Προς το περιεχόμενο

Νυχτερινή διαδρομή στην Αθήνα!!!

GTX-327

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν διάβασες όλο το άρθρο μιλάει για τους διεφθαρμένους και την ελλιπή αντιμετώπιση όχι για τους πτωχούς που προσπαθούν να επιβιώσουν που και αυτό στο κάτω κάτω είναι πρόβλημα για τη κοινωνία (φοροδιαφυγή, βρόμα κτλ )

Δημοσ.
Ντάξ...και οι Έλληνες ήταν μετανάστες αλλά δεν σκότωναν και έκλεβαν για να ζήσουν.

ναι ήμασταν αστέρια εμείς

παρέα με τα Ιταλάκια το παίζαμε Don Corleone στην Αμερική

Δημοσ.
Ντάξ...και οι Έλληνες ήταν μετανάστες αλλά δεν σκότωναν και έκλεβαν για να ζήσουν.

ναι ήμασταν αστέρια εμείς

παρέα με τα Ιταλάκια το παίζαμε Don Corleone στην Αμερική

Δημοσ.

Ναι.

Ο αδερφός του προπάππου μου ήταν muscle boy σε ιταλική μαφιόζικη συμμορία του Σικάγο το '30. Μαζί με άλλον ένα συγχωριανό του και διάφορα άλλα ελληνόπουλα. Έκαναν διάφορες "δουλειές" με αποκορύφωμα τη ληστεία μιας τράπεζας. Τους σκότωσαν οι μπάτσοι σε μια διασταύρωση, σε ενέδρα. Πίσω στην Ελλάδα, οι νοικοκύρηδες συγγενείς τους τους ξέγραψαν τελείως και τους ξέχασαν, σα να μην γεννήθηκαν ποτέ. Φαντάζομαι δεν ήταν οι μόνοι.

Δημοσ.

Ναι.

Ο αδερφός του προπάππου μου ήταν muscle boy σε ιταλική μαφιόζικη συμμορία του Σικάγο το '30. Μαζί με άλλον ένα συγχωριανό του και διάφορα άλλα ελληνόπουλα. Έκαναν διάφορες "δουλειές" με αποκορύφωμα τη ληστεία μιας τράπεζας. Τους σκότωσαν οι μπάτσοι σε μια διασταύρωση, σε ενέδρα. Πίσω στην Ελλάδα, οι νοικοκύρηδες συγγενείς τους τους ξέγραψαν τελείως και τους ξέχασαν, σα να μην γεννήθηκαν ποτέ. Φαντάζομαι δεν ήταν οι μόνοι.

Δημοσ.

και εγω εβαλα συν αλλα θα πω οτι δεν είναι και το σύνολο γιατι

έχω πάρα πολλούς συγγενής στο εξωτερικό

(αν θες τόνους στο ι να τονίζεις )

Δημοσ.

και εγω εβαλα συν αλλα θα πω οτι δεν είναι και το σύνολο γιατι

έχω πάρα πολλούς συγγενής στο εξωτερικό

(αν θες τόνους στο ι να τονίζεις )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...