώτημα μου συγγνώμη αν έκανα λάθος. Θέλω να φτιάξω ένα site και να έχω ταινίες online όπως το greek-movies.com tainies.org και livemovies.gr και ίσως άλλα που δεν γνωρίζω εγώ. Το ερώτημα μου είναι αν είναι νόμιμο γιατί δεν θέλω να μου χτυπήσει η ΣΔΟΕ την πόρτα κάνα πρωί Συγγνώμη για τα ορθογραφικά
ouranos43 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Πεδία για σας δεν μπόρεσα να βρω άλλη κατηγορία για να γράψω το ερώτημα μου συγγνώμη αν έκανα λάθος. Θέλω να φτιάξω ένα site και να έχω ταινίες online όπως το greek-movies.com tainies.org και livemovies.gr και ίσως άλλα που δεν γνωρίζω εγώ. Το ερώτημα μου είναι αν είναι νόμιμο γιατί δεν θέλω να μου χτυπήσει η ΣΔΟΕ την πόρτα κάνα πρωί Συγγνώμη για τα ορθογραφικά
isay Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 ourane καλώς ήρθες στο forum. Αυτού του είδους τα sites δεν είναι νόμιμα. Αν κάνεις κάτι ανάλογο βλέπεις αν σε συμφέρει και παίρνεις τα ρίσκα σου.
isay Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 ourane καλώς ήρθες στο forum. Αυτού του είδους τα sites δεν είναι νόμιμα. Αν κάνεις κάτι ανάλογο βλέπεις αν σε συμφέρει και παίρνεις τα ρίσκα σου.
Cool-processor Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 αυτά τα site ειναι σχετικά με downloads?
Cool-processor Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 αυτά τα site ειναι σχετικά με downloads?
dinos33 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δε ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι παράνομο, αλλά έχω παρατηρήσει ότι τα περισσότερα websites τέτοιου είδους δεν φιλοξενούν τα αρχεία των ταινιών στους servers τους, ούτε έχουν κάποια επιλογή για download, αλλά απλά έχουν κάνει embed τα βιντεάκια από άλλες ιστοσελίδες που φιλοξενούν videos από διάφορους χρήστες (π.χ. YouTube)... λογικά το κάνουν για να θεωρείται υπεύθυνος ο χρήστης που ανέβασε το video και όχι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδα που απλά έκανε embed το video, αλλά ξαναλέω ότι αυτή είναι η γνώμη μου και δε ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο ή παράνομο αυτό, εγώ στη θέση σου δε θα το ρίσκαρα
dinos33 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δε ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι παράνομο, αλλά έχω παρατηρήσει ότι τα περισσότερα websites τέτοιου είδους δεν φιλοξενούν τα αρχεία των ταινιών στους servers τους, ούτε έχουν κάποια επιλογή για download, αλλά απλά έχουν κάνει embed τα βιντεάκια από άλλες ιστοσελίδες που φιλοξενούν videos από διάφορους χρήστες (π.χ. YouTube)... λογικά το κάνουν για να θεωρείται υπεύθυνος ο χρήστης που ανέβασε το video και όχι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδα που απλά έκανε embed το video, αλλά ξαναλέω ότι αυτή είναι η γνώμη μου και δε ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο ή παράνομο αυτό, εγώ στη θέση σου δε θα το ρίσκαρα
mixalis8 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 γνωρίζω άτομο που είχε παρόμοια σελίδα και του έγινε μήνυση και ας μην υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο για το θέμα αυτό. Τα κανάλια (mega-antenna κτλ) όμως ποντάρουν ότι δεν μπορείς να καλύψεις τα δικηγορικά έξοδα μέχρι να αθοωθείς... Άρα πάλι κερδίζουν....
mixalis8 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 γνωρίζω άτομο που είχε παρόμοια σελίδα και του έγινε μήνυση και ας μην υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο για το θέμα αυτό. Τα κανάλια (mega-antenna κτλ) όμως ποντάρουν ότι δεν μπορείς να καλύψεις τα δικηγορικά έξοδα μέχρι να αθοωθείς... Άρα πάλι κερδίζουν....
barman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Και το http://www.Greek-tracker.com πως λειτουργει ρε μαγκες ; Τους καλυπτει η κυβερνηση ;
barman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Και το http://www.Greek-tracker.com πως λειτουργει ρε μαγκες ; Τους καλυπτει η κυβερνηση ;
alexb_10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 http://www.Greek-tracker.com ; Μην λές κακές κουβέντες!!!!!!!
alexb_10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 http://www.Greek-tracker.com ; Μην λές κακές κουβέντες!!!!!!!
ouranos43 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Παιδιά για σας και πάλι και συγγνώμη για την καθυστέρηση. Πρώτα ευχαριστώ τον isay για την απάντηση του και να μην μια παρεξηγεί για τα ορθογραφικά μου τουλάχιστον προσπαθώ. Cool-processor όχι δεν είναι για Download αν και υπάρχουν τρόποι να το κάνης ώμος θα σου συνιστούσα να βρεις άλλες πηγές για Download dinos33 Η σκέψη σου είναι ακριβός ίδια με την δική μου και εγώ φοβάμαι να το ρισκάρω γ΄ αυτό και ψάχνομαι. είναι κάποιος που γνωρίζει αυτές της νομοθεσίες ένας δικηγόρος πχ;; που μπορώ να ρωτήσω σχετικά για τέτοια θέματα;;; mixalis8 ευχαριστώ για της πληροφορίες σωστή η τοποθέτηση σου δεν τους κερδίζεις αυτούς και αν είσαι και με ρηχές τσέπες καλύτερα να το κλίσουμε μονοί μας barman καλά σου λέει ο alexb_10 Μην λες κακές κουβέντες!!!!!!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και περωμένο απάντηση αν γνωρίζει κανίς που μπορούμε να ρωτήσουμε σχετικά για τέτοιου είδους θέματα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.